Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висините на автомобилостроенето

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Висините на автомобилостроенето

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    Ако още 2-3 страници почета тази тема ще започна да изкупувам всичко съветско и като свърши ще подкарам руското. Май гроздето идва кисело за някои.
    Ти си с киселото грозде, не можеш да ремонтираш с чук и тел.

Коментар

Утре ще се качвам на местна височина, да закарам малко гориво на генераторите на операторите. Оти ток нямат, обхват нямат, а служебните "жипове" ни на Вива ни на Глобил не можаха да се качат. Дори съм си заредил камерата, да документирам, пък за сравнение ще пробвам първо Гегата дали е способна да се качи там.
      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
        Ако още 2-3 страници почета тази тема ще започна да изкупувам всичко съветско и като свърши ще подкарам руското. Май гроздето идва кисело за някои.
        Е па кисело е!Читава буханка се намира по-трудно от читава 40-ка на Тойота.За да не съм голословен веднага ти изброявам 3 броя 40-ки:твоята,на Пламен от Кнежа и на Павката от Русе,а сега ти ми изброй три читави Буханки.
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          И сме имали, и имаме, и си е трошлива. Това че конкретен екземпляр е закрепен да върши някак работа защото няма друго или защото така искаш, не променя нещата.
          С тоя конкретен екземпляр на УАЗ закрепен някак да върши работа и едно ЮМЗ пак сигурно според теб закрепено някак да върши работа,ми докарват някак всяко лято по около 20 000 лв.

В по-горен пост един колега беше описал куп ремонти за 35 000 км на УАЗ ,което лично мен ме учудва,щото моята вече превъртя километража пък няма толкоз ремонти.

А бе дали и задкормилното устройство не играе някаква роля в експлоатацията на техниката
          " И най-тъмната нощ е обречена на изгрева...."

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
            Е па кисело е!Читава буханка се намира по-трудно от читава 40-ка на Тойота.За да не съм голословен веднага ти изброявам 3 броя 40-ки:твоята,на Пламен от Кнежа и на Павката от Русе,а сега ти ми изброй три читави Буханки.
            Има резон.
            От години си търся ГАЗ69 за колекцията , но не съм намерил. По-скоро намерих, но Коко Чолов не я дава за нищо на света. И с буханките ще стане същото. А и ако ми падне ОРИГИНАЛНА и не карана УАЗка няма да е пропусна, но изтървах влака вече.

Но! С 40-ската тръгвам навсякъде. Със сделаното не!
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от komstiza Преглед на мнение
              В по-горен пост един колега беше описал куп ремонти за 35 000 км на УАЗ ,което лично мен ме учудва,щото моята вече превъртя километража пък няма толкоз ремонти.
              Аз.

Ако твърдиш че си минал с УАЗ 35000км и не си направил подобно количество ремонти, значи ти е слаба паметта. Аз обаче всичките тези неща съм ги платил от джоба си и в общия случай съм платил не само частите, но и труда. По ред причини моят труд е по-скъп от на монтьорите.

Коментар

Значи с моята тръгвам надълго накъдето ми кажете, взета е от човек педант и гледана като писано яйце, който ронеше сълзи като я продаваше.

Друг е въпроса, че за какво ми е да тръгвам надълго с УАЗа, като за това са измислени доста по-комфортни автомобили?
                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Е тя тойотата не е няква висота на комфорта
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Аз.

Ако твърдиш че си минал с УАЗ 35000км и не си направил подобно количество ремонти, значи ти е слаба паметта. Аз обаче всичките тези неща съм ги платил от джоба си и в общия случай съм платил не само частите, но и труда. По ред причини моят труд е по-скъп от на монтьорите.
                    Един съвет от мен,приеми го като приятелски не искам да споря,смени си монтьорите колега.
                    Минал съм ги доста повече/както казах километража е превъртян веднъж/с по-малко ремонти.Да аз си я правя,карам и поддържам УАЗ-ката,защото така ми харесва и обичам да си поддържам всичката техника/руска и западан /намирам свободно време за това и сигурно за това са ми по-малко ремонтите.Паметта си ми е ОК.
                    " И най-тъмната нощ е обречена на изгрева...."

Коментар

Ейй...и ЗАЗ спират производството на коли, но за това пък ще произвеждат чаркове за General Motors

http://fakti.bg/avto/169427-krai-na-...aign=firstpage
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Не мога да ги мисля Дженерал Моторс!
                        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от komstiza Преглед на мнение
                          Минал съм ги доста повече/както казах километража е превъртян веднъж/с по-малко ремонти
                          Той километражът е петцифрен, нали? Превърта на всеки 99 999 км.?
                          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Той километражът е петцифрен, нали? Превърта на всеки 99 999 км.?
                            Точно така. Поне моят е 5-цифрен.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                              Ейй...и ЗАЗ спират производството на коли, но за това пък ще произвеждат чаркове за General Motors

http://fakti.bg/avto/169427-krai-na-...aign=firstpage
                              До този момент Запорожкият автомобилен завод произвеждаше колите Запорожец и Таврия
                              До кой точно момент? Някой преди 25 години вероятно.

Жалко за GM, явно и тях ги ръководи политотдела, а не маркетинговият.

Коментар

Точно така. Поне моят е 5-цифрен.
                                Ми кой да предположи, че някой ще мине повече от 100к с ужаса
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X