Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новите SUV-ве

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Новите SUV-ве

33ки ще влязат ли?

Махаш му тая тръба там,махаш тия красотии под праговете,една гума и си ти.

Колко струва това?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      33ки ще влязат ли?

Колко струва това?
      Ми не си струва коментра пред Гранд Чирока. Като тотал разход в пари за консувативи и поддръжка на 100К км еднакво , возия нали , остатъчна стойост - пак адекватна . А смяната на четири години не казаха на колко хилади милиметра се прави и къде се кара
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Хубу Дъстър, ама няма Хавтоматик

Коментар

Браво за теста! В момента следя всякъква информация за дъстър.Че на последък доста се замислям за покупка на такъв.Не си споменал с какъв мотор е ?
          Гледам в сайта най скъпия модел е 37 000 лв.
          Четох някъде че скоро ще се появи и бензинов 1.6 турбо мотор.
          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            Хубу Дъстър, ама няма Хавтоматик
            Имат.При това робот .
            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
              Имат.При това робот .
              да, но тези роботизираните нещо не ги признавам /не съм карал, признавам/

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                ....
                СУВ-чето се справя блестящо. Няма никакви проблеми, управлява се лесно и сигурно. Всичко това със стандартните летни гуми.
                ...
                Предполагам имаш предвид щатните "всесезонни" ? Щото с летните не е точно както е описано. Всесезонните, първата зима са горе-долу добре, следващата сме на шейната.
                Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

робота е само за 4х2
                  Иначе не е лоша колицата. Моя тест драйв беше доста по-кратък и освен че над 120 вътре е шумно колкото в 20 годишната ми шкода, отзад е много тясна и с малък багажник, ако гледаш на него като на семеен автомобил.
                  Коментарите са ми за предното поколение, в това от теста би трябвало да е чувствително подобрена шумоизолацията.
                  По спомен рено имаха амбиции да правят седем местен дъстър, който ако е с добра цена няма да се замисля хич. Просто този е на платформата на която се прави клио и всички дачии и си е малка кола.
                  Hyundai Galloper 3.0 V6

0885 44 60 16

Коментар

Твърди се, че ще има... 4x4 автомат...

Коментар

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
                      Предполагам имаш предвид щатните "всесезонни" ? Щото с летните не е точно както е описано. Всесезонните, първата зима са горе-долу добре, следващата сме на шейната.

Летни, летни са.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                        Браво за теста! В момента следя всякъква информация за дъстър.Че на последък доста се замислям за покупка на такъв.Не си споменал с какъв мотор е ?
                        Гледам в сайта най скъпия модел е 37 000 лв.
                        Четох някъде че скоро ще се появи и бензинов 1.6 турбо мотор.
                        1.5 дизел. Специално тази с тръбичките и другите джунджурии е около 39.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                          Ми не си струва коментра пред Гранд Чирока. Като тотал разход в пари за консувативи и поддръжка на 100К км еднакво , возия нали , остатъчна стойост - пак адекватна . А смяната на четири години не казаха на колко хилади милиметра се прави и къде се кара
                          Не те разбирам много какво казваш, но за мен стар гранд чироки за всичко описано и барабар и с газовата уредба, не си струва. Струва си ако не го ползвам за ежедневен автомобил, с който навъртам 30 хиляди на година.
                          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            33ки ще влязат ли?

Колко струва това?

33-ки за ежедневието не са ми необходими, виж разхода от 7/100 градско ми е много по-прагматичен.
                            Иначе може и да влязат с преправяне, ма не знам как ще ги върти и от къде по-яки полуоски. Иначе руснаците преправят, повдигат и монтират евтин блокаж отзад.
                            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от rusanov Преглед на мнение
                              робота е само за 4х2
                              Иначе не е лоша колицата. Моя тест драйв беше доста по-кратък и освен че над 120 вътре е шумно колкото в 20 годишната ми шкода, отзад е много тясна и с малък багажник, ако гледаш на него като на семеен автомобил.
                              Коментарите са ми за предното поколение, в това от теста би трябвало да е чувствително подобрена шумоизолацията.
                              По спомен рено имаха амбиции да правят седем местен дъстър, който ако е с добра цена няма да се замисля хич. Просто този е на платформата на която се прави клио и всички дачии и си е малка кола.
                              Сравнително малка е да, на мен лично соренто ми допада повече и като размери. Обаче избора е труден - 4-5 годишно соренто на 200+ хиляди пробег, срещу 0км с 5 години и 150х.км гаранция. Щото с чисто ново соренто отивам в ама много различен ценови клас.
                              Всеки трети е шести

Коментар

5-годишно Соренто или СантаФе на 200х км НЕ Е 37000лв, а и нямат нищо общо та да се сравняват...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X