Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Без поглед ти намирам по 3-4 бона нормално,кукла трябва да е 7,Дачии няма,ебеш и фьрляш,ските утре са ми 3 без малко като ски си нося,не наемам.

Данька в Гврмния колко им е?Тук ми е 80 кинта на година и ЗА МЕН работи,д го направят как казах 8 бона и галона по 20 долара и се качвам на Приус.Той пък е едни 700-800 само данък тук,аз за толкова цялата е поддържам,че и остават.

Работи сметката
    Е, не е, като при тебе, ама след 20-та година ще минат в категорията Класика - и тогава ще им намалеят данъците...

Коментар

Без поглед ти намирам по 3-4 бона нормално,кукла трябва да е 7,Дачии няма,ебеш и фьрляш,ските утре са ми 3 без малко като ски си нося,не наемам.

Данька в Гврмния колко им е?Тук ми е 80 кинта на година и ЗА МЕН работи,д го направят как казах 8 бона и галона по 20 долара и се качвам на Приус.Той пък е едни 700-800 само данък тук,аз за толкова цялата е поддържам,че и остават.

Работи сметката

Те една,първата която излезе,има само 60 000 мили по-малко от тоя на жената

https://sandiego.craigslist.org/csd/...470432090.html

Смяна мотор 1500,смяна трансмисия 1500 пряко сили,под 6 ако и мотора и трансмисията ги няма.......и бой по пернишки
      Няма ли някоя на газ, че да ми останат пари за лизинга на новата

Коментар

Работи сметката

Те една,първата която излезе,има само 60 000 мили по-малко от тоя на жената

https://sandiego.craigslist.org/csd/...470432090.html

Смяна мотор 1500,смяна трансмисия 1500 пряко сили,под 6 ако и мотора и трансмисията ги няма.......и бой по пернишки
        Кфи са тия пимп май райд жанти )))
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За един едно,а за друг друго...

Няма лошо в новото,НО трябва да съм я докарал до там,че да не я мисля,ебеш фьрляш как се знае по нашенски.

...
          Да, де! И аз с подобна концепция (ебеш и фърляш) купих таралясника на жената, а сега не мога да я кача на друго. Явно, мантрите за ново и старо са едни и същи, само вярващите в тях сме различни.
          Пък, ако рецептата е тригодишна кола на прилична цена, що да не си карам моята три години, а след като си е изкарала парите през това време, да я получа безплатно? Баси кефа, майна!
          П.П. Е, петък е!
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
            Няма ли някоя на газ, че да ми останат пари за лизинга на новата
            Що, има, ето... на 66.000 км. с един собственик, роден 1921...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Кфи са тия пимп май райд жанти )))
              Ба ли ги,джанти имам,стават от 220,2 нови джанти с 2 нови гуми и 2 отлично взех за брата под 250 долара та джанти не гледам.

Ако си навит да намериш 4 нови джанти АМГ за 140 модела от ония на 2 парчета които са мммммм последно бяха по 980 евро бройката ма и там със сметки и ровене ми паднаха на 1100 кинта,барабар с тях пак не е 15
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ба ли ги,джанти имам,стават от 220,2 нови джанти с 2 нови гуми и 2 отлично взех за брата под 250 долара та джанти не гледам.

Ако си навит да намериш 4 нови джанти АМГ за 140 модела от ония на 2 парчета които са мммммм последно бяха по 980 евро бройката ма и там със сметки и ровене ми паднаха на 1100 кинта,барабар с тях пак не е 15
                Да бе, тва ясно
                Джанти за цедес имам и аз

Но сигурно я кара некъф тъмнозелен. Или мокър гръб ли как им викахте?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                  Да, де! И аз с подобна концепция (ебеш и фърляш) купих таралясника на жената, а сега не мога да я кача на друго. Явно, мантрите за ново и старо са едни и същи, само вярващите в тях сме различни.
                  Пък, ако рецептата е тригодишна кола на прилична цена, що да не си карам моята три години, а след като си е изкарала парите през това време, да я получа безплатно? Баси кефа, майна!
                  преди време нали вкараха оферти тук - кеш за кльнкар или пари за тарлясник по нашенски,брата вика Дай да хвърлим едната и да вземем едно нови нисанче,една нова да има........майка ми не го ще,сестрата от СЛ500 не слиза, жената само ме изгледа с ония поглед,аз Нисанче не карам,на брата жената само пита А децата къде да ги сложа........и айде на мерниците по за 5-6-8,какво Нисанче,няма кой да го кара па им идва фри,плащаме го аз и брата.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Да бе, тва ясно
                    Джанти за цедес имам и аз

Но сигурно я кара некъф тъмнозелен. Или мокър гръб ли как им викахте?
                    е па първия за ушите,може и Арабела да е.

Не ме карай да ти снимам на брат 220ката,един собственик със сменена предница от дильра за долу горе пак тая цена.

Или да смигна на пича в Лас Вегас да видиш той какво е взел,член на форума е,познавате го?
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Шшшш, темата, тематааа !!!
                      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                        Шшшш, темата, тематааа !!!

Е темата де,20 годишна срещу нова без пари.........и пак сечено
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                          Един бръз поглед на немското мобиле за W140 S 95 -'99, само за Германия
                          за до 100.000 км пробег - цените почват от 7.000 Е
                          в Щутгарт - родното им място има и на 33.000 ориг. км. за 16.500 Е

А защо ли е 16?Да питам,че допълни и сега го видях.Това не е ли цената на нова Дачия или Фиат 500 или нещо новичко?

Тоя се е объркал какво има?

Пиши му на тоя Ти луд ли си,за тая цена има нови автомобили......да видим и той като нас колко е изчаткьл
                          Последно редактирано от BENZBOSS; 26-01-18, 20:43.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

А защо ли е 16?Да питам,че допълни и сега го видях.Това не е ли цената на нова Дачия или Фиат 500 или нещо новичко?

Тоя се е объркал какво има?
                            Е и Кадилака, който имам е на 50 години па струва над 20К евро, ама това не го прави нов.
                            Тоя модел на Мерцедес се превръща в класика просто, защото е от колите с душа и аз с удоволствие бих имал един такъв 500 в гаража, без да го тормозя много, но това няма нищо общо с рационалното мислене.

Коментар

А с кое мислене има?

Кое му е нерационалното да карам такова пък да плащам на половината от новото барабар с бензина и подрьжката?

Нов Приус ми е около 400 на месец само плащания по заема или ако го купя кеш ми е 30 бона долу.Едната минава с 400 кинта на месец з бензин и взима по 5-600 кинта на година подръжка,1000 ги сложи с гимуте ако аз я карам / еле задни /,Приуса го смятам да върви без грам бензин / настъпан ми дава по 29 мили на галон,с навити стелки и педал в ламарината по нанадолнище без вятър извади 94 мили на километраж,чак ме изненада /.

Или да сравним Приус с това?Пусни тема де,аз почвам със снимките там ако искаш
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

А с кое мислене има?
                                С емоционалното, с това което ти носи удоволствие.
                                Прагматизма е друга работа.
                                Гледам и ти като плаваш, не държиш да прекосяваш океана с платноходка.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X