Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Сузуки Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за Сузуки Самурай

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
    Аз на моя самик съм сложил две бутилки отдоло на местото на резорвара една 15литра, и вътре на левия калник влиза пурета 22литра, и така имам 37литра газ което е напално достатъчно и не ти заема место бензина съм го изхвърлил.
    Мисля, че това е най-доброто решение !!!
    Ники Петков

Коментар

Мисля че не е одачно резорвара да е до двигателя опасно е все пак не е казанче за чистачки.
      Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
        Мисля че не е одачно резорвара да е до двигателя опасно е все пак не е казанче за чистачки.
        В тази тема има описано, и ако е изработен като хората със здрава капачка - няма проблем.
        Пример 1 - Трабант: Там резервоара си е заводски в двигателният отсек.
        Пример 2 - Всички мотоциклети. При тях резервоара е ТОЧНО над двигателите, а бубуната за високо напрежение е също там някъде на рамата.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

каскадиоре я кажи кога си горе на галата да мина да та видя ко прайш с зеления самурай дет го зех от жоро
          Suzuki Samurai 420i

Коментар

Първоначално публикуван от danielganev Преглед на мнение
            каскадиоре я кажи кога си горе на галата да мина да та видя ко прайш с зеления самурай дет го зех от жоро
            В подписа ми има тел. за връзка!!!
            Събота и неделя звънкай, и ако съм там идвай.

Коментар

Предните ресьори на Самурая ми са от Москвич(така го купих) и няма да ви казвам как друса,направо предницата отскача.Стават ли от нещо друго?Като за начало мисля да махна някой лист,но не знам какъв ще е резултата.
              Последно редактирано от didobest; 19-01-11, 19:40. Причина: допълване
              Suzuki Samurai 1.3
              Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Наскоро и аз направих подобрение по предните ресиори на САМИКА, заводски бияха 3-листа, сега останаха 2 от самурая + 3 от волга, покарах го наскоро но за малко, оште не са слегнали незнам как ше вози, като го поткарам сериозно ще се разбере, предните обици ги направих с 1см по дълги от оргиналните.
                SUZUKI SAMURAJ SJ413 BMW

Коментар

Първоначално публикуван от didobest Преглед на мнение
                  Предните ресьори на Самурая ми са от Москвич (така го купих) и няма да ви казвам как друса,направо предницата отскача.Стават ли от нещо друго?Като за начало мисля да махна някой лист,но не знам какъв ще е резултата.
                  Оригинално самурая отпред е с 4 листа, като от 1 е главен,
                  вторият е дублиращ и е с по-големи уши от главният, (можеш да се прибереш със счупен главен лист)
                  третият е по-къс от първите 2 и има скоба в задният край, която държи листите в пакет.
                  четвъртият лист е много къс и е леко разплескан в краищата.
                  Ако листите са повече в пакета примерно +1 или +2 колата почва да подскача.
                  Възможно е към оригиналният пакет да се добави 1 лист, в случай на повишаване на товара. (Примерно монтаж на лебетка и броня, която е с поне 50кг по-тежка от оригиналната.)
                  Колега, най-добре потърси от някой самураи на части и ги занеси да ти ги шпрегнат.

Първоначално публикуван от moment Преглед на мнение
                  Наскоро и аз направих подобрение ...... предните обици ги направих с 1см по дълги от оргиналните.
                  МНОГО голяма грешка !!!
                  Задните можеш да ги удължиш и с 5см, за да подобриш акселерацията на задният мост, но предните.... не е вариант.
                  По този начин чуствително намаляваш ъгъла на атака на предницата, а ресьорите почват да се вкопават при всяко по-стръмно изкачване.
                  Освен това леко се влошава управлението и поведението на колата е завои.
                  Последно редактирано от Kaskadiora; 21-01-11, 18:27.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:512887_86_full.jpg
Прегледи:1
Размер:149.0 КБ
ID:5247271Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3066117_7_full.jpg
Размер:49.7 КБ
ID:5247272Натиснете снимката за да я уголемите

Име:512887_78_full.jpg
Размер:42.3 КБ
ID:5247273Натиснете снимката за да я уголемите

Име:512887_82_full.jpg
Размер:147.0 КБ
ID:5247274
                    Ето при тези снимки си личи, че обеците са удължавани.
                    Според мен с 1см по дълги няма да е проблем, по този начин ше получиме и по-добър ход.
                    SUZUKI SAMURAJ SJ413 BMW

Коментар

Колега на мястото на тампоните каво си сложил ?

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                        Колега на мястото на тампоните каво си сложил ?
                        Стругара ми направи (ПОЛИРИЛЕТАНОВИ) ниакои, казват на материала тефлон.
                        Твърда пласмаса вече 2 години съм доволен.
                        SUZUKI SAMURAJ SJ413 BMW

Коментар

Първоначално публикуван от moment Преглед на мнение
                          Стругара ми направи (ПОЛИРИЛЕТАНОВИ) ниакои, казват на материала тефлон.
                          Твърда пласмаса вече 2 години съм доволен.
                          Казва се ПОЛИУРЕТАН и няма нищо общо с тефлона или твърдата пластмаса.
                          Полиуретана е много по гъвкав от гумата и се възвръща до 99% до първоначалният си размер. Освен това старее значително по-бавно от гумата, което го прави идеален заместител на гумените втулки. За самурая стават почти вечни. До сега не съм видял скъсана или износена полиуретанова втулка, а мойте ги тормозя вече 3-та година и нямат видими следи от износване.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                            Казва се ПОЛИУРЕТАН и няма нищо общо с тефлона или твърдата пластмаса.
                            Полиуретана е много по гъвкав от гумата и се възвръща до 99% до първоначалният си размер. Освен това старее значително по-бавно от гумата, което го прави идеален заместител на гумените втулки. За самурая стават почти вечни. До сега не съм видял скъсана или износена полиуретанова втулка, а мойте ги тормозя вече 3-та година и нямат видими следи от износване.
                            Наистина са по-добри и мисля да сложа на самика от тях,но не знам ще намеря ли подходящ размер.А те заедно с втулките ли ги продават?
                            Suzuki Samurai 1.3
                            Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Тези на снимката са КИТ на CALMINI специално за сузуки самурай и са пълен комплект с металните втулки. Има и разни други в EBAY, но внимавайте, понякога се продава само ПОЛОВИН комплект само предни или само задни (не че има разлика в размера). Но човек може да се заблуди с цената, ако не чете цялото описание.

Коментар

Аз смятам да си направя втулки от медни тръби. Какво мислите?
                                Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                                Mercedes w212 E350 4matic
                                Ducati Monster 600
                                O888795575

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X