Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Мдааа, като бързам така става. Кастора е объркан. В смисъл моста е завъртян назад. Но го направих за да направя осите на пиньона и на раздатката успоредни. Днес залегнах под една УАЗка да видя точно това, и се оказа, че пиньона е вирнат нагоре, а аз го сложих да е хоризонтален. Но засега ще е така, няма време за преправяне-след броени дни е състезанието. Като се видя с повече свободно време и да е малко по-топло ще се оправя кастора през болтовете.
    Поради липсата на време реших засега да оставя и оригиналните спирачки на моста. Колкото и да са зле-все ще държат малко, а и състезанието не е скоростно, няма да се налага някакво екстремно спиране. Като има време ще сложа и витарските спирачки.

Иначе днес заварих здраво каквото съм накичил по моста и рамата, даже изкарах витарата да пробвам каке кормуването. Няма спирачки и амортисьори(засега де), но направих 15-20 метра из двора.
    Утре ще се слагат амортисхори, грунд, боя, ако грунда изсъхне в този студ, ще сменя гумичките на оригиналните спирачки, ще се преправя кардан, абе има много за пипане.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 005 (Medium).jpg
Прегледи:3
Размер:89.5 КБ
ID:5321278
    Прикачени файлове
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Утре идвам да проверя какво си сътворил.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Само се обади преди това, че може да съм из града.

Коментар

Нещо и омаляха обувките на витарката!Мини да ти дам моите повече ще и ходят/е само за снимка де/
          иии кога ще и правиш клетка че при майсторите ще ти трябва!
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Всичко с времето си. Нека първо да сменя купето. Уж съм го намерил, ама Васето не се обажда.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Тц, за Шумен...
              Коле ,дай малко инфо кой ден от състезанието се очертава да е най интересен - мисля да дойда да гледам ,но мога само за ден (според мен трофито с екстремите ще е най атрактивно,но не знам кога ще е ) .Извинявам се за спама .
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Понеже не съм сигурен за петъка-ако трябва да избирам само един ден за гледане-събота.
                Може петъка да я засенчи, ама нали съм дал заявка за участие-не ме допускат до информация от кухнята.

Ама все тая де, витарите минават отвсякъде. Особено тези с цял мост отпред. Стига да се оправим с навигацията.

Коментар

Д'еба руските му боклуци...
                  Днес бях решил да подкарам машината за проба на кормуването, завиване, твърфост на окачването, но се оказа,че единия спирачен маркуч (вчера го купих от магазина) започна да пуска течност. Това при обезвъздушаването, където не мисля, че се вдига много голямо налягане в системата.
                  Утре ще отида да върна маркуча, но се замислям дали въобще да се пускам на състезанието с тези боклуци...

Коментар

Според мен си направи всичко както си трябва толкова ли е голям зор да се ходи на съзтезание
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Бе хванал ме е такъв мерак...
                      Не знам дали си ходил на състезание, но мен лично ми прави голямо удоволствие надпреварата с времето и препятствията.
                      Особено като изпреваря някой затънал патрол

Коментар

Ок ти си знаеш но като не си я пробвал още не знаеш какво може да те предаде
                        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Аа, съвсем без проба няма да е.
                          Ще отида на някое по-сериозно местенце, и ще я поизнасияля да видим как ще се държи. И то ще си каже става ли за състезанието, или ще чакам следващото.

Стига да има време де...

Коментар

Коле защо се заяждаш с патролите,нещо лично ли имаш против тях.Все пак ти пожелавам успех,дано винаги да си пред патролите е когато ме няма разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнение
                              Коле защо се заяждаш с патролите,нещо лично ли имаш против тях.Все пак ти пожелавам успех,дано винаги да си пред патролите е когато ме няма разбира се.
                              Нищо лично. Просто комплекс за малоценност

Коментар

Спирачните маркучи да не си ги купил от магазин за 1лв? В неделя може да съчетаем проба на витарата с барбекю.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X