Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хранене според кръвната група!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хранене според кръвната група!

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Здравословното хранене в никакъв случай не отменя здравословното пиене и здравословното пушене.
    Чел съм, че здравословното пиене включва само вода, но за здравословно пушене не съм намерил матр'ял.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
      Поради което не споделям и мнението на колега, че темата не била сериозна, че подхождала по-скоро на сайтове, дето пишат бг мамите и т.н.
      Значи в тая тема са се изтрепали да дават акъл, в тази също. А пък тази тука им била несериозна. Ето още една, ама много техническа тема.
      Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Брат,ти си за съжаление,това ти го казвам от позицията на трикратен републикански шампион за юноши и два пъти мъже,на колко си години,активен състезател ли си,ходиш ли на състезания?
        30 години, не се състезавам, опитвам се да държа спорта на границата между "спорт за здраве, удоволствие и релакс" и "спорт причиняващ травми"... е сега.. не броя съревнованията в залата и на пистата .

Иначе в момента спокойно мога да твърдя, че физически и чисто визуално съм по-добре от 80% от не наборите а 20-25 годишните.. но заради генетиката си, ако спра с тренировките за няма и половин година сигурно ще замязам на въпросните 80%. Миналата година бях стигнал до около 10% мазнини, сега съм може би 12-13% и просто няма мърдане заради пустия режим .
        Последно редактирано от _kalata_; 27-05-15, 16:46.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Чел съм, че здравословното пиене включва само вода, но за здравословно пушене не съм намерил матр'ял.
          И яденето, и пиенето, и пушенето може да се правят с качествени продукти, и с некачествени такива. Аз дето изобщо не пуша правя принципна разлика между миризмата на тютюн и гнусната смрад от евтини цигари. Трудно мога да повярвам че за здравето няма разлика.

Коментар

И яденето, и пиенето, и пушенето може да се правят с качествени продукти, и с некачествени такива...
            Щом ги има в природата и човекът е тръгнал да ги консумира, значи е имало защо - някакъв полезен ефект. Прекаляването и злоупотребата са друг въпрос. Все едно да кажеш, че на овцете не трябва да се слага буца каменна сол да ближат, щото в естествената им среда не се среща ? То и готвеното месо не се среща в естествената среда на първобитния човек (мощен аргумент на разни вегетарианци и суровоядци)...

Коментар

Ти много вярваш на природата, тя не е толкова стриктна и старателна. Някои от полезните ефекти се изчерпват с прочистване на популацията от индивиди със слаби ангели или слаб акъл.

Но изобщо си прав - хубавото си е хубаво. Каквото и да те убеждават някои.

Коментар

Ти много вярваш на природата, тя не е толкова стриктна и старателна. Някои от полезните ефекти се изчерпват с прочистване на популацията от индивиди със слаби ангели или слаб акъл.
                Е, да - има напр. отровни гъби

Коментар

Това според коя зодия става за закуска

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150528_094721.jpg
Прегледи:1
Размер:144.1 КБ
ID:5662683
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

[QUOTE=turtey;2771431]Това според коя зодия става за закуска

/[QUOTE]

Ермалък ийа? Обаче положителна.

Коментар

Това със сигурност, според разните предписания, ако си с нулева кр. група трябва след тази закуска да се замонашиш и като св. Иван Рилски да пасеш тревички и да рупаш коренчета до края на дните си.

Коментар

0 +

Има и бая сланинка в месото ако не се види под доматито
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          0 +

Има и бая сланинка в месото ако не се види под доматито
                          По принцип един от многото теориЙ гласи, че на закуска може повече да ядеш, а пък на вечеря - не по-късно от 19 ч. и много лекичко, щото спейки най-се дебелеело
                          Веднъж по Татово време ходих с майка ми на някакъв миньорски обект към Крумовград. Тръгваше се в 5 часа с микробусче, към 8 се стигаше на обекта и... се закусваше. В стола едни тави с цвърчащи прясно изпечени кюфтета, кебапчета, пържоли, цели печени пилета, казани със супа... Майка ми взе по една филийка с мед и алпака канче с чай... около нас сърбат чорби, плюскат-мляскат кюфтета. Аз питам: "Какво е това ?" А майка ми: "Така закусват миньорите. На обяд ще има печено теле на чеверме, тогава ще си похапнем и ние"

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            Не,ходих за морална подкрепа на един колега който даваше кръв за един негов роднина,оказа се че има високо кръвно и не му дават да даде кръв,после плати на един ром да даде кръв срещу бележка,после трябваше да го утешавам че рома не е повече човек от него,беше съкрушен колегата,та замалко да дам вместо него.
                            Ако беше дал, щеше да си знаеш кръвната група.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Тази табличка е леко разместена

Между другото някъде из форума има прилична тема за кръвните групи. Кое какво е, защо и т.н.

По темата: мен например ме изумява, че никой не отчита в диетата дали подопитният е секретор или не е
                            Последно редактирано от deyan_h; 28-05-15, 20:10.
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Кръвната група би трябвало да си я знае всеки, ходил в казарма. Освен, че даваха листче с указания каква е, което стоеше във военната книжка, трябваше да си я избродираш или да зашиеш малък етикет с нея на яката (от долната страна) на зимната, лятната, парадната, маскировъчна и всякакви други зачислени униформи, както и от вътрешната страна на кепетата, фуражката, ушанката и всички зачислени шапки (само на каската не се бяха сетили да искат). Чувал съм и разни легенди, че в някакви БГ-войски ги карали да си я татуират на сгъвката на ръката, при вената, ама не вЕрвам, така са правели на концлагеристите, за да им точат кръв за нуждите на Вермахта.

Коментар

• s_s1
                                s_s1 коментира
                                Редактиране на коментар
                                Чел съм, че Хамерикутските наемници трябвало да татуират кръвната група на меката част на ходилото си.

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                              Ако беше дал, щеше да си знаеш кръвната гр...
                              Не е задължително, особено в днешно вряме.
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 13,406 в 15:26 на Вчера.

Зареждам...
                              X