Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на малолитражка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка на малолитражка

Срещат се такива S90 по Шведско и то доста. Обикновено са автомат с 2.5 или 3.0 мотор. В София се продаваше такава много запазена за около 3к. Доста се чудих дали да не я взема, ама автопарка е много голям, а е и със задно, което за момента не е много подходящо за мястото на което живея, отделно разхода не е малък, данъците и застраховките също.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

То и в момента в Сф има една S90 за 5799 левчета. Излиза като се потърси 960.

Коментар

То по пътищата се срещат 960, ама не се продават. Това, което се продава и не е смляно от каране, започва от 3хил евро, мерси!
        Засега се очертава следния план-бмв 3 , с V-8 ot 5-а серия плюс скоростна кутия , заден мост и спирачки от 5/цата. Големия проблем е , че нямам гараж, продължавам да търся , май ще излезе нещо, да видим. Другия проблем е , че искам да я карам ежедневно, т.е да я регистрирам по тоя начин, тук явно е възможно , но не ми е кристално ясно как. Както и да , най вероятно първо ще е един ярис за жената. В същност на края май ще взема да си купя къща с гараж и да си реша кардинално проблемите и това с 3/ката да стане нещо като проект за следващите 1-2 години, ако ми остава време покрай къщата.

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
          В същност на края май ще взема да си купя къща с гараж и да си реша кардинално проблемите и това с 3/ката да стане нещо като проект за следващите 1-2 години, ако ми остава време покрай къщата.
          Бравос Докторе..само така Къщата се купува спрямо колата..Тя темата тръгна от "малолитражка" , а изхода е " БМВ 8-мак + къща "
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Сонда, осмак досега съм нямал, а много ме кефи звука от такъв мотор. Ще ми е малко зор финансово , но е изпълнимо. Лошото е , че се вързвам с покупката на къща, но иначе само си давам парите за наем и нямам нищо мое. Ще видим, май решението за къща все повече узрява.

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
              Сонда, осмак досега съм нямал, а много ме кефи звука от такъв мотор. Ще ми е малко зор финансово , но е изпълнимо. Лошото е , че се вързвам с покупката на къща, но иначе само си давам парите за наем и нямам нищо мое. Ще видим, май решението за къща все повече узрява.
              Аа..това е друга работа, аз смятах, че има къща, но се сменява за такава с гараж, но щом си на наем- взимай къщурка барабар с БМВ
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X