Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Пусни нова тема,караш и не бараш.......за какви пари говорим и колко е голямо,колко минава и като спре кой го прави,колко е сигурно и каква скорост държи на магистрала и с тая скорост колко харчи..........че аз съм карал само около десетина такива и не ми излизат поне половината сметки.

Инче се возих на една Тесла джипка със спортния пакет или там как му викат,готино,високо,стъклен таван,върви и тиха та знае ли се за само 122 бона.

За 122 бона по бакалските сметки ще взема 30 Бенца по 5 метра парчето са си 150 метра в коли,половината стадион с Ски ще го обиколя,2 квартала ще са ми паркинг хахахахаха УЖАС ВИ КАЗВАМ
    А представяш ли си колко Дачия ще си вземеш.....ех, размечта се

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
      А представяш ли си колко Дачия ще си вземеш.....ех, размечта се

А представяш ли си да сляза от 5 метра и да ме навреш у Дачия па и пари да броя?

Аз не ма може да мечтаем де
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
        Най-евтиния нов автомобил, с неизмислен бензинов двигател, със залитане към офроуд външен вид е Лада Калина Крос 16. С удоволствие бих подкарал такава вместо дачия с еднолитров турбомотор.
        Да, но серийно са само предноприводни. Има и демо версия с 4х4 задвижване с трансмисия от ФВ, класическо синхро с неунищожимата вискомуфа на Магна-Щаер. За жалост е преценена като нерентабилна и не влиза в производство...а има живи голфове 1986 г. произведени с изправно 4х4 и никога не ремонтирани. Колко ли СУВ-ове от днешните ще живеят по 30 г.?
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Пусни нова тема,караш и не бараш.......за какви пари говорим и колко е голямо,колко минава и като спре кой го прави,колко е сигурно и каква скорост държи на магистрала и с тая скорост колко харчи..........че аз съм карал само около десетина такива и не ми излизат поне половината сметки.

Инче се возих на една Тесла джипка със спортния пакет или там как му викат,готино,високо,стъклен таван,върви и тиха та знае ли се за само 122 бона.

За 122 бона по бакалските сметки ще взема 30 Бенца по 5 метра парчето са си 150 метра в коли,половината стадион с Ски ще го обиколя,2 квартала ще са ми паркинг хахахахаха УЖАС ВИ КАЗВАМ
          То щом сметки правиш - с градския транспорт още по-евтино ще ти е. А и метража е голям.

Коментар

Мен заглавието ме устройва идеално!С мойто каране,предпочитам кат се кача в мойта си кола да изпитвам душевна чикия!Еми изпитвам я!Чикията,дето бих изпитал от нова такава е над 140 000 бимберици!Ама такива нЕма!А и да има треа да са поне по 4 че да си я позволя!НЕма как да се кАча у Дачия ...... и да се изпразна!И не само у Дачия......
            Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
            0888854582
            Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
            Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Стига бе човек, нали уж си работил в индустрията. На повечето коли батерията е с гаранция от поне 5 години, че може и повече. След това не би трябвало да е мой проблем, а вече твой, нали си падаш по ремонтите
              Не знам как точно ще ремонтираш заминала батерия.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                То щом сметки правиш - с градския транспорт още по-евтино ще ти е. А и метража е голям.
                Няма тук,всичко е на коли пък и да има сметки винаги правя,да не стоя на пътя и да обяснявам на дильр как съм платил 2-3-40 бона и по договор не трябва да стоя на пътя.

Аз сметки винаги си правя,спра ли ммммммм ще си купя не една ми 3 нови
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Няма тук,всичко е на коли пък и да има сметки винаги правя,да не стоя на пътя и да обяснявам на дильр как съм платил 2-3-40 бона и по договор не трябва да стоя на пътя.

