Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - Джимни Екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проект - Джимни Екстрем

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
    Честита ти боя колега желая ти много да те радва ДжимнитоСамо искам да попитам эа веждите що не си ги остави черни както са с цвета на пласмасата сигорно имаш нещо в предвид
    благодаря много страно е чуството когато сам си боядисаш джипа сега ме е страх да го окалям такова нещо дори като нов от магазина
    никога не съм си помислял.
    веждите ги направих така защото по малко бие на очи тук спират често да проверяват дали е легализиран джипа.имам и друг комплект
    който е за в гората него ще го ползвам както си идва стандартно от фабриката.захващането го направих да е просто само на гайка без да има нужда да се държи контра на болта от вътрешна страна и затова лесно се сменят за 5 мин
    поздрави

Коментар

доста здраво облепване падна

поздрави

Коментар

ето и камерата

на 60 градуса бяха нужни само 15мин да изчакам след като привърших с боядисването.после се иклучи и поседя поне още 15 мин докато се намали температурата.

на всеки бокс си има комп веднага след като вкарам джипа в даден бокс си минавам предварително дадената ми карта така започва измерването на време този е най скъп 60 еврака на час но аз ползвам
        30% намаление.
        поздрави

Коментар

ето и как излиза от фабриката за шаколад

поздрави

Коментар

поздрави

Коментар

поздрави

Коментар

Честито!
                Проектът "Джимни-Екстрем" е успешен. Сравних новите снимки с тези от 05.03.2007 год. Все едно си си купил нова кола
                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Супер е! Само не мога да разбера, боядисваш и фалцовете на вратите, но защо не свали фаровете, стоповете и огледалата? Щеше да е по-гот. Иначе е супер и се надявам да боядисаш мостовете пак черни да не останат такива напръскани с светла боя. Успех с начинанието.

Коментар

здравейте верно е че не ги свалих но си има защо.първа грешка е че не се ходи сам самичък работата е много а сервиза е на 60км от къщи.не прецених добре боята беше малко късно го осъзнах така едвам стигна.логично е да се свалят и броните не само стопове и фарове но този път е така. все пак това е джип и рано или късно пак ще се надраска удари тук таме затова и не се плаша много.
                    вече пребоядисах мостове тук таме с черен мат а и се започна сериозна работа по обезшумяването.след доста премисляне се реши вътрешна клетака и по големи гуми да няма нито и боди лифт за сега.
                    работата по обезшумяването е проста но започвам да се плаша доста килца се натрупаха очаквам страните вибраци да изчезнат за винаги.
                    поздрави

Коментар

Наистина евала за направеното до тук. Не е малко , а и още предстои. Прав си , че няма да ходи на автоизложението в женева и не е необхобимо да блести перфектно. Пък и щом ситуацията е била такава при теб, те разбирам напълно. Браво за постигнатото до тук и ще продължавам да следя темата, защото е едно от най-интересните. Всеки един джип трябва да изглежда груб за да изглежда добре. Това е блясъка на истинския джип според мен. Стега съм спамил в темата ти. Успех нататък.

Коментар

ето малко снимки работата не е сложна но изисква доста време

заден ляв калник асфалтова хартия 4мм специално предназначена за обезшумяване идва си от единия край с лепило само се реже парчето и лепиш.

тук на тавана не ми се щеше да слагам много килца за това и сложих
                        ето това с две думи дунапрен 3/4см днес при монтажа на кората ми създаде доста главоболия не трябваше толкова дебел но все пак вече е наяравено

точно този дунапрен май е незапалим не съм напълно сигорен утре ще го пробвам за да го дават и препоръчват и за предния капак може и да е.
                        поздрави

Коментар

асфалтова хартия и дунапрен на задния капак видях се в чудо кпочетата на корите не издържаха на напънатака че веднаго
                          има и други решения

има още работа не е дозавършена вратата но поне сега се затваря като на мерцедес е бати промяната

утре ще се борим пак днес си поиграх доста много интересно става и с другата шумо изолация която слагах днес
                          поздрави

Коментар

Наистина си правиш нова кола
                            За мен е много полезно да видя какво има "под повърхността" на едно Джимни. Така или иначе моето няма да го разглобявам. Та разглеждам "джигера" на твоето .
                            Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Колеги здравейте! Имате ли идея, къде мога да намеря такава асфалтова хартия? И аз започнах обезшумяване, но това, което сложих не ми хареса и се налага събота и неделя да се позанимая пак. И разбира се колегата zenit да сподели дали има усезаема разлика с шума в купето с тази хартия + дунапрена

Благодаря
                              Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                              /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                                Колеги здравейте! Имате ли идея, къде мога да намеря такава асфалтова хартия? И аз започнах обезшумяване, но това, което сложих не ми хареса и се налага събота и неделя да се позанимая пак. И разбира се колегата zenit да сподели дали има усезаема разлика с шума в купето с тази хартия + дунапрена

Благодаря
                                погледни за ,,DUNAMAT,, казват че е най добрата за целта.

аз ползвам подобен материал копувам от подобен магазин както ,,БРОКОЛАЖ,, иначе можеше и ДУНАМАТ но нямам много
                                време тоест хич.
                                ПОЗДРАВИ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X