Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    Брав мазохист! Съвсем изтрещяхте бре хора! Даже един си пазел предния мост на москвича...

Явно темата е "мога ли да си позволя нов автомобил". И който не може , казва, че не му трябва. Аз мога да скоча повече от Стефка Костадинова ама не искам!
    Аз съм тоя, и го пазя поради липса на организация да замине на вторични.
    Темата за мен звучи "трябва ли да ни спират старите коли от движение, само за да угодим на поредните еко-талибани", демек коментираните кърлежи покрай новите лизингови сапунерки. И като ми погледнеш и безценното подписче... Тоя на какво ли гориво минава ГТ преглед, дали кюмюрът му е вписан в талона като алтернативно гориво, какво Евро покрива, катализатор, Адблу и т.н. и т.н. И що ли ползва такива общината, като е рекла да ми бърка до лакътя в джоба?

Коментар

Брав мазохист! Съвсем изтрещяхте бре хора! Даже един си пазел предния мост на москвича...

Явно темата е "мога ли да си позволя нов автомобил". И който не може , казва, че не му трябва. Аз мога да скоча повече от Стефка Костадинова ама не искам!

"Искам да гласувам, ама нямам желание"
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
        ...Темата за мен звучи "трябва ли да ни спират старите коли от движение, само за да угодим на поредните еко-талибани"...
        Една вмьеткъ, аку можи: това нещо на аватара ти и подписа ти е подвижна ремонтна работилница с кюмбе за отопление, ако случайно не знаеш. Коминът е на кюмбето - не е ауспух и не подлежи на проверка за газове.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Кое е автомобил?

На брата третата резервна е купувана от магазина,за нова пак не иска да чуе и то при положение,че си говорим за нормално средство за придвижване,а не сложен комп. експеримент.

Да речем,че ми се намират 500 долара на месец за нова,за какво да ги дам и какво ми дава тя повече от прежаления джуган?

Или да предположим,че нямам 300 на месец повечко?

Или съм извратен и аз,обичам да лежа под тях и да поправям?
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Въпрос на време е и комините да подлежат на проверка за газове . В Германия е реалност .

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Една вмьеткъ, аку можи: това нещо на аватара ти и подписа ти е подвижна ремонтна работилница с кюмбе за отопление, ако случайно не знаеш. Коминът е на кюмбето - не е ауспух и не подлежи на проверка за газове.
              Аха, значи мен да ми търсят аромат на теменужки, ама най-цапащите да не ги проверяват ич? Не подлежало на проверка!
              За мен едни закони, десеторно натегнати, за други не важат?
              Иначе са няколко такива автобуса, виждал съм ги на живо, знам каква им е идеята. Коптор на колела за клетите премръзнали работници по авариите. Туй боядисаното отзад се обзалагам, че е кенеф.
              Нали все с Европа ме равняват, аз такова по Европа не съм виждал!

Туй ще си го разпечатам на цветна снимка и ще го нося до документите на колата. Ако случайно почнат да ми се заяждат за глупости.

Коментар

Да-а, явно днес слънцето те е напекло повечко! Вярно, че около обяд беше по-силничко. Влагай малко мисъл, не реагирай първосигнално. Само обявих, че предпочитам пълноразмерен атмосферен двигател пред турбо-та@@@@те на новите Дачии.
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Карам 17 годишна Ска,ма карам не си играя,най-голямата Якима на тавана и се товари като муле.За 6 години ми изчезнаха дьлгите фарове ония ден,копчето е ма ме мързи да го сменям,имам го в кашона с частите,купена за 5 или на година ми излиза колко на месец нова,колата я знае и модератор на форума както и малко членове.

убий ме пари за нова не давам па и 5 метрови нови не са по 30-40 бона,а си говорим за пари вече,не са 15-20.

Ако имам едни и напълно излишни 50 и горница и други 2 резервни мога да се замисля ма па чак 50 излишни не ми се дават
                  На тебе, пък, откога ти е нужно да се уповаваш авторитети, за да твърдиш нещо? Глей ся, понятието "излишни пари" всеки си го формулира сам, за себе си. За някои е време, нерви, неудобства...; за други гъдел, самодоказване и кеф, че си прецакал Системата, ръзбийш.
                  И-и-и-и, въпросните 6000, всъщност не ги е дал. Всъщност не е дал нищо. Дори и нашите гъзобъзикаторски дилъри, сервизи и застрахователи започнаха да разбират, че ако искат хляб, трябва и да се очовечат. А нова кола, с пробег под 10 000 км. годишно си е малко пресилено. Съгласен съм.
                  Отделно, че да опъна жилите на 18- годишната тротинетка на жената си е съвсем друго изживяване от влаченето с новата каляска на няма и месец, дето е на 2200 км. Разни сърбежи- разни чесалки. Няма нито криви, нито прави.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Страх ме да повдигна темата за новите електрически коли, които па и обслуване нямат........ми къде ще лежим тогава на стари години

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                      Страх ме да повдигна темата за новите електрически коли, които па и обслуване нямат........ми къде ще лежим тогава на стари години
                      Щом има движещи се части, винаги ще има къде да се лежи. Е така - лежиш си до предно десно колело и си чепкаш накладките.
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Е па имат зверски скъп консуматив. Батерията. Обслужване и половина!

