Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бирата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бирата

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
    Царевичното нишесте се слага за плътност, понеже не се слага малц, защото е скъп (слагат много малко). От изсветляване няма нужда, понеже не се слагат шарени малцове, които са още по-скъпи.

Колега, като не пазаруваш във споменатите в подписа ти вериги, как разбра къде продават качествена бира на сносна цена?

Коментар

Не е необходимо качествената бира да се купува, но те уверявам че я има на много други места. В Пловдив има поне два магазина с по над 100вида бира, освен това наоколо има 3 крафт пивоварни .
      И това от подписа не означава, че съвсем не влизам, просто не си пазарувам от там. Едва ли им давам повече от 50-60лв за година, та нали осигуряват работни места, според мен толкова заслужават .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Единствената бира която не успях да допия беше някакво немско чудо от Лидъл. За други работи са окей, поне тук откривам най-много продукти с традиционно български вкус (полска наденица, гръцко сирене и испанска лютеница - ей как сме научили света да готви )

Тази вечер - футбол и червено пиво: овесен малц, ръжен кристален малц и хмел.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11 (1).JPG
Прегледи:1
Размер:218.1 КБ
ID:5818926 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11 (2).JPG
Прегледи:1
Размер:166.6 КБ
ID:5818927

Коментар

Днес в гр.Лом опитах някакво Lomsko weissbier , допадна ми, по принцип харесвам пшеничените германски бири. Някой знае ли дали се продава някъде в София? Извинявам се ако е дискутирано някъде по назад, но не ми се четат подробно 15 страници, скоро открих че има тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]993337[/ATTACH]

Едорса току що ме зареди
            Ще тествам още довечерът

Като за българска бира биват.
            Светлото и бялото особено.

Сега остава едорса да сподели къде ги има извън Лом
            Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Пълната гама - в магазин Пивомания. В Билла има някои от видовете, примерно Амбъра..

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
            Днес в гр.Лом опитах някакво Lomsko weissbier , допадна ми, по принцип харесвам пшеничените германски бири. Някой знае ли дали се продава някъде в София? Извинявам се ако е дискутирано някъде по назад, но не ми се четат подробно 15 страници, скоро открих че има тази тема.
            Те.
            Предпоследната страница
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Извинявам се, но Едорса нищо не ми говори! Ломско пия отдавна, но в Лом, в София съм го срещал в Аbo market, но това пшениченото е явно от тази година, та не съм го засичал в Софето.

Коментар

Я да добавя читава (според мен) от шир потреба, оти крафт-а ми е бъш вегамски. Та Леденика кутишка си я бива
                После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

• Re: От: За бирата

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                  Извинявам се, но Едорса нищо не ми говори! Ломско пия отдавна, но в Лом, в София съм го срещал в Аbo market, но това пшениченото е явно от тази година, та не съм го засичал в Софето.
                  "Edoors"-a е човек. ; )
                  А ломското съм го виждал в била.

Коментар

Благодаря за разяснението! Има до нас Била, ще отскоча на проверка.

Коментар

В Била- Бургас видях една бира, дето само в Германия съм пил и ми допада страшно много- Францисканер Вайс. Интересно, че в пловдивската Била я няма. Явно, асортиментът не е унифициран и всеки магазин си зарежда различни неща, нищо че е една верига. Това е най- добрият вайс който съм пил.
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Пробвах Ломското - харесва ми и съдържанието е правилното.
                        Ама доста го търсих с Билата. Забутано най-отдолу и най-отзад. Крият ли го?
                        Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                          В Била- Бургас видях една бира, дето само в Германия съм пил и ми допада страшно много- Францисканер Вайс. Интересно, че в пловдивската Била я няма. Явно, асортиментът не е унифициран и всеки магазин си зарежда различни неща, нищо че е една верига. Това е най- добрият вайс който съм пил.
                          Не е. Зареждат ги според клиентите и рейтинга на конкретния магазин.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                            Не е. Зареждат ги според клиентите и рейтинга на конкретния магазин.

Коментар

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
                              Пробвах Ломското - харесва ми и съдържанието е правилното.
                              Ама доста го търсих с Билата. Забутано най-отдолу и най-отзад. Крият ли го?
                              Не крият. От Лом за толкова са си платили.

Коментар

Не е...
                                За мен, пък, е най- добрия вайс.
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X