Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Никога не съм имал толкова счупена кола!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Никога не съм имал толкова счупена кола!

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
    Андро, ти го прие лично ...
    Омръзна ми да гледам някакви клипове, без никой да е присъствал и да каже нещо повече за машините.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      Омръзна ми да гледам някакви клипове, без никой да е присъствал и да каже нещо повече за машините.
      Така е! С клипове нищо не се доказва, а още повече, че нета е пълен с клипове които показват терени и препятсвия където нито една от изброените марки до момента не би се "класирала" (имам предвид "братята хамериканци")... В офроуда има прекалено много "зависи" и "относително"....

Коментар

Клипът е пълна глупост, както и останалите подобни. Андро каза достатъчно, а може да се каже и още.

И не, никакви дилеми не ме мъчат - знам какво може и не може Нива, знам какво и липсва и колко струва да и се даде. Въпросът е, че точно в този си вид, тя запълва конкретни мои нужди и ако я няма, ще трябва да има нещо подобно. За беда, подобните автомобили имат и до голяма степен подобни проблеми, така че смяна не се предвижда. Тази ще се ремонтира, като се покажат отнякъде пари и време.

Вариациите на тема друг джип се обмислят по друга линия. Другият джип може да се случи, а може и не.

Моята Нива е счупена само по моите мерки - 70-80% от Нивите скитат по поля, дерета и работилници в по-лошо или много по-лошо състояние. Да перефразирам известната инженерна мъдрост - ако направиш машина, която може да се използва и от мърляч, само мърлячи ще я използват. Аз съм я взел, понеже се знам какъв съм, но се оказа, че по нивовските стандарти аз съм особено грижлив стопанин.
        Последно редактирано от Ясен; 15-08-10, 16:00.

Коментар

Мишоци и колеги, ако решите за нива за 50-100 евро + части да се организирате бройте ме и мене. Участвам с една в автовоза.

Коментар

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
            Мишоци и колеги, ако решите за нива за 50-100 евро + части да се организирате бройте ме и мене. Участвам с една в автовоза.
            Ако може и за мене някаква хубава и евтина Нивичка... Може и до 1000 ЕУ. Щото постоянно ми се насълзяват очичките, когато зърна служебната... Искам и аз гордо да се наричам "Нивовод".
            Публикувайте отговор

Коментар

Я някой да провери колко може да е едно място в автовоза. Че ме гризат едни подозрения.

Коментар

От 600 до 1500 лв на кола. Ако се наеме цял автовоз цената може да се доближи към долната.

Коментар

Ясене, наш'та нива е по счупена от твоята, гарантирам Относно части - скоро ми предстои покупка на доста неща по окачването, ако някой иска да се кооперираме току виж дали и отстъпка.
                  Александър

Коментар

Че то ако ще е не много строшена и не много изгнила Нива за 1-2 бона - и аз искам такава.

Мишоци - ако се съберем 5-6 мераклии, как би могла да бъде организирана една такава покупка
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                    X