Самурая си е яка тръскачка, със тази смесица от ГАЗ ,ТРАБАНТ сигурно ще завози като ЕС класа.
Нямаш идея за резултата от тази смесица ,който е пробвал само той знае...... возията е 100 пъти по добра от оригинала та дори и от някои тунингови даже !
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Нямаш идея за резултата от тази смесица ,който е пробвал само той знае...... возията е 100 пъти по добра от оригинала та дори и от някои тунингови даже !
Не знам бе Ице ! Беше ми обещал завойче на морето ама ти така и не дойде на Вромос, може твоят да вози по добре от моят но...... Самурай ЕС класа трудна работа с возията, и на пружини да го сложиш пак на Самурай мирише.
Не знам бе Ице ! Беше ми обещал завойче на морето ама ти така и не дойде на Вромос, може твоят да вози по добре от моят но...... Самурай ЕС класа трудна работа с возията, и на пружини да го сложиш пак на Самурай мирише.
То пружините са друга работа ( натам съм тръгнал) ,но специално за ресьорите съм стигнал до този вариант след доста проби .След последната проба, като изхвърлих и гумените тампони , направо заспа !
Това е задния пакет преди да го сложа
Прикачени файлове
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Решил съм,бутилката на газовата уредба да я монтирам на мястото на резервоара,тъй като него го махнах.Първо мислех вътре в купето да я сложа,но знаете колко място има в един самурай.Бутилката е 70 на 25 см.,какво ще ме посъветвате?
Аз на моя самик съм сложил две бутилки отдоло на местото на резорвара една 15литра, и вътре на левия калник влиза пурета 22литра, и така имам 37литра газ което е напално достатъчно и не ти заема место бензина съм го изхвърлил.
Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.
Аз на моя самик съм сложил две бутилки отдоло на местото на резорвара една 15литра, и вътре на левия калник влиза пурета 22литра, и така имам 37литра газ което е напално достатъчно и не ти заема место бензина съм го изхвърлил.
Моята бутилка е 30 литра и мисля,че ми е достатъчна.Само на газ ли караш?
И аз съм така. 20л. бутилка на местото на резервоара и малко резервоарче 7л. отпред до казанчето за чистачките.
Достатъчно е за сутрешно палене или да се стигнеш до газостания.
И аз съм така. 20л. бутилка на местото на резервоара и малко резервоарче 7л. отпред до казанчето за чистачките.
Достатъчно е за сутрешно палене или да се стигнеш до газостания.
Видях как си направил резерв.и ми хареса,може да го направя по твоя начин.
Коментар