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                          На тебе, пък, откога ти е нужно да се уповаваш авторитети, за да твърдиш нещо?.

Ми знам ли,то верно,че в темата долу Бедни ли сте .......си казах,че съм беден ма чак пък 3-400 кинта да ми се опьнат ако имам мерак за нова колаБеден ДА ма не и фалирал

За един едно,а за друг друго - ако е колица за парици няма да ме събере,ако е кола,ще е пари както казах пък 50-60 бона у зелено да ги тръшкам как аз си знам не ми се вижда правилно па и резервна да имам да като ми се наложи да споря с дильра за гаранции да не съм натясно ми да паля и тръгвам.

Няма лошо в новото,НО трябва да съм я докарал до там,че да не я мисля,ебеш фьрляш как се знае по нашенски.

Е брата - спря веднъж,втори проблем и на третия айде покрай дильра,коя не е черна вън и кафява вътре......те тая......дай една от тия и караш.Моите нещо не спират,да ми спре 3 пъти та да я ритна ма е на,тормоз и не и не и не,за чий грездей 50 бона?

Та така,утре 5 сутринта подкарвам на 700-800 километра разходка на ски в гората,днес и проверих налагане в гумите,довечера може и маслото да проверя,спре ли си купувам друга ма тя не е спирала 6 години вече та ега не спре сега.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Пусни нова тема,караш и не бараш.......за какви пари говорим и колко е голямо,колко минава и като спре кой го прави,колко е сигурно и каква скорост държи на магистрала и с тая скорост колко харчи..........че аз съм карал само около десетина такива и не ми излизат поне половината сметки.

Инче се возих на една Тесла джипка със спортния пакет или там как му викат,готино,високо,стъклен таван,върви и тиха та знае ли се за само 122 бона.

За 122 бона по бакалските сметки ще взема 30 Бенца по 5 метра парчето са си 150 метра в коли,половината стадион с Ски ще го обиколя,2 квартала ще са ми паркинг хахахахаха УЖАС ВИ КАЗВАМ
                            Последно редактирано от BENZBOSS; 26-01-18, 19:45.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
                              Е па имат зверски скъп консуматив. Батерията. Обслужване и половина!
                              Стига бе човек, нали уж си работил в индустрията. На повечето коли батерията е с гаранция от поне 5 години, че може и повече. След това не би трябвало да е мой проблем, а вече твой, нали си падаш по ремонтите

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                                Изобщо не разбирам защо ми постваш някакви гаранции на коли за десетки хиляди евра, особено Ваг-ини...Вие не можете д се разберете, че има хора, които не желаят тези нови пластмасяци и еднодневни кашони /за разлика от обичащите ги, поради ...ГАРАНЦИЯТА велика/, и да приемете, че има хора, искащи да имат и карат коли, които им харесват и доставят удоволствие...,макар и не нови, и не с "гаранция за репатрак" ...Карайте си ги на воля, смятайте си остатъчна стойност и дрън-дрън ад-блу и 499 лампи по таблото и така...
                                Не се отнасяше за теб - ти четеш...
                                Тускон, Санта Фе, Соренто... 150.000 км./5 + 2 г. гаранция - пълна... кви ад блу, кви 5 лв. - ама споко, и на бензините ще сложат... Още не съм почнал с корейците - ама ще видим... В момента Субару правят 3500 E отстъпка... от 08.01.2018 до 31.03.2018 - за модели 2017, 2000 Е за модели 2018-та... ами това са ми всички данъци, каско, застраховки за 3 г...
                                34.000 Е - е чисто нов Форестър 2.0X Exclusive Limited Edition - мноогооо ли, ами едно Гоуфче.. с по туй - онуй е към 30...
                                • 5 г.гаранция до 160.000 km.
                                • 12 годишна гаранция за корозия
                                • 3 годишна гаранция на покритията и боята
                                • 2 годишна гаранция на оригиналните части, ако след това сменяте нещо при тях и т.н.
                                • заместващ автомобил, поемане на разноските по хотел, безплатен трансфер до летище и самолет и т.н. са вкл. в 5 г. гаранция EURO-SERVICE "ASSISTANCE" ( и това от производителя, не от застрахователя) изрично се упоменава: "Keine finanziellen Vorleistungen im Garantiefall" - никакви финансови ангажименти при събитие в гаранционния срок...

Ама, ние не щем бе...
                                Последно редактирано от ivied; 26-01-18, 20:01.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X