Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на малолитражка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на малолитражка

Погледни Мазда 3 хечбек бензин. Платформата е обща с Волво S40 и Форд Фокус, но доколкото знам двигателите, скоростите и всичко останало си е на Мазда. Предполагам, че всеки сервиз на Волво в Швеция ще може да оправи ходовата част. Аз съм с последната 323 - от 2003 година и имах 626 от 2001 година и нямам забележки към бензиновите модели на марката, колкото и в един момент от съществуването й влиянието на Форд да е било прекалено силно. След 2010 година Форд вече нямат дял в Мазда. Изводът за Маздите е - здрава ходова част, ремнотопригодна, нисък разход на гориво и т.н. Поздрави!

Коментар

О, новата Мазда 3 - е съвсем друга бира... (а, и едва ли спада към "малолитражките")
      За мен Мазда - е по-добрият Форд, поне от 15 г...

Коментар

Вярно си е, че Мазда 3 не е малолитражка, но е сааамо една идея по-голяма:
        http://avtomarket.ru/catalog/Mazda/3/
        Има 1.4 бензин - 84к.с. и 1.6 бензин със "само" 105к.с.
        Поздрави!

Коментар

Ок , но цената доближава субару форестър или аутбек, което наистина ми харесва и притежава минимум един плюс- 4х4, едно от най - добрите. Е не е лендкруйзър, но за това за което ми трябва е напълно достатъчно. Уфф де да знам , май накрая ще взема един кукурузер 120 . Кофти е като не ти е узряло в главата.

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
            Кофти е като не ти е узряло в главата.
            Не го чакай да узрее...послушай сърцето
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Наливай ти масло в огъня, тя без това не ме слуша много главата!
              Кога ще вземеш да отвориш субару форума?
              Поздрави!

Коментар

Наливай ти масло в огъня, тя без това не ме слуша много главата!
                Кога ще вземеш да отвориш субару форума?
                Поздрави!
                Е STI-то си е малолитражка
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Едно TSI малко кубици ,много коне Имам едно в двора и ме кефи ,ма много ме кефи как съска отзад.И плащам малки данъци за него.
                  А майтапа беше как я избрах.Аз и жена ми заедно с детската количка по магазините за коли и на всяка кола първо гледах как се събира количката /доста голяма / и сеата се представи най-добре.А след теста вече избора беше направен -престраших се и взех СЕАТ ,досега сме мноооого доволни!!!
                  Grand Vitra ddis 2008
                  SEAT Althea XL tsi 2010
                  Mitsubishi Canter

Коментар

Според мен трябва да ни разкажеш, какви коли се карат в Швеция. Тогава можем да те посъветваме по-конкретно. Разликата в парка на БГ и Швеция би трябвало да е голяма, най/вече заради климатичните разлики и джоба на хората.

Коментар

В различните части е различно.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Карат всичко. По принцип са свидливи, купуват се евтини автомобили. Волвото естествено преобладава. Напоследък много ми допада да дрифтя със субаруто тъй като има лед и сняг в изобилие и започнаха да ме налягат еритични мисли за нещо задноприводно примерно BMW тройка, нещо от 2.8 бензин нагоре, защото дрифтенето с AWD не е същото както със задно предаване, въпреки че мойта е с ЛСД на задния мост. Както казах просто размисли-защо не една тройка да си ходя до работа с нея и за забавления.
                        Поздрави!

Коментар

Карат всичко. По принцип са свидливи, купуват се евтини автомобили. Волвото естествено преобладава. Напоследък много ми допада да дрифтя със субаруто тъй като има лед и сняг в изобилие и започнаха да ме налягат еритични мисли за нещо задноприводно примерно BMW тройка, нещо от 2.8 бензин нагоре, защото дрифтенето с AWD не е същото както със задно предаване, въпреки че мойта е с ЛСД на задния мост. Както казах просто размисли-защо не една тройка да си ходя до работа с нея и за забавления.
                          Поздрави!

Не се занимавай с глупости. Ще се утрепеш с това БМВ. Ето ти машина за дрифтене: http://www.youtube.com/watch?v=k-rvopSplCs
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

а и 3-та серия се прави в Южна Африка ... сериозно

Коментар

BMW Бяха коли до TDS. За дрифтене там си вземаш едно 960 3.0 от 96та и забравяш за друго.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                BMW Бяха коли до TDS..
                                И защо така?
                                Ако става дума за коли а не за измишльотини разбира се

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X