Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Четири линково окачване на Уаз.
Свий
X
-
От: Четири линково окачване на Уаз.
Ти направо "уби коча с мотиката"!!! Какво е това чудо , пък аз си мисля , че правя нещо ? Много корава мания . Естествено имам "некои" забележки , но те немеят пред този проект. БРАВО!!!Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЧудя се кога ли ще стигнеш до тук. Както си я подкарал и не те е страх от бачкане, не вярвам дълго да отлагаш. Искам да подчертая, че ТОВА НЕ ГО ПРАВЯ АЗ. Аз ще го дооправям като се разпадне.[ATTACH=CONFIG]303798[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303797[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303799[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303804[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303805[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303806[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303812[/ATTACH]Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Пише, на самите пружини ...... Ейбах .....Първоначално публикуван от dimitar.stoianov Преглед на мнениеА пружините от какво са ?
После палиш Гугъла .... и .... Воала !Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Няма никакво значение дали пружините са фиксирани, както си го направил, или излизат от водачите както е при Ланд Ровър.
В момента в който пружината не натиска моста - сцепление вече няма.
Идея за пружини и амортисьори, ако сегашните не ти харесат:
http://www.ironrockoffroad.com/Merch...egory_Code=PFT
Слагал съм ги на Вранглер.
Падна ми ченето като гледах как минава на заден мост, там където другите се мъчат на 4х4.
http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=44917&page=1
Коментар
-
Мотора е от Скорпио , пружините са измислени /от жигули комби/ .Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Здравеите, извинявам се че не е по темата но немога да пиша на лични. Колегите, който са правили пружини в Крън може ли да споделят порядъка на цената за една пружина просто за ориентир? Имам Патрол с много уморени пружини (отпред разстоянието до противоударния тампон е по-малко от 5 см) и трябва да направя нещо по въпроса. Благодаря предварително.
Коментар
-
Коментар
-
Тия тампони за мотора са много грешни. Освен, че са твърди, като се откъснат по дупките, ще изпаднеш в сериозно приключение. Мисли ги с ограничители на движението нагоре.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Същите тампони съм сложил на ГАЗката с КОСУЪРТ мотор . Не съм имал никакви проблеми . Тампоните са достатъчно меки , затова съм ги избрал.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Колега, на няколко места каза, че джипа го правиш за повече скоростни отсечки , отколкото за траял.
Да но тази височина според мен е прекалена за джип ориентиран към подобен тип експлоатация.
Много си близко до траяла, там ще е силата на този джип ;
Поздрави
Последно редактирано от JC_Явор; 26-02-11, 19:14.sigpic УАЗ-452
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар