Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип/СУВ с разход до 12 лева на 100 км?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип/СУВ с разход до 12 лева на 100 км?

Можеби нещо близо до изискванията е Флилендър с малкия бензинов мотор.
    Извън градско 10,5-12 л/100 газ.
    Градско 13-15 л/100 газ.
    Относително стабилни показания.

Спортидж 2 извън градско 10,5-14 л/100
    Градско 12-16 л/100
    Зависи как я караш може и повече.
    Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
    freelander 1,8 2001g.

Коментар

Е да ама човека търси 12 лева/100км разход!!!
      И доколкото разбрах не си е променил мнението още!
      Които 12 лева са 11-12 литра газ.
      Ако смЕтаме бензин,отиваме на невисоки коли,същото и за нафта.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от purkinie Преглед на мнение
        Искам да сменя работната кола (22 годишна ) с Джип/СУВ с 4х4. Както знаете,щом е работна ще се търкаля по 15 000 годишно и сегашната ми гори 7 лева/100 км , иска ми се "новата " да не гори много пари. А и това че ще сменя старата която 12 години съм таркалял , затова и годината да е по-нова?
        Офф Роуд не ми е нужен, иска ми се да се кача на нещо " по-високо".
        Метан не става, тъй като на близо нямам станция.
        П.С. Грейт Уол не е в плана
        Пандата също
        Джимни и други малки екземпляри също
        Надявам се на колега, който да напише : карам това и ми гори х лева?
        Щом не щеш офройд, значи и 4х4 не ти трябва.

Honda HR-V само с предно. В 8 се вместваш за читава + ново газово.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

"Надявам се на колега, който да напише : карам това и ми гори х лева?"

Това иска колегата ,не го обърквайте

Гранд Витара ,2002 -3 година ще я намериш под 8000 лв и гори 12-13 газ извънградско .
          Карам модела ХЛ 7 /ако искаш повече място / ,гори 15 газ смесено,но повдигнат и с по-големи гуми .
          Последно редактирано от antiroad; 02-09-18, 17:39.
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            Чероки 4л ама разхода ще е под 12 газ само на магистрала с 80-90, 6 литра нафта умрем да ги видим на нещо 4х4 по-тежко от 1800кг.
            Бах туй чероки, витарата ми 1,6-16 гори 11 с 90-100

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              "Надявам се на колега, който да напише : карам това и ми гори х лева?"

Това иска колегата ,не го обърквайте

Гранд Витара ,2002 -3 година ще я намериш под 8000 лв и гори 12-13 газ извънградско .
              Карам модела ХЛ 7 /ако искаш повече място / ,гори 15 газ смесено,но повдигнат и с по-големи гуми .
              На приятел Honda HR-V 4х4 му харчи около 7/100 бензин, което на газ няма да е повече от 9-10/100, което пък е под 12лв/100км.
              Ако е само с предно едва ли ще е над 8 газ.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

А слез на земята или вдигни парите да се качиш на високо,такова животно няма.

Едно време живях малко годинки в Околностите на Драгалевци,малко сняг по 4-5-6 месеца имаше та ЗАДЬЛЖИТЕЛНО си трябваше 4ка - малко Патрули,малко Самураи,Субарута.........при теб е мерак само,не ти е зор да е 4Х4,че да се пребереш у вас.

Мерак с пари се гаси,или вдигай парите или стой близко до земята със задно на среден размер 2.0 дизел колица.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Сетих се за подходящата кола! Ситроен ВХ 4х4 1,9 дизел без турбо.
                  What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Първоначално публикуван от swartalf Преглед на мнение
                    Сетих се за подходящата кола! Ситроен ВХ 4х4 1,9 дизел без турбо.
                    И колко такива си виждал?

Коментар

Е човека не е писал в условието, че трябва да е лесна за намиране

ПП - Сега видях, че иска да е след 2002-3та година. Отпада значи, язък ми за напъна.
                      What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

А бе, кат гледам, само газ смятате за разхода. Тези коли бензин не ядат ли? Щото моята, докато обърне на газ, бензин харчи. Пък, ако човек има повече градско каране на къси разстояния и особено през зимата, доде сгрее да обърне на газ и вече е пристигнал ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз бих разгледал и МБ Вито,от високо стоиш,харчи къде 8 литра нафта...без 4 приводни колела
                          12 лева на 100 км...някоя малолитражка на гас го постигат това.Имах Рено Туйнго,без проблем харчеше от 8 до 12 литра на 100км гас...1200 кубика.
                          Сега карам 2 литра мотор,137к.с. разхода се върти около 7,5/8 литра бензин.
                          Ако намериш Джип-СУВ да харчи по-малко от 12 лева на 100км,два ще си купя,че и ще почерпя

Коментар

Има френски ,,баничарки" 4х4, от трите марки по избор. Колко са здрави и 4х4 зависи от поддръжката. Нали се търси работна кола.
                            FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                              И това не е верно , разхода на пикапа е 18
                              Колега имам и от двата екземпляра . Затова и пиша. Пикапа от 5г.13 на 100 газ. Хувъра от 4г. 10-12 газ. Ако служебния пикап гори толкова може.Личните това което съм писъл.

Коментар

Съседа има от тоя баничарки 4х4 махна Фронтерата и взе такава. Че и една караванка дърпа подире си. И него го тресе рибарлъка. Ама е нафтена.
                                Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
                                freelander 1,8 2001g.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X