Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на малолитражка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на малолитражка

Ясно за сериите на Волвата! А как са малките им бензини? А дизелът при 850? Четох, че е на Ауди. Това добре ли е? Ръчните или автоматичните скорости са по-добрия избор (не става въпрос за дрифт или удобство, а само за здравина след толкова стотици хиляди км)?

Коментар

Малките бензини не вървят, но за сметка на това горят. За мотора на Ауди е добър. Кутия според предпочитанията.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Обикновенно като не знаеш какво да си купиш си купуваш нещо друго !

Коментар

Благодаря за пореден път, г-н Джамбазов! Интересна информация. Последен въпрос- видях, че 9та серия са само със задно, а 850 са с предно или авд, нали?

Коментар

Гледам, че темата отиде в небитието... Да си дам и аз предпочитанията:
            -1- Volvo 480 Turbo - едно време ги гледахме като НЛО...

-2- Volvo 740 - помните ли рекламата с падащото от няколко етажа волво /муцуната поема удара и колата продължава напред/

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

на 740-ката от снимката се вижда дали става за дрифт
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

7 и 9та само задно. 8ма предно или 4х4.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

мисля, че това е интересно за избора - "малолитражка" или дрифт-танк

Коментар

Тедо а 780 къде го изпусна?
                    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                    0878 79 20 61 Борис

Коментар

• От: Покупка на малолитражка

от друга страна, волвото си е "фън"

Коментар

Волвото от старите модели е добро/включвам моделите до намесата на форд/. Сега сериозно. Разгледах шведския дрифт сайт. Волво почити изцяло липсва. 90% карат нисан 200 в различните му разновидности и тук таме някое бмв. От волво се оплакват, че чупи скоростни кутии, че е тежко и не му достига мощност. все пак 960 е най-голямото волво правено някога.

Коментар

Срещат ли се S90 в Швеция? В България съм видял едно единствено.

Коментар

Извинявай, kikimora, последни въпроси за Волво и спирам да откланям темата;-)
                            Първата генерация на V70 (1997-2000) все още на старата платформа от 850 ли е, има ли промяна при двигателите от 850 и изобщо какви са основните и съществени разлики с 850. V70 има бол, а 850 и 960 почти няма.

Коментар

Двигателист, имаш в предвид последните 960/ки, нали.Има ама са голяма рядкост , а цените им са меко казано неприлични.
                              Злост, аз съм лекар и определено не съм капацитет по автомобилите, но доколкото ми е известно е така. Първите 70/ки , са на платформата на 850. Даже предни калници и капаци от 70 ,пасват на старата 850. Нека Джамбазов да каже ,за моторите той е в час. Ама като цяло нямат голям асортимент от мотори. 2.3 turbo или 2.4/2.5 т от бензиновите.

Коментар

Аз пък съм адвокат и добре, че е форумът да попълня огромните бели полета в автомобилознанието си Има толкова много интересни марки и модели и хубаво, че колегите в оффроуд форума са готини и търпеливи, за да понауча и аз нещо, пък и да си харесам нещо за лична кола Този път избирам бавно и търпеливо. Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X