Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
    Сложи си дисковите спирачки и маркучите от Витарата и ще забравиш този проблем. И най важното ще имаш спирачки .
    +1 И досега да си го направил
    Скоро не съм влизал в подраздела на Suzuki и съм изпуснал проекта .
    Ама вервай ми в момента нямаш никакво предно окачване в момента !
    Съвсем спокойно тоя преден мост можеше да отиде доста напред примерно с 10 санта .
    Тва с носачите е по-добре но тия точно са пълен кенеф !
    Довечера ще звънна да се чуеме и щъ говорим
    Лудак

Коментар

Според мен, има и друга причина ходовете да не са очакваните. Пружините са доста навътре така. На ресорни джипки, рамата е по-широка отпред и може да се сложат под нея.
      Въпреки всичко, пожелавам успех на Колето и съм сигурен, че ще направи всички необходими доработки.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Коле я кажи...притеснява ли те ъгъла,под които идва предния кардан,след интервенцията?!....Питам,защото и при мен се получи една сходна история и задният кардан ми идва по подобен начин!
        Идеята е,че всички твърдят,че това е много неправилно и би било полезно да обсъдим,дали минусите са само по-бързото трошене на каретата на кардана!?
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Кольо, виж Витарата на Йонко какви ходове има с УАЗков преден мост.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00238.jpg
Прегледи:3
Размер:214.6 КБ
ID:5321778Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00235.jpg
Прегледи:2
Размер:215.3 КБ
ID:5321779Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00236.jpg
Размер:208.8 КБ
ID:5321780Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00241.jpg
Прегледи:3
Размер:204.0 КБ
ID:5321781
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
            ...Довечера ще звънна да се чуеме и щъ говорим
            Звънни му. И му поговори, а дано те чуе за спирачките особено. Мен не пощя...

Коле, да не ти идват къси ходовете на амортисьорите бре? И утре да качиш снимки!
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колега от какво са пружините нещо много твърди ми се струват ?
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Още един глас за дисковите отпред... Имаш си дискове, имаш си и апарати. Правиш си съпортите и си готов..

И аз съм с уазкови мостове, съпортите излезнаха около 15лв/бр. с материала и лазерното рязане. С 4бр. дискови спирачки съм...
                Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                Mercedes w212 E350 4matic
                Ducati Monster 600
                O888795575

Коментар

Сега съм малко възбуден за да отговарям на всички, преди малко се върнах от Стара Загора, и вече имам това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 023 (Medium).jpg
Размер:74.6 КБ
ID:5321822

За спирачки и ходове ще си говорим утре.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Утре за проба разхлаби болтовете на панхарда и пробвай пак на рампата .
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

И според мен предния мост ще е добре да го изместиш напред, а и пружините му не са на точното място.
                      Това сигурно след състезанието, но все пак го имай предвид.
                      п.п. Коле ти май и без клетка я караш, с тия тънките ламарини, да знаеш, че тавана се изравнява с волана. По този въпрос мисли преди състезанието.
                      Последно редактирано от Лъчезар; 27-11-11, 21:19.

Коментар

Ето два клипа от днешното тестване на работата която съм свършил:

И двете са на един и същ баир, на първия съм на първа бавна(с новите зъбчатки на раздатката), а на втория се пробвах на втора. Е, не стигна мотор на високото, та се наложи да включвам на първа. Ама включвам по-бързо от автомат...

Според мен въпреки малките ходове отпред витарата се представи доста добре. Мисля, че може да изкара състезанието. Стига моста да не се предаде, че на клиповете се чува какви звуци издава като се натовари. А няма време за ревизия и ремонт, има други по-спешни неща за правене.
                        Колкото издържи...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не си хаби нервите и го отсвири това състезание !Знам че ти е важно но само като слушам от клипчето как щрака тоя мост бели само !
                          Утре ще ти кажа със сигурност и за това купе тук ,дано тоя да се е навил да го даде
                          Лудак

Коментар

Добро утро,Коле!Вариантите според мен са два-караш на Шумен и трошиш или правиш всичко перфектно и само караш.
                            При първият вариант цяла зима няма да излезеш от гаража.
                            При вторият ще си си направил джипа както го искаш,а и както трябва.
                            Пък ако ти се кара много,ела да ти дам Трифун,вземай Мехата за навигатор и карайте!

р.р.Ама трябва да навиеш жената на Мехата да го пусне!
                            Последно редактирано от чаро 4х4; 28-11-11, 05:49.
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Баси, не знам какво е, макар че гледах клипчетата по 30 пъти, но звучи мнооооого неприятно. Само на мен ли ми се струва, че има едно ...мммм... призвъняване, като че нещо дрънка по тръба?
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Коле,това чаткане което се чува на клиповете,ще ти докара много главоболия според мен.
                                По-добре ревизирай моста, и тогава участвай в състезания.
                                Ако пък решиш,че и така може да участваш стискам палци!Успех!
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X