От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.
Моята е почти на 5г до сега не ми се е налагало да свалям резервната гума. Преди седмица и смених гумите, оригиналните ми издържаха 93х км. Зимата копчето за подгряване го държа винаги включено, но докато стигне нормална работна температура мотора дрънчи като руска комбайна.
При Вас така ли е?
Моята е почти на 5г до сега не ми се е налагало да свалям резервната гума. Преди седмица и смених гумите, оригиналните ми издържаха 93х км. Зимата копчето за подгряване го държа винаги включено, но докато стигне нормална работна температура мотора дрънчи като руска комбайна.
При Вас така ли е?
Гресирането на ограничителите се изразява в това че като завиеш пълен, мажеш с една дъсчица където се е трило, всеки може да го направи за 1 мин. Картата на навигацията ми е много дървена, има само главните градове и пътища. Защо по някога колата върви много а понякога не, имам чуството че като я карам леко и почва да не върви много, после като я поръчкам 1-2 дни и пощурява, възможно ли е да има такова нещо, защото не само аз съм го усетил а и гаджето която също я кара?
Коментар