Първоначално публикуван от Roninn
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
технологични особености на уплътняването на ракиен казан
Свий
X
-
технологични особености на уплътняването на ракиен казан
Тагове: Няма
-
От: Търся на цената на почерпка.
Спомням си, че казанджията освен брашно замесваше и малко пепел от огнището под казана.Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.
Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...
-
От: Търся на цената на почерпка.
Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнениеСпомням си, че казанджията освен брашно замесваше и малко пепел от огнището под казана.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
От: Търся на цената на почерпка.
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение...щото готовото има мая и бухва от топлото.
Коментар
-
От: Търся на цената на почерпка.
Аз пък откак се помня-все с тесто си лепим капаците на казаните. Мислех си, че е повсеместно...
Иска се малко майсторлък при залепването, ама след една две проби се научава човек.
Съвет-ако има пробив-не се мъчете да залепяте с тесто. Малко сухо брашно посипано върху издишащото място свършва работа. Само да не е прекалено голям пробива.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
От: Търся на цената на почерпка.
Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнениеСпомням си, че казанджията освен брашно замесваше и малко пепел от огнището под казана.
Коментар
-
От: Търся на цената на почерпка.
Това беше одавна. Лулата на двете места към серпентината и към капака се свързва с фланци на резба и уплътнява чрез О пръстени. Капака към казана просто се поставя във фланец и уплътнява посредством водна риза.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
От: технологични особености на уплътняването на ракиен казан
Копеле ебаси якото заглавиеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
От: Търся на цената на почерпка.
Първоначално публикуван от Скорпио Преглед на мнениеЗа пепел не зная,но при нас слагаме и малко сол за по-яко стягане.Черно, мирише и разваля характера!
Коментар
-
От: технологични особености на уплътняването на ракиен казан
С теста одавна, не се занимаваме. Както казах - лулата уплътнява посредством зглобка- "мъжко с женско" има О пръстен и се затяга с фланец на резба. Става за секунди. На казана има заварен меден фланец, който е пълен с вода. Капака ляга в този жлеб и реално парата е по - лека от водата и няма как да измести водата че да избие. Много по - добре затваря отколкото с теста и прочие. Самият процес на затваряне на казана и поставяне на лулата трае двайсетина секунди. А силиконовото уплътнение ми трябва просто да го поставя около капака над фланеца за да не се пличка водата ката заври.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
От: технологични особености на уплътняването на ракиен казан
..при нас капват в брашното и от миналогодишния първак,ако е останал,......Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
От: технологични особености на уплътняването на ракиен казан
Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеВиж в гугъл микромакс . Може да си харесаш нещо.Черно, мирише и разваля характера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар