Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътят към ада е постлан с добри намерения. Интересно, как хората го забравят. И още по-интересно, защо при бай Тошо същите тези хора са се чувствали толкова нещастни...
    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• Евреите ваксинираха над 1 милион човека за няма и 2 седмици https://www.mediapool.bg/izrael-vaks...ews316325.html
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Който иска да живее и да купонясва, се ваксинира. Има и други опции...
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

• Веско
          Веско коментира
          Редактиране на коментар
          Нека да тръгнат количества ваксини, ще има варианти.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Въпроса е кога ще тръгнат . В тоя ЕС когато ножа опре до кокала всеки тегли чергата към себе си и не му дреме за другите . Грам не ми дреме за вируса . Въпроса е че с тая ваксина ще хвърля тоя парцал и няма да ме сложат евентуално под някаква измислена карантина щото съм да речем контактен на някой . В тоя живот против какво ли не са ме ваксинирали та една в повече или по малко няма да я усетя .
          Последно редактирано от sek.1; 03-01-21, 18:42.

• rosen_offroad
          rosen_offroad коментира
          Редактиране на коментар
          Ако си мислиш че ваксинираните ше фърлят парцала се лъжеш.

Парцала ше е до дупка.....

Най малкото до след деветия мандат на Тиквоний

• Аз съм силно притеснен. Противопоказна ли е употребата на алкохол след ваксинирането и за какъв период от време? Писането във форума на фонетична клавиатура, сексът с късоподстригани брюнетки и шофирането с домашни чехли без АСК сред рисковите фактори ли са? Един роднина ми набута вестник "Строго секретно", където тези неща са подробно разяснени, та-а-а-а-а затова питам.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Навремето се замъкнах с европата по джапанки от София до Русе от там през Белене обратно до София. Усетих се някъде на околовръстното на Плевен че съм по джапанки дето ги държиш на едно гумено ремъче между двата пръста .

• stefsab
          stefsab коментира
          Редактиране на коментар
          Изглежда алкохола съсипва имунитета. Колко - тепърва ще се изследва....

• Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
        Който иска да живее и да купонясва, се ваксинира. Има и други опции...
        Който иска да живее и да купонясва, не се ваксинира.!!!

Ха сега де?

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Аааа, глей ся... Ако се страхуваш от ваксината-никой не те кара насила.

Обаче недоумявам-от короната не се страхуваш, с теб бяхме в един отбор в споровете за тази психоза, а сега се страхуваш от препарат разработен от най-добрите в бранша, покриващ най-строгите изисквания за безопасност, тестван на 40 000 човека, и навсякъде е показал супер резултати.
          И това заради нелепите писаници на антиваксърските педалчета из нета?
          Наистина недоумявам...

Или ти си от типа хора които са контра на всичко и на всеки?

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          В голяма грешка си ако си мислиш, че си изграждам мненията въз основа на нечии драсканици. Нито от Короната съм изпаднал в ужас, нито от ваксината. Останалото вече съм го написал.

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Нещо не се разбираме, ама нейсе.

• https://www.youtube.com/watch?v=IMAkFKprzRQ

Професора John Bell го казва от 1.50 минута. Възможно е към 60% да са стерилни след ваксините !

Коментар

• dimkaraganchev
          dimkaraganchev коментира
          Редактиране на коментар
          Май ви харесва да сте опитни зайчета, а?

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Според професор Робърт Лангдън, стерилизирането е на случаен принцип.

• Juiced
          Juiced коментира
          Редактиране на коментар
          Да пробват нашата малка компактна общност от небели , е при тях ако има 60-70 % евала му казвам на Гейтс.

• Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
        Който иска да живее и да купонясва, се ваксинира. ...

Министерството на здравеопазването обяви очакваните количества за 2021 г. от двете разрешени за употреба ваксини срещу COVID-19.
        ...

Общото количество заявени ваксини на Пфайзер/Бионтех за 2021 г. е 1 милион, а от ваксините на Модерна - 500 000. ...
        Т.е., ако съм разбрал правилно, за тази година има заявени 1,5 млн дози. Понеже ваксината се прилага двукратно, горното означава, че през тази година в България могат да бъдат ваксинирани максимално 750,000 души. Това, при условие, че заявените количества бъдат доставени и се използват на 100%, без никакъв "брак".

В светлината на горното, не виждам особени причини нито за бодрия ентусиазъм на едните, нито за опасенията на другите. Който (като мен) не попада нито в приоритетна, нито в рискова група (според анонсираното от властите) има да почака за ваксинация до 202... и коя?!?

60-те % , които се анонсираха като цел, ще ги стигнем ... кога?!?

Ами сега?!? Да почвам да се тръшкам, щото нали без ваксина живот и купон няма, или да се радвам, че преди мен ще има доста опитни зайчета?

Ние не сме неутрални!

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Като нищо . Евреите са царе от всичко пари да изкарват . За програма максимум около 60% трябват около 5 милиона дози .

