Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарски неща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витарски неща

Нави се най-накрая да приведеш витарата в приличен вид

После както казваш по-големи гуми, после лебедка, после тези гуми ще ти омалеят, хайде още малко лифт заради новите гуми...
    Слагай направо изпитаният лифт от 50 мм на окачването+сваляне на предния диференциал надолу+5- мм бодилифт. И гуми 235/75/15 или направо 31-ци. Шарката по избор.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Хихи, не съм още. Просто купето така или иначе е разкачено...
      Окачването и гумите по-нататък, най-вероятно като дойде време да се сменят гумите... така и така ще се свалят
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Кольо,много минимален бодилифт бе,5 мм с микроскоп ли ще го гледа?!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
          Кольо,много минимален бодилифт бе,5 мм с микроскоп ли ще го гледа?!
          Тц, това е щото си карам гумите по-напомпени от нормалното...

майтапа си е майтап, обаче виждам зор с оделянето на купето от шасито. Гадината е изгнила кофти и се виждам в чудо къде да подложа, че да вдигна

Коментар

Ако гнилоча е тотален,помисли дали това е колата ,която ще тунинговаш!
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Колеги дали някой знае каква е резбата на оригиналните задни амортисьори отгоре и колко е дълга?

Коментар

Тефчо, извинявай, ама чак днес влязох под витарата и се сетих да видя луфта на изходящия вал за назад.
                Мерено при вилката на която се набиватлагерчетата на карето луфта е 1-2 мм. Това на око, ако се заема да го меря с шублера може и по-точно, но не мисля,ч е има смисъл. Този луфт макар и да не е нормално да го има, според мен е нормален за машина на 21 години. Всъщност не знам раздатката на колко години е, нали я сменях, но и тя не е първа младост де.
                Ти не си екстремист, ако няма теч на масло-въобще не се занимавай с глупости...

Дано да не е късно.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                  Ако гнилоча е тотален,помисли дали това е колата ,която ще тунинговаш!
                  Не е тотален, просто е изгнило около тампоните. Оправих се. С два дълги лоста и няколко греди

Първоначално публикуван от Ferdi Преглед на мнение
                  Колеги дали някой знае каква е резбата на оригиналните задни амортисьори отгоре и колко е дълга?
                  Дай ми половин час да поизсъхна, че тъкмо излизам от банята и ще сляза да ги премеря.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Тефчо, извинявай, ама чак днес влязох под витарата и се сетих да видя луфта на изходящия вал за назад.
                  Мерено при вилката на която се набиватлагерчетата на карето луфта е 1-2 мм. Това на око, ако се заема да го меря с шублера може и по-точно, но не мисля,ч е има смисъл. Този луфт макар и да не е нормално да го има, според мен е нормален за машина на 21 години. Всъщност не знам раздатката на колко години е, нали я сменях, но и тя не е първа младост де.
                  Ти не си екстремист, ако няма теч на масло-въобще не се занимавай с глупости...

Дано да не е късно.
                  Не е късно Раздатката я отворих така или иначе. Ще живее още. Луфта е колкото казваш, просто ми се видя безсмислено голям, така и не разбрах защо обаче.
                  не съм екстремист, щото нямам друго возило ... засега

Кърпежа върви бързо, зора е да се преодолее психическата бариера. Иначе с флекса и СО-то стават чудеса По рамата направо с електрожена, купих си ОК 2мм, става яко. Дано само не завали безспир, че "боксовете" бяха заети и Витарника е пръснат директно на двора...

edit:
                  @FERDI: M10x1.25, дължината на ребата е 16мм.
                  Последно редактирано от tef4o; 29-08-10, 21:02.

Коментар

Благодаря колега!

Коментар

Колеги, а знае ли някой от къде мога да намеря гумени ботуши за амортисьори или както се наричат... искам да предпазя задните амове от калта с тях, към момента стандартните им прашници /автомобилен тип/ ми се струват прекалено достъпни за мръсотията? Видях, че се предлагат Calmin-ски по 19лв., но ми се струват малко скъпи пък и далеч от мен...

Коментар

Ако газиш често из калта, 19 лева не са толкова много, живота на амовете се удължава доста.
                        Иначе ... де да знам, маркуч от пералня и малко ТНТМ?

Коментар

И на мен ми е минавало като идея.Замислял съм се за такива от предни колове на кросов мотор.Или маншон от кормилна рейка?
                          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Трябва да се продават все някъде...в чуждите сайтове е пълно с предложения. Водят се "shock boots". Търсенето продължава.

Коментар

Някой да знае каква е тая втулка и какво е имало на нея? на другата греда на шасито има още една такава, с останки от отдавна откъснат болт вътре. Кърпя гредите и се чудя дали да ги затварям тия дупки или могат да служат за нещо полезно?
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:wtulka2.jpg
Прегледи:1
Размер:95.5 КБ
ID:5206298

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:wtulka1.jpg
Прегледи:1
Размер:74.5 КБ
ID:5206299

Коментар

Аз мисля, че са набити допълнително, никой няма такива(май), на двете витари дето съм имал, има такива отвори, но няма втулки, отвора е технологичен, недей го затваря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X