До: Какво-Freelander;X-trail;Forester;Kuga;Rav-4;Tiguan;Outback
Нещо не мога да схвана в тази тема:търсиш 2 коли (СУВ).Защо трябва да са различни ,особено след като темата я пущаш ти и пак ти си се ориентирал към Форестер ? Нима очакваш нещо друго на теб самия да ти хареса(пасне) повече.(В случая не е важно че е Форестер, а това че е твоя избор).
За Фриилендъра: Аз самия много харесвам Външно този автомобил ,но...
1.Изчетох всички за него в този форум-следват изводи...
2.Изчетох доста, какво казват братята руснаци за него-избоди
3.Говорих с познати от реномирани (Пловдивси) сервизи-изводи
4.Поговорих със собственици които поне 1 година имат такава кола и са искрени
-изводи.
ПП Извини ме че пиша на 'ти',а не на 'Вие'.Надявам се нямаш против.
Нещо не мога да схвана в тази тема:търсиш 2 коли (СУВ).Защо трябва да са различни ,особено след като темата я пущаш ти и пак ти си се ориентирал към Форестер ? Нима очакваш нещо друго на теб самия да ти хареса(пасне) повече.(В случая не е важно че е Форестер, а това че е твоя избор).
За Фриилендъра: Аз самия много харесвам Външно този автомобил ,но...
1.Изчетох всички за него в този форум-следват изводи...
2.Изчетох доста, какво казват братята руснаци за него-избоди
3.Говорих с познати от реномирани (Пловдивси) сервизи-изводи
4.Поговорих със собственици които поне 1 година имат такава кола и са искрени
ПП Извини ме че пиша на 'ти',а не на 'Вие'.Надявам се нямаш против.
) пътно поведение. Единствената забележка би била именно там защото двигателя така е настроен, а именно за хора с други "убеждения".
, а пък сега след Х3, как става това а.
А двигателите на 4007/Кросър/Аутлендър/Фрилендър са абсолютно еднакви. Първите HDi-та са точно на Пежо. Още от 99 година. (първите common rail,след Фиат) През 2003,ако не се лъжа, Форд се присъединиха към Пежо в правенето на двигатели и сега пак са си по на Пежо схемите,ама се произвеждат и в Германия в заводи на Форд. Ауто Билд освен тестовете на спирачки и ESP,за друго не може да им се вярва. Освен ако не е от българската редакция проведен теста. Изкараха Мichelin Latitude по-лоши гуми от Hankook в един тест. Аре стига де. Бива бива,ама чак пък толкова да защитавате родното. (на 1 място беше Vredestein,естествено) Изобщо не мога да им имам доверие. Когато излезе Хюндай i30, той беше със страшно добри спирачки,страхотно ESP,най-големия конкурент на Голф и Фокус,ама като се качиха драстично продажбите(в Германия) изведнъж спирачките почнаха да показват силен фадинг,ESP-то работеше в граничен режим и изпускаше колата и тн.
Коментар