• Juiced
          Juiced коментира
          Редактиране на коментар
          Те така като ваксинират 60+ годишни няма как да разберем дали и колко остават стерилни след ваксината. Иначе са прави да ваксинират точно тази група ,която статистически най-тежко изкарва заразата и има нужда от хоспитализация в по-голям процент.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          А нищо не се знае https://clubz.bg/96704-na_89_godini_...chetvyrto_dete

• Важното е да са платени ваксините(като самолетите) .........пък какво ще си ги правим после на кого му пука.
        "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

• Планирано от държавните органи:

Фаза 1 - медицински персонал
          Очакван брой подлежащи: 243 600 лица

Фаза II: Потребители и персонал на социални институции, педагогически специалисти и персонал на ферми за отглеждане на норки.
          Очакван брой подлежащи: 112 080 лица

Фаза III: Служители, участващи в поддържане на функционирането на основни за обществения живот дейности.
          Очакван брой подлежащи: по предварително изготвени списъци.

Фаза IV: Възрастни хора на и над 65-годишна възрасти и лица с придружаващи хронични заболявания п....
          Очакван брой подлежащи: 1 800 000
          o над 65-години – 1 500 000 лица
          o между 45-65 години – 1 950 000 лица, 15% от това население - 300 000 лица

Фаза V: Уязвими групи от населението
          Планираните на 2021 ваксини не стигат дори за контингентите от фаза 4. За останалата част от населението да не говорим ...

Т.е. спорът дали да се ваксинираме или не, за хората извън горните групи, е чисто академичен.

Отговорът въз основа на наличната засега информация е "Няма да се ваксинираме през 2021 поради липса на достатъчно ваксини"
          Ние не сме неутрални!

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Аз ли нещо не мога да смятам ? ЕС плаща ваксините по 18 евро евреите по 30 и имат колкото искат . На нас ни трябват около 5 милиона дози които и по еврейските цени са едни 150 милиона евраци . С чудо хладилниците и останалата саламджийска логистика да го докарат до 200 милиона евра . Тука гледам нашия се е наточил да похарчи над 500 милиона лева https://clubz.bg/106464-evropejskite...e_500_mln_leva

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Е, кво се учудваш...
            По стара гербаджийска традиция от всичко трябва да има ресто.
            Това като за последно, че след изборите далаверата ще иде при други.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Това фаза три направо си ги бройте около милион та и отгоре . Само държавните служители са около половин милион . От там като почнем енергетика ; ВИК ; хранителни вериги и тнт .

• Проф Чобанов: "Ще се ваксинирам, но не сега и не с тази ваксина", съобщи имунологът.

Пуркуà бе, джанъм?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• kbot
            kbot коментира
            Редактиране на коментар
            Тоз ли беше хитреца с нано-молекулата, дето щеше да бори вируса с нея още преди година? Само финансиране му липсваше ...

• santaclash
            santaclash коментира
            Редактиране на коментар
            Тия с молекулата са частна фирма, Микар се казват.

• Някой задал ли си е въпроса по колко пъти ще трябва да се ваксинираме на година? Голям бизнес...
          HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Дааа, и майкрогугълчета има-да ни следят, тяхната мамица жидомасонска...

• stefsab
            stefsab коментира
            Редактиране на коментар
            Ще има периодични update -и

• petkov_bb
            petkov_bb коментира
            Редактиране на коментар
            И всичко през 5G,а тези които са изостанали със старата мрежа...................ко ги праЙм?

• По интересно е дали ще дадат безплатно достъп до ютюб премиум
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• s_s1
            s_s1 коментира
            Редактиране на коментар
            Само за месец.

• Почна се . https://btvnovinite.bg/bulgaria/skan...-medicite.html
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Вчера четох едно мнение за подобен "скандал" в Полша. На кратко - добър ПР за вдигане на процента на желаещи да се ваксинират. Дали е така е трудно да се каже, но подобни неща са очаквани.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Няма лошо ама защо като са им останали някакво количество неизползвани ваксини не са ги сложили на обикновени хора а пак намазаха местните велможи ? То ясно че всички сме равни ама някои са по равни . Толкова ли не можаха да намерят в Сандански двайсетина по възрастни или от някоя друга група там полицаи ; работещи по магазини дето днеска им кашлят по 100 човека ? Някой от тия щяха ли да му се обадят ако не беше общински съветник ? Мен няма какво да ме убеждават днес да ми се обадят днес отивам да се ваксинирам та да се приключва тая с тия парцали ама понеже съм простосмъртен инженер моя ред я дойде догодина я не .
              Последно редактирано от sek.1; 10-01-21, 07:57.

• Кольо
              Кольо коментира
              Редактиране на коментар
              И според мен е по-скоро ПР.
              Простолюдието като види, че големците се ваксинират ще си каже, че щом тези го правят, и ни изпреварват назе-значи ще е убаво. Я и язе да се вакцинирам...
              Последно редактирано от Кольо; 10-01-21, 09:24.

• veskov
              veskov коментира
              Редактиране на коментар
              Няма конспирация и умисъл, има безкрайна тъпотия, простотия, безхаберие и много пуйчене. Вярно е и, че случайни неща няма- върнете се малко назад за работата и проблемите на благоевградската и околните болници от вилаета.

• Можем ли да вярваме на руската ваксина срещу коронавирус?

Малко инфо по въпроса.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• BatGeorgeone
              BatGeorgeone коментира
              Редактиране на коментар
              Може и споделиш още "инфо" и от Блитц, Трета възраст, Шок и т.н. от кога в медиите започнаха да пускат реални научни данни прегледани от панел от международни специалисти? Виж, ако цитираш и споделиш и линка от медицинско издание и доклад, тогава да погледнем но инак просто си чел поредната СМИ полюция.

• s_s1
              s_s1 коментира
              Редактиране на коментар
              "Инвестор" не е жълт като "блиц".

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X