Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на малолитражка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на малолитражка

Благодаря Джамбазов, както обикновено подхвърли добра идея. Разгледах набързо какво се предлага....скръб! Почити всичко е над 400хил км! Много рядко има някоя с ръчна скоростна кутия. Добрата новина е , че явно пасва 2.5 Т5 мотора на скоростната кутия от следващите модели волво, ако евентуално се реши смяна на мотор. От друга гледна точка явно е яка кола , щом устисква по толкова км.
    Не можах да разбера , имат ли някакво лсд в дифа тия шлепове, е ако няма тука поне части за тях има. Един заварен диф и ще се пързаля. Доста тежичка е машинката , дали е подходяща за дрифт?
    Нищо не пречи да пробвам някоя ако изпадне наоколо.
    Sonda, той аутбека и той се мятка в завоите , доста приятен е в същност. Снощи ме викаха по спешност и свърших около 1 часа сутринта. Викам я да я разкърша малко , че се схвана от това градското. Отидох до "полигона " и се засяках с една сиера в 1 и 30 посред нощите . Та подрифтихме малко, определено субаруто е в класи над, дори като поведение при дрифт. На края като си тръгвах , без малко да я омятам. Грешката си беше моя , вкарах я в дрифт с около 60 км на лед и завой на 90 градуса - без малко да не ми стигне ширината на пътя и да срещна задницата с един осветителен стълб. Затова се и замислям , че може би не е толкова лоша и дея , за някоя по- прежалена кола за забавления.

Коментар

400к ако е подържана е нищо. Има и със шпер. Хубавото е че там е без пари като части, подръжка и ги има. Здраво е доста, вози много добре. Върви доволно. Разхода е кофти, но ти требе си свикнал с това което караш сега.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Относно разхода , ако се спира на 20/100 , даже ще съм повече от доволен.

Коментар

По малко е.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

В Германия предлагат само 22 960-и, според един от специализираните сайтове, но сигурно в Шв е различно все пак. Въпрос: има ли и други комбита на Волво достойни за уважение и за проявяване на интерес към тях? Може е да не са със задно. Поздрави!

Коментар

Ами честно казано , то и тука не са кой знае колко-60 обяви в цяла Швеция. На мен ми харесва второто поколение на XC70. Нямат лош мотор, започват да се продават от първи собственик след 300-400хил км, искам да кажа здрави са. Пробвах едно , но по- ме грабна аутбека . Иначе са може би съизмерими машини, с една идея преднина при субару.

Коментар

Честно да си призная почти си нямам представа от Волво и затова ми стана интересно. Единственият ми досег с марката е точно ХС70 от първата генерация на много добър приятел. Преди 6-7 години се сдоби с такъв от Мото Пфое на малко км и в "перфектно" състояние за 23000лв. и след 5 години висене по сервизите за каквото се сети човек, го продаде за 8000лв. и беше толкова щастлив, че почерпи. Може би втората генерация на модела да е ок, незнам. И на мен ми харесва, но след два Форестъра, и аз бих предпочел Аутбека. Интересно ми беше не само за новите Волва, но и за моделите от 90-те, когато автомобилостроителите все още правят истински коли... Иначе добре си се ориентирал към 3-литрова малолитражка Гледах по автосайтовете, че 3.0 бензин на 960 е само автоматик, а при 2.5 има и ръчка, необходима ти за дрифтЯ. Само като идея - защо не погледнеш и Омега Б след 1998г. или 2.5 и 2.6 или 3.0 и 3.2. Доколкото знам всички са със шпер и конете са си истински. Подздрави!
                Последно редактирано от zlost; 27-01-14, 07:57.

Коментар

За Волво, гледам 7ма, 9та серия бензин и 850. После не са за мен, изнервят ме. Ако намеря 850 Т5 AWD в добро състояние скачам в тиквите.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    скачам в тиквите.

А то в България може ли да се намери таквоз чудо и то в добро състояние?

Коментар

Поразгледай Мусанг и Корвет от по-старите генерации..осмаци ръчка..доста user friendly са за дрифт
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

...айдееее... от малотиражка - та до Мустанг и Корвет...

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                          Поразгледай Мусанг и Корвет от по-старите генерации..осмаци ръчка..доста user friendly са за дрифт
                          Бе то и жигулатора е „доста user friendly“ за дрифт
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                            ...айдееее... от малотиражка - та до Мустанг и Корвет...
                            Е тръгна се от малолитражка, по-късно се стигна до 2-3 литра и "поносим разход 20/100", та сме на една крачка от истината-300-те коня и 8-те цилиндъра , а и по-хубаво от това няма, ако ще се кара само за кеф и не те брига разхода...
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Бе то и жигулатора е „доста user friendly“ за дрифт
                              И Москвето става 12-така, ама да не е дефорсе от ловешките
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

А аз тъкмо щях да пиша за някакви си полота, клиота и др. Такива, докато не видях, че се е сменила темата на "какъв лакомник да си взема?".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X