Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Сузуки Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за Сузуки Самурай

7 бе човек 2 от газ и 5 трабант, а това в скобите са листите от трабантовия пакет. Те там са много листи...

Ще пробвам, пък ако е твърдо ще свалям. Отпред ще монтирам лебедка, затова и там 2+5.

Мисълта ми е за тези тампончета..?
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Някой да подскаже за тея тампончета на листите... утре да ги събирам ли пакетите без тях или да търся?
      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
      Mercedes w212 E350 4matic
      Ducati Monster 600
      O888795575

Коментар

Без..
        А тия 7 листа....артикулацията ще е 0. Вижте на Миро самика... 2-3 леста, и брутална артикулация. Миро, ако четеш... кажи с точност колко и какви са.

Коментар

Колеги,моля някой да снима кранчето за парното,каде се хваща и какво представлява,че при мен го няма.Само жилото стърчи от купето в двигателния отсек и нямам идея каде се хваща.
          Suzuki Samurai 1.3
          Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Погледни в дясно в двигателни отсек горе близо до акумулатиора където ти излиза жилото там мниава един маркуч които по принцип трябва да е срязан,кранчето е Г-образно или единия край на тоя маркуч влиза в кранчето,а другия излиза перпендикулярно на него там седи кранчето закачено с една планка към купето.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
              Погледни в дясно в двигателни отсек горе близо до акумулатиора където ти излиза жилото там мниава един маркуч които по принцип трябва да е срязан,кранчето е Г-образно или единия край на тоя маркуч влиза в кранчето,а другия излиза перпендикулярно на него там седи кранчето закачено с една планка към купето.
              Нямам нищо,двата маркуча са свързани с едно коляно и това е,а жилото стои свободно.Явно на мястото на коляното трябва да е кранчето.За това искам да погледна,да видя каде се захваща кранчето и какво представлява.
              Suzuki Samurai 1.3

Коментар

Явно кранчето се е прецакало и са го "оправили" по най-лесния начин.Аз и моето се каня да го сменя с някакво друго защото ми прави проблем и се самозатваря и както си караш почва да духо студено.Там където е коляното се закача кранчето,ще ти снимам моето,но сега джипа е затрупан с некъв сняг и не ми се отравя вторник,сряда ще го поизровя и ще го снимам.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

колега дано тези снимки ти свършат работаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3394.jpg
Прегледи:1
Размер:137.8 КБ
ID:5250336Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3393.jpg
Размер:120.1 КБ
ID:5250337Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3395.jpg
Размер:87.8 КБ
ID:5250340
                  [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от ganani Преглед на мнение
                    колега дано тези снимки ти свършат работа
                    Благодаря ти колега,и аз си мислех,че е тук,защото точно тук има отвор за болт.При теб маркуча дето влиза в кранчето от карбуратора ли идва?
                    Suzuki Samurai 1.3

Коментар

Колеги,прокапа ми масло от делкото,явно пръстенчето което е на него ми е дало фира.От каде може да се закупи и дали изобщо се продава.
                      Suzuki Samurai 1.3

Коментар

Ще намериш магазин за О пръстени и семеринги там трябва да имат такъв О пръстен и са евтини.

Коментар

Първоначално публикуван от marin lakov Преглед на мнение
                          Ще намериш магазин за О пръстени и семеринги там трябва да имат такъв О пръстен и са евтини.
                          В повечето магазини за крепежни елементи има О-пръстени, както и в магазините за лагери и семеринги.
                          Задължително вземи маслоустойчиви, защото може да паснат по размер и някакви от водни съединения и пак да текне.
                          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Говорим за О пръстен не за водни уплътнители ,няма да ходи в железарски магазин. По принцип в такива магазини не се продават ВИК части.Търси се магазин за лагери/семеринги/ и Опръстени.Напиши в гугала Търгвище семеринги ище видите за какво става въпрос, имат и О пръстени. Трябваше ми с/нг за коляновия вал към маховика, искахами 15,00 лв в Тервел ,поръчах си в Т-ще + предната за вала със спидито 9,00лв

Коментар

Имаме и тук няколко магазина за лагери и семеринги,но трябва да извадя делкото,а сам не се наемам,защото няма да улуча центровката след това .Идната седмица,ще направя тази операция с едно майсторче.
                              Благодаря ви.

А сега друг въпрос
                              Като студен,мотора работи добре,но след около 3-5 мин.започва да прекъсва.Започнах със свещите,смених ги-няма ефект.Смених делкото с други кабели и пак същото,на края смених и всмукателния колектор заедно с друг карбуратор (жигулов) и .....няма оправия.Проблема го прави и на газ и на бензин.На какво може да се дължи това прекъсване?
                              Suzuki Samurai 1.3

Коментар

Провери свещите всяка по отделно при работа на двигатела след като е зарял и ако не работи някоя смения с друга ако и тя откаже и са зацапани може да имаш броблем с цилиндъра,като счупен маслен или маслообиращ сигмент.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X