Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Никога не съм имал толкова счупена кола!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Никога не съм имал толкова счупена кола!

брей, брей. Кола за 100 евро трудно ще се навия да подкарам от Франция до тук. Освен, ако след мен не пътува поддържащия КАМАЗ от отбора за Дакар. Да се облещя на руско влияние във Франция ми е трудно - Русия възприема Франция като по-отдалечена губерния - и съвсем основателно.

Ако се навиеш да ми купиш една и да ми я качиш на някакъв транспорт - може да се разберем нещо. Но джамбазин от мен не става.

Коментар

Естествено,че не е лош автомобила щом вече 33 години усилено е на пазара и продължава да се търси все повече и повече.Нива се кара не само във Франция,а и в доста други страни като например Германия,Гърция,Англия,Словения.Плюсовете на машината са ясни:евтина,непретенциозна и лесна за подръжка механика,доста висока за класа проходимост,ниска покупна цена за нов автомобил.А това,че някой хора тук от Форума ги плюят прекалено много си е техен проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        брей, брей. Кола за 100 евро трудно ще се навия да подкарам от Франция до тук. Освен, ако след мен не пътува поддържащия КАМАЗ от отбора за Дакар. Да се облещя на руско влияние във Франция ми е трудно - Русия възприема Франция като по-отдалечена губерния - и съвсем основателно.

Ако се навиеш да ми купиш една и да ми я качиш на някакъв транспорт - може да се разберем нещо. Но джамбазин от мен не става.
        Ами добре. А що не се съберете 5-6 колеги от форума да си натоварите един автовоз с Ниви и да ви излезе по-на сметка транспорта? Повтарям - освен другото, вътре в самата кола може да се наджасат яко части за резервни, така и така се плаща транспорт ........
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Вече и части ако трябва да се събират, то стана дебело. Трябва морги да се обикалят и тн. - все неща, които ако не са ти работа, я ги уцелиш от първия път, я не. Френски бъкел не знаем (жената знае, но ако я повлека на такова мероприятие ще ме изхвърли). Но си струва да се помисли.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Вече и части ако трябва да се събират, то стана дебело. Трябва морги да се обикалят и тн. - все неща, които ако не са ти работа, я ги уцелиш от първия път, я не. Френски бъкел не знаем (жената знае, но ако я повлека на такова мероприятие ще ме изхвърли). Но си струва да се помисли.
            Чакай, чакай ......... За какви морги говориш? Аз ти казвам, че като се взимат колите понякога изпадат и 2 за 100 евро, виж, не си измислям, ако настояваш мога да се закълна в очите си да речем? Сега ме изкушаваш да ти пратя линк с обявите в интернет, но честно казано не ми се ще, все пак е комерс, нали?
            Сега разбираш ли за какви части говоря? Аз имам предвид една Нива добра + една за части. И всичкото това да е в рамките на 100 евро. А пък на мене ще ми донесеш едно кашонче лютеница от онази домашната на зрънца, едросмляна. Май в Стара Загора ги правеха .
            Последно редактирано от мишоци; 13-08-10, 01:25. Причина: допълнение
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
              Чакай, чакай ......... За какви морги говориш? Аз ти казвам, че като се взимат колите понякога изпадат и 2 за 100 евро, виж, не си измислям, ако настояваш мога да се закълна в очите си да речем? Сега ме изкушаваш да ти пратя линк с обявите в интернет, но честно казано не ми се ще, все пак е комерс, нали?
              Сега разбираш ли за какви части говоря? Аз имам предвид една Нива добра + една за части. И всичкото това да е в рамките на 100 евро. А пък на мене ще ми донесеш едно кашонче лютеница от онази домашната на зрънца, едросмляна. Май в Стара Загора ги правеха .
              Сизвинения към Ясен и с молбаа не ми истрие поста да речем един нисан 70 и десета година от тия старите колко ли ? ще струва на вашия пазар просто ейтака за спорта питам.
              Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                ...
                А идеята за препятствието е следната: намираш едно просто препятствие и го минаваш по най-сложния начин. Нали всички тук това правим, иначе щяхме да си обиколим по асфалта. ...
                Казано отдавна:
                Oфроуд - по максимално бавен, скъп и труден начин - да отидеш на място, на което нямаш работа!

Коментар

Колеги едно интересно клипче.www.youtube.com/watch?v=ZZws_ckFGno
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Тежина и широки гуми, няма изкачване.
                    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

• От: Никога не съм имал толкова счупена кола!

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                      Ааа, браво колега! Ей такова нещо исках да видя!
                      Впечатляващо!
                      Ама то Нивата им разкаля терена, затова не можаха да се качат...
                      Без блокажи си за никъде. :D
                      Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                        Ааа, браво колега! Ей такова нещо исках да видя!
                        Впечатляващо!
                        Ама то Нивата им разкаля терена, затова не можаха да се качат...
                        На крива ракета,космоса и пречи.
                        0осем9осем7шест0осем7едно
                        Миро

Коментар

Колега, с това което си боядисал в червено, аз се шегувам, ама ти май си го приел сериозно.
                          Без блокажи си за никъде. :D
                          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Ясене, не е лоша на идеята на колегата от Франция. Ако наистина можеш да вземеш две за 100 евро, при което едната е читава, то тук има достатъчно добри майстори, които и разбират на Нива-та и ще ти съберат една наистина много читава! Проблема е само в разходките при Дядо Владо, които много скоро ще превърнат много читавата Нива в читава, а после в не толкова читава, после мокета ритуално се изгаря и т.н.....

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                              Тоя клип се пуска многократно във Форума. Не е сниман у нас и няма свидели за подготовката на машините и екипажите.
                              За сметка на това има маса клипове и свидетели на състезания у нас. Айде намерете един, дето подготвена Нива минава, а разни Ге-та, Тойоти и Патрули не минават.

Коментар

Андро, ти го прие лично, а и пропусна марката Jeep...! Темата не е за или против Лада "Нивa" или пък за сравнение между които и да е марки 4х4! Всички знаем, че собствения ни джип е най-хубавия и това е така защото имаме обща краста и всеки си отделя от залъка (или поне повечето от нас), за да си подържа возилото във форма и да му се кефи по горите... Ясен е пред дилема! Дали да продължи да реанимира Нивата си или да търси други алтернативи, защото калта му е влязла в дупето и отърване няма..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X