Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    То видеото си е страшно, ама колата няма клетка, а и явно се движи с по-висока скорост. На доста витари резервоара е там, и досега няма проблеми. Е, винаги може да си пръв, ама риска си е част от играта.
    То и с клетката, какви кандърми бяха.
    Да речем ще го укрепиш или ще имаш късмет, да не се случи нещо лошо, а дано. Защо обаче ги качваш тия 20кг., толкова високо. Аз накарах газаджията да ми монтира 20л бутилка за газ зад предната дясна седалка и си влезе много плътно. По този начин се балансираме перфектно, когато се возя самостоятелно, но да речем това с баланса са си вече мои отклонения.
    Другото което не виждам по резервоара или по скоро по капачката му е някакво клапанче или отвор за освобождаване на налягането.

Коментар

С клетката не бяха кандърми, а липса на време. Вече е факт.

Клапанчето-просто в уплътнението на капачката съм изрязал канал. По резбата не може да уплътни, не може да вдигне налягане, нито да образува вакуум.
      Всъщност капачката е от стария резервоар дето го правих да стои зад левия фар, ама сега не мога да го ползвам. Изпитана е в реални условия. Проблеми никакви.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Гуменото каре си е оригинално на омегата. Явно си е сметнато да работи с тази кутия, а и при мен ще вижда по-малко зор отколкото на омегата. Раздатката е по-бавна от 1:1(не си спомням колко точно, ама е нещо като 1:1,3), това на бързи, На бавни е още по-разтоварено. На всичко отгоре и диференциалите са по-бавни-надали на омегата диференциала е 1:5,125. Така, че не виждам проблем.
        Когато се чудех дали да слагам гумата, или да направя къс кардан се допитах до таргата. Той ме успокои, че гумено каре не мога да го убия от зор. Това което го убива е несъосието. А него мисля, че го докарах. Ако не съм-ще си покаже. Винаги мога да променя нещо и да изместя раздатката спрямо кутията.
        В една друга тема за една друга джипка каза че, аз гумата веднага я сменям с желязо............
        Иначе поздравления за положеният труд.И айде вече да те видим с купа
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Емии, кво да направя, като така е по-лесно, а и място нямам много. То да не са вашите параходи...

Днес се оправих с жилото на съединителя. За 20 лева ми доставиха такова за Омега. Исках долу да е в оригиналнато си състояние, а при педала ще режа и натаманявам. Не се наложи да режа по жилото защото го измислих. Как-ако някой го интересува да пита, не ми се обяснява напразно. Че е малко сложно за обясняване с думи, колкото и да е елементарно за изпълнение.

В четвъртък ще идва един приятел жичкаджия да видим инсталацията на двигателя, че малко не съм в час с тези инжекции, и се надявам да видя искра на кабелите.

Търси се външна бензинова помпа 3 бара на сносна цена. Мислех да ползвам витарската, ама тя е потопяема и не става. Мислех, че ще стане, ама има разни клапанчета и дупчици и бензина си изтича през тях.

Коментар

Коле , слагай външна помпа от Мерцедес , има ги по 50 , 60 лв .
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Какъв мерцедес? В магазина ще ме питат за какъв, а аз като не знам ще се червя...

Питах моя търговец за подходяща помпа, и той ми обяви цена от 90 лева. Малко са ми множко на фона на всичките разходи по джипа.

Коментар

Правих резервоар с външна помпа и мисля , че беше от 124-ка .
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Моята е с витаровата помпа.
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Работата напредва:

[ATTACH=CONFIG]507258[/ATTACH]
                    Коле, не искам да се меся, но мисля че е добре гърловината и одушника да са навън, при евентуален ''таван'' няма да е приятно да ти тече във врата.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02853.jpg
Прегледи:3
Размер:105.1 КБ
ID:5420584Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02929.jpg
Прегледи:1
Размер:106.4 КБ
ID:5420586 не че е най-доброто, но поне тече навън.
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Коле вкарал си се в филмчето яко .И ти ще излезеш мазохист като мен!
                      По темата : В мазето ми се подмята една помпа с стойката и филтъра от Ауди 80 1.8.Мисля , че беше на 3 бара.Свалих я работеща от старото ми Ауди заедно с цялата инжекция и му натиках един карб да ми е мирна главата .Прегледай всичко и пиши какво друго ще ти трябва (нали съм като Плюшкин) с каквото мога да помогна или ако имаш път насам направо да те натикам в мазето ,че съм решил да бягам зад граница и ще махам почти всичко (поне което остана след набезите на Борето и един колега).
                      Uaz 469 2.4 D MB
                      KTM 600 ROTAX
                      Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                      Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Първоначално публикуван от Иво82 Преглед на мнение
                        (поне което остана след набезите на Борето и един колега).
                        Ти не се оплаквай, че утре пак се гмуркам в мазата ти и ще останат голи панели
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Ха ти се помоткай още малко пък да те видим къде ще се гмуркаш
                          Uaz 469 2.4 D MB
                          KTM 600 ROTAX

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Коле, не искам да се меся, но мисля че е добре гърловината и одушника да са навън, при евентуален ''таван'' няма да е приятно да ти тече във врата.[ATTACH=CONFIG]507811[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]507813[/ATTACH] не че е най-доброто, но поне тече навън.
                            Оооф, знам бе, ама не мога да съм перфектен, все гледам да мина лесно и бързо за сметка на качеството. Такъв съм си, и не виждам начин да се променя. Та гърловината ще си е там, пък каквото сабя покаже. И газта майко юнашка

Първоначално публикуван от Иво82 Преглед на мнение
                            По темата : В мазето ми се подмята една помпа с стойката и филтъра от Ауди 80 1.8.Мисля , че беше на 3 бара.Свалих я работеща от старото ми Ауди заедно с цялата инжекция и му натиках един карб да ми е мирна главата .Прегледай всичко и пиши какво друго ще ти трябва (нали съм като Плюшкин) с каквото мога да помогна или ако имаш път насам направо да те натикам в мазето ,че съм решил да бягам зад граница и ще махам почти всичко (поне което остана след набезите на Борето и един колега).
                            Ох, май сме от една порода... Засега не се сещам от какво друго ще имам нужда, то когато човек има избор никога не може да се концентрира и да мисли рационално.
                            Кажи какво търсиш за помпата, пък като дойда за състезанието в Русе ако има време ще направя и аз един тараш в мазето ти

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                              Ти не се оплаквай, че утре пак се гмуркам в мазата ти и ще останат голи панели
                              Стига бе, оставете малко и за мен...

Коментар

Ох, май сме от една порода... Засега не се сещам от какво друго ще имам нужда, то когато човек има избор никога не може да се концентрира и да мисли рационално.
                                Кажи какво търсиш за помпата, пък като дойда за състезанието в Русе ако има време ще направя и аз един тараш в мазето ти[/QUOTE]

За тараша нямаш проблеми ама ще изчезвам от БГ преди състезанието и ще разчистя преди да тръгна!
                                Uaz 469 2.4 D MB
                                KTM 600 ROTAX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X