Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - Джимни Екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проект - Джимни Екстрем

Голям звяр ще стане ама май му малеят гуметата вече.
    Поздрави
    Иво
    Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

много работа си отворих с това боядисване.идеята е да с придържам
      към малките гуми за сега все пак ми се ще поне 31 но иска пак легализация и това ме спира.мислех да режа праговете под вратите но е много работа и не се печели кой знае колко.
      поздрави

Коментар

С тази легализация е много кофти. Що не си вземеш друга кола с ремарке и да си возиш тая отзад и да не се вкарваш в разни филми с инженери и други такива убавци. Да си слагаш каквито гуми и дигатели искаш. Иначе ще стане супер с новата боя.
        Поздрави
        Иво
        Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

мислех го този въпрос и може би е най правилното решение деже се ослушвах за гран чероки oсмак ама не попадам на това което ми хъресва.тук банките нещо са луднали лихви невероятни и затова и не се впускам.има и други машини които многе добре ще дърпат едно
          джимни но все пак иска по сериозно търцене на читав автомобил.
          едно е ясно не може де хукнеш на м.а.й.н.а си р.а.й.н.а и да си вечно със страх ако шчупиш как ще се прибереш.
          платаформи или ремаркета има за по 1000 евра не ми е проблем но все пак за сега ще изчакам още.

днес заварявах с иневртора и се получи е не е като с телоподаващо
          но все пак бачкам с каквото имам агрегат 4кв инвертер 40 градуса на най големия пек абе лудост чингетата минават и ме гледат като инвънземен а ма те май ми познават джипа и не се занимават с мен.
          поздрави

Коментар

ето и още малко снимков материал едно ми е ясно че не е толкова лесно да си боядисаш джипката кадърно като всеки бояджия.

едно ми стана ясно че кит се нанася яо цялата дължина не само по дупчиците после иска шкурене с едно трупче така ръба целия става равен не на вълнички както преди

преди да нацапкам с кит се сваляло боята до ламарина ето така по цялата дължина на ръба

тук от доло прага е зле много зле беше ударен и го изпъвах после
            като заварявах дупките се оказа че съм прекалил с шлайфането и ламаринката станала като вестник абе не ми хъресва ама хич.
            КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ЛЕМПНА ЕДНА ЛАМАРИНА 2мм ОТГОРЕ?

Това е от към вратите

джимнито има няква сигорнсот при страничен удар

ето с това мисля да пръсна праговете и под калниците

и това са ламаринките на заден калник с инвертера се заварява добре и дори като внимавам ламрината не се изккриви от топлината
            поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
              едно ми стана ясно че кит се нанася яо цялата дължина не само по дупчиците после иска шкурене с едно трупче така ръба целия става равен не на вълнички както преди
              Един любителски съвет за равните части на колата ( Професионалистите да ме допълнят ).
              Освен трупче има един инструмент като ренде. Хваща се с 2-те ръце в предният и задният край за дръжките и се шкури голяма равна повърхност. От пред и от зад има скоби за захващане на лентова шкурка. И за да си сигурен, че китнатата част не напълно равна, напръскай леко със спрей ( например черен цвят ) като облак от високо китнатата част. След това със рендето тръкни малко и веднага ще си проличат високите и ниските части
              LZ1RED

Коментар

Обезателно ще го направя имам черен мат който гласих за броните и веждите но се отказах.мерси за съвета както виждате повтарям процедурата сега не ми се правят повече грешки.
                поздрави

Коментар

Ибреее, специални поздрави за черните джанти! Успех!

Коментар

Споменаваш да лепнеш ламарина в-у стара ламарина. Моля те не го правиАко ще сменяш,сменяй както трябва. И 1,5мм е напълно достатъчна дебелина. Дори и тя се огъва трудно при правенето и монтажа.
                    Ако не искаш да инвестираш и в "ренде" може да използваш тясно дълго трупче 35-40см. За добър резултат се иска неколкократно повторение на операциите,и няколко ръце шприц-кит.Но има ли смисъл? Правиш джип ,а не експонат за изложба

Коментар

джипа вече е боядисан ето малко снимки от процеса.сега вече имам опит но се надявам скоро време да не ми се налага пак същата процедура

така е преди да влезне в камерата един ден преди това шприцовах веждитеи и кръпките после наприсках с продукта на 3М долната част на вратите и праговете.
                      поздрави

Коментар

следващата серйка е вече в камерата

материала е на близо само дето не достигна за трета ръка но и така стана човек се учи цял живот

поздрави

Коментар

бързи става стига да е облепен добре с повечко опит може и много по добре от това но нали е джип не голф грешките са допустими.

поздрави

Коментар

С нетърпение чакам да видя крайния резултат, като му свалиш найлоните.
                            Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Честита ти боя колега желая ти много да те радва ДжимнитоСамо искам да попитам эа веждите що не си ги остави черни както са с цвета на пласмасата сигорно имаш нещо в предвид
                              Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                                С нетърпение чакам да видя крайния резултат, като му свалиш найлоните.
                                обезателно сигорен съм че ще се изненадате от цвета на светло.
                                започнах да слагам всички уплътнения беше всичко свалено.
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X