Аз сметки винаги си правя,спра ли ммммммм ще си купя не една ми 3 нови
                  Ма тя и старата се разваля, примерно веднъж на 100 години в най-лошия случай, нали...мисля градския транспорт е най-добре, а?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    Не се отнасяше за теб - ти четеш...
                    Тускон, Санта Фе, Соренто... 150.000 км./5 + 2 г. гаранция - пълна... кви ад блу, кви 5 лв. - ама споко, и на бензините ще сложат... Още не съм почнал с корейците - ама ще видим... В момента Субару правят 3500 E отстъпка... от 08.01.2018 до 31.03.2018 - за модели 2017, 2000 Е за модели 2018-та... ами това са ми всички данъци, каско, застраховки за 3 г...
                    34.000 Е - е чисто нов Форестър 2.0X Exclusive Limited Edition - мноогооо ли, ами едно Гоуфче.. с по туй - онуй е към 30...
                    • 5 г.гаранция до 160.000 km.
                    • 12 годишна гаранция за корозия
                    • 3 годишна гаранция на покритията и боята
                    • 2 годишна гаранция на оригиналните части, ако след това сменяте нещо при тях и т.н.
                    • заместващ автомобил, поемане на разноските по хотел, безплатен трансфер до летище и самолет и т.н. са вкл. в 5 г. гаранция EURO-SERVICE "ASSISTANCE" ( и това от производителя, не от застрахователя) изрично се упоменава: "Keine finanziellen Vorleistungen im Garantiefall" - никакви финансови ангажименти при събитие в гаранционния срок...

Ама, ние не щем бе...
                    P.S. "ами едно Гоуфче.. с по туй - онуй е към 30..." с 2 г. гаранция

Коментар

Ма тя и старата се разваля, примерно веднъж на 100 години в най-лошия случай, нали...мисля градския транспорт е най-добре, а?
                      30 по една година 30 години,ебеш и фьрляш как казах.

Ако се разваля до толкова да ме ядоса я сменям,до момента добре се държат 3 броя та не мога да коментирам,не ме ядосват до момент Те сега ти таковах майката.

За градски транспорт не знам,ползвах като малък и бегли спомени разни
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Така е, а и ако караш кола от градския транспорт има шанс жените винаги да тичат след теб

Коментар

Така е, а и ако караш кола от градския транспорт има шанс жените винаги да тичат след теб
                          А като караш нова та какво,с това жени ли да ловя?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

А като караш нова та какво,с това жени ли да ловя?
                            Не
                            Виж, жена си взех втора употреба. Там вече това има предимства, както че километража не е занулен.

Коментар

30 по една година 30 години,ебеш и фьрляш как казах.
                              Един бръз поглед на немското мобиле за W140 S 95 -'99, само за Германия
                              за до 100.000 км пробег - цените почват от 7.000 Е
                              в Щутгарт - родното им място има и на 33.000 ориг. км. за 16.500 Е
                              Последно редактирано от ivied; 26-01-18, 20:16.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                                Един бръз поглед на немското мобиле за W140 S 95 -'99, само за Германия
                                за до 100.000 км пробег - цените почват от 7.000 Е
                                Без поглед ти намирам по 3-4 бона нормално,кукла трябва да е 7,Дачии няма,ебеш и фьрляш,ските утре са ми 3 без малко като ски си нося,не наемам.

Данька в Гврмния колко им е?Тук ми е 80 кинта на година и ЗА МЕН работи,д го направят как казах 8 бона и галона по 20 долара и се качвам на Приус.Той пък е едни 700-800 само данък тук,аз за толкова цялата е поддържам,че и остават.

Работи сметката

Те една,първата която излезе,има само 60 000 мили по-малко от тоя на жената

https://sandiego.craigslist.org/csd/...470432090.html

Смяна мотор 1500,смяна трансмисия 1500 пряко сили,под 6 ако и мотора и трансмисията ги няма.......и бой по пернишки

е за 6 без пазарлька

https://sandiego.craigslist.org/nsd/...466868822.html

Да намеря една за 1000?Или кукла за 9 с около 50 000 мили и първи собственик от 4 милиона къща с гараж и пълна история от дильра?Или да броя 18 за Корола или 30 за ПриМус?

Моя калкулатор така не работи
                                Последно редактирано от BENZBOSS; 26-01-18, 20:22.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X