Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Последно не разбрах с какви хъбове си но си намери наистина оригиналните уазови които се развива капачката и тогава се включват .
    А ако си с тях провери дали са стегнати аз един път като ги включвах не бяха зацепили хубаво и чаткаше по същия начин
    ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Коле от кога почнаха да те притесняват разни тракания и тн.Тя твоята няма да върви ако не хлопа цялата......като едната дъска от твоето дюшаме
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Хъбовете са оригинални, от УАЗ.

Днес цял ден се занимавах с лебедката, но накрая остана малко време да отида да пробвам дали има полза от вчерашното ревизиране на моста. Е, пробвах, и си чатка по съвсем същия начин.
        Утре ако остане време ще я разчекна по идеята дадена от Таргата, и ще видя дали е от карето.
        Но от каквото и да е-няма време за ремонти, ще карам така, пък като се строши-ще разберем от какво е било.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

В Русе на състезанието, черокито на Свилен чаткаше по абсолютно същия начин и до колкото си спомням при него се оказа каре.

Коментар

Ако и с целия мост те мъчат карета те обявяваме официално за кошмара на каретата
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
              Ако и с целия мост те мъчат карета те обявяваме официално за кошмара на каретата
              Аз предлагам да съберем по 20 кинта и да му купим К700 - кеф амнайсе инчови гуми, кеф ти бавни, кеф ти 4х4, а най-важното - НЯМА карета по мостовете

Сега сериозно: Коле, провери ли дали все пак не ти дрънчи кардана в предния диф? То не баш в дифа де, по-скоро в частта от карето, която е хваната за пиньона. Хвърли едно око за всеки случай, ако е чукало, ще има отпечатък по метала.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Утре, утре...

Коментар

станаха ли прожините даинекоя снимка

Коментар

виш добро решениеза окачванетоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00053.jpg
Прегледи:3
Размер:64.7 КБ
ID:5322414Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00055.jpg
Размер:84.7 КБ
ID:5322415Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00050.jpg
Размер:77.1 КБ
ID:5322416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00054.jpg
Размер:72.0 КБ
ID:5322417Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00052.jpg
Размер:101.5 КБ
ID:5322418Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00051.jpg
Размер:77.5 КБ
ID:5322419

Коментар

Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
                      виш добро решениеза окачването[ATTACH=CONFIG]389133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]389134[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]389135[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]389136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]389137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]389138[/ATTACH]
                      А също така и евтино

Коментар

Колега, тези пружини дето ми ги прати май не са от вартбург. МНого са твърди и с дебела тел. А и диаметъра им е по-голям от предните вартбургови.

Иначе реших проблема с щракането. След смяна на веригата в раздатката всичко стана както трябва да е. Старата верига дотолкова се е разтеглила, че като я напъна и иска да се качва зъб върху зъб със зъбчатката. И оттам прескачането на зъби, и това чаткане. На последвалата проба витарата се държа перфектно.

Обаче излезе друг проблем-задните амортисьори затегнаха. След свалянето видяхме, че са удряли в моста. Нова кушия по магазините, и намерих от Москвич 2141. Доста са дълги, надявам се да не удрят при свиване на моста. А за да не се удря тялото на амортисжора в моста заварих други планки-като удължение на оригиналните. Така отдалечих долния край на амортисьорите.

Абе утре ще си покаже...

Коментар

тези които ти дадох са 100% задни варбургови иса с по голам диаметарот предните

Коментар

Нямала ходове витрата, а?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 001 (Medium).jpg
Прегледи:2
Размер:113.0 КБ
ID:5322838Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 002 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:102.3 КБ
ID:5322839

Днес се скапа лебедката, и успях да премина едва половината трасе, но то си беше сериозно, и без лебедка не може да се излезе от някои места.

Та така, май няма да сменям пружините, на мен ми харесва как стана.
                            Иначе моста и моята направа се представиха много добре, доволен съм от преобразяването.

Коментар

Добре изглежда витарата!Поздравления!
                              Пожелавам успех на състезанието!
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

Колега ако не ги ползваш ми ги вЪрни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X