Пътят към ада е постлан с добри намерения. Интересно, как хората го забравят. И още по-интересно, защо при бай Тошо същите тези хора са се чувствали толкова нещастни...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ваксиниране за Н.В. Коронавируса
Свий
X
-
Евреите ваксинираха над 1 милион човека за няма и 2 седмици https://www.mediapool.bg/izrael-vaks...ews316325.htmlБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Нека да тръгнат количества ваксини, ще има варианти.
-
Въпроса е кога ще тръгнат . В тоя ЕС когато ножа опре до кокала всеки тегли чергата към себе си и не му дреме за другите . Грам не ми дреме за вируса . Въпроса е че с тая ваксина ще хвърля тоя парцал и няма да ме сложат евентуално под някаква измислена карантина щото съм да речем контактен на някой . В тоя живот против какво ли не са ме ваксинирали та една в повече или по малко няма да я усетя .Последно редактирано от sek.1; 03-01-21, 18:42.
-
Ако си мислиш че ваксинираните ше фърлят парцала се лъжеш.
Парцала ше е до дупка.....
Най малкото до след деветия мандат на Тиквоний
-
Аз съм силно притеснен. Противопоказна ли е употребата на алкохол след ваксинирането и за какъв период от време? Писането във форума на фонетична клавиатура, сексът с късоподстригани брюнетки и шофирането с домашни чехли без АСК сред рисковите фактори ли са? Един роднина ми набута вестник "Строго секретно", където тези неща са подробно разяснени, та-а-а-а-а затова питам.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнениеКойто иска да живее и да купонясва, се ваксинира. Има и други опции...
Ха сега де?
- 3 likes
Коментар
-
Аааа, глей ся... Ако се страхуваш от ваксината-никой не те кара насила.
Обаче недоумявам-от короната не се страхуваш, с теб бяхме в един отбор в споровете за тази психоза, а сега се страхуваш от препарат разработен от най-добрите в бранша, покриващ най-строгите изисквания за безопасност, тестван на 40 000 човека, и навсякъде е показал супер резултати.
И това заради нелепите писаници на антиваксърските педалчета из нета?
Наистина недоумявам...
Или ти си от типа хора които са контра на всичко и на всеки?
-
В голяма грешка си ако си мислиш, че си изграждам мненията въз основа на нечии драсканици. Нито от Короната съм изпаднал в ужас, нито от ваксината. Останалото вече съм го написал.
-
https://www.youtube.com/watch?v=IMAkFKprzRQ
Професора John Bell го казва от 1.50 минута. Възможно е към 60% да са стерилни след ваксините !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнениеКойто иска да живее и да купонясва, се ваксинира. ...
Министерството на здравеопазването обяви очакваните количества за 2021 г. от двете разрешени за употреба ваксини срещу COVID-19.
...
Общото количество заявени ваксини на Пфайзер/Бионтех за 2021 г. е 1 милион, а от ваксините на Модерна - 500 000. ...
В светлината на горното, не виждам особени причини нито за бодрия ентусиазъм на едните, нито за опасенията на другите. Който (като мен) не попада нито в приоритетна, нито в рискова група (според анонсираното от властите) има да почака за ваксинация до 202... и коя?!?
60-те % , които се анонсираха като цел, ще ги стигнем ... кога?!?
Ами сега?!? Да почвам да се тръшкам, щото нали без ваксина живот и купон няма, или да се радвам, че преди мен ще има доста опитни зайчета?
Ние не сме неутрални!
- 2 likes
Коментар
-
Те така като ваксинират 60+ годишни няма как да разберем дали и колко остават стерилни след ваксината. Иначе са прави да ваксинират точно тази група ,която статистически най-тежко изкарва заразата и има нужда от хоспитализация в по-голям процент.
-
А нищо не се знае https://clubz.bg/96704-na_89_godini_...chetvyrto_dete
-
Планирано от държавните органи:
Фаза 1 - медицински персонал
Очакван брой подлежащи: 243 600 лица
Фаза II: Потребители и персонал на социални институции, педагогически специалисти и персонал на ферми за отглеждане на норки.
Очакван брой подлежащи: 112 080 лица
Фаза III: Служители, участващи в поддържане на функционирането на основни за обществения живот дейности.
Очакван брой подлежащи: по предварително изготвени списъци.
Фаза IV: Възрастни хора на и над 65-годишна възрасти и лица с придружаващи хронични заболявания п....
Очакван брой подлежащи: 1 800 000
o над 65-години – 1 500 000 лица
o между 45-65 години – 1 950 000 лица, 15% от това население - 300 000 лица
Фаза V: Уязвими групи от населението
Т.е. спорът дали да се ваксинираме или не, за хората извън горните групи, е чисто академичен.
Отговорът въз основа на наличната засега информация е "Няма да се ваксинираме през 2021 поради липса на достатъчно ваксини"Ние не сме неутрални!
- 1 like
Коментар
-
Аз ли нещо не мога да смятам ? ЕС плаща ваксините по 18 евро евреите по 30 и имат колкото искат . На нас ни трябват около 5 милиона дози които и по еврейските цени са едни 150 милиона евраци . С чудо хладилниците и останалата саламджийска логистика да го докарат до 200 милиона евра . Тука гледам нашия се е наточил да похарчи над 500 милиона лева https://clubz.bg/106464-evropejskite...e_500_mln_leva
-
Проф Чобанов: "Ще се ваксинирам, но не сега и не с тази ваксина", съобщи имунологът.
Пуркуà бе, джанъм?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
По интересно е дали ще дадат безплатно достъп до ютюб премиумИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеCitroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Няма лошо ама защо като са им останали някакво количество неизползвани ваксини не са ги сложили на обикновени хора а пак намазаха местните велможи ? То ясно че всички сме равни ама някои са по равни . Толкова ли не можаха да намерят в Сандански двайсетина по възрастни или от някоя друга група там полицаи ; работещи по магазини дето днеска им кашлят по 100 човека ? Някой от тия щяха ли да му се обадят ако не беше общински съветник ? Мен няма какво да ме убеждават днес да ми се обадят днес отивам да се ваксинирам та да се приключва тая с тия парцали ама понеже съм простосмъртен инженер моя ред я дойде догодина я не .Последно редактирано от sek.1; 10-01-21, 07:57.
-
-
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Може и споделиш още "инфо" и от Блитц, Трета възраст, Шок и т.н. от кога в медиите започнаха да пускат реални научни данни прегледани от панел от международни специалисти? Виж, ако цитираш и споделиш и линка от медицинско издание и доклад, тогава да погледнем но инак просто си чел поредната СМИ полюция.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар