Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Сузуки Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за Сузуки Самурай

Благодаря ТИ.

Коментар

Първоначално публикуван от didobest Преглед на мнение
      Ресорите вече са готови,сложих 3 от Газ69 и 3 от Трабант.Смених и люлките,направих ги от шина 50х10 мм.,идва ред на амовете,насочил съм се към нивови.
      Пробвай и кажи резултата
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Самурая си е яка тръскачка, със тази смесица от ГАЗ ,ТРАБАНТ сигурно ще завози като ЕС класа.
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
          Самурая си е яка тръскачка, със тази смесица от ГАЗ ,ТРАБАНТ сигурно ще завози като ЕС класа.
          Нямаш идея за резултата от тази смесица ,който е пробвал само той знае...... возията е 100 пъти по добра от оригинала та дори и от някои тунингови даже !

Коментар

Само да пробвам,ще пиша,но преди пробването има още куп неща да оправя.
            Suzuki Samurai 1.3
            Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Нямаш идея за резултата от тази смесица ,който е пробвал само той знае...... возията е 100 пъти по добра от оригинала та дори и от някои тунингови даже !
              Не знам бе Ице ! Беше ми обещал завойче на морето ама ти така и не дойде на Вромос, може твоят да вози по добре от моят но...... Самурай ЕС класа трудна работа с возията, и на пружини да го сложиш пак на Самурай мирише.
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
                Не знам бе Ице ! Беше ми обещал завойче на морето ама ти така и не дойде на Вромос, може твоят да вози по добре от моят но...... Самурай ЕС класа трудна работа с возията, и на пружини да го сложиш пак на Самурай мирише.
                То пружините са друга работа ( натам съм тръгнал) ,но специално за ресьорите съм стигнал до този вариант след доста проби .След последната проба, като изхвърлих и гумените тампони , направо заспа !
                Това е задния пакет преди да го сложа
                Прикачени файлове

Коментар

амортисьори ти препоръчвам монро,защото са с най-добра гаранция 3 год. само че задните са скъпички за самурая

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                    амортисьори ти препоръчвам монро,защото са с най-добра гаранция 3 год. само че задните са скъпички за самурая
                    Амортисъори ,ресъори, втулки ,тампони и тн.Май едно окачване КАЛМИНИ решава проблема.
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

Решил съм,бутилката на газовата уредба да я монтирам на мястото на резервоара,тъй като него го махнах.Първо мислех вътре в купето да я сложа,но знаете колко място има в един самурай.Бутилката е 70 на 25 см.,какво ще ме посъветвате?
                      Suzuki Samurai 1.3

Коментар

Аз на моя самик съм сложил две бутилки отдоло на местото на резорвара една 15литра, и вътре на левия калник влиза пурета 22литра, и така имам 37литра газ което е напално достатъчно и не ти заема место бензина съм го изхвърлил.
                        Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
                          Аз на моя самик съм сложил две бутилки отдоло на местото на резорвара една 15литра, и вътре на левия калник влиза пурета 22литра, и така имам 37литра газ което е напално достатъчно и не ти заема место бензина съм го изхвърлил.
                          Моята бутилка е 30 литра и мисля,че ми е достатъчна.Само на газ ли караш?
                          Suzuki Samurai 1.3

Коментар

Само на газ бензина го мразя заради цената.
                            Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

И аз съм така. 20л. бутилка на местото на резервоара и малко резервоарче 7л. отпред до казанчето за чистачките.
                              Достатъчно е за сутрешно палене или да се стигнеш до газостания.
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                                И аз съм така. 20л. бутилка на местото на резервоара и малко резервоарче 7л. отпред до казанчето за чистачките.
                                Достатъчно е за сутрешно палене или да се стигнеш до газостания.
                                Видях как си направил резерв.и ми хареса,може да го направя по твоя начин.
                                Suzuki Samurai 1.3

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X