Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
    Сменяй го
    утре ще се разбере !!!

Вече се разбра, чух се с Дамян от Приморско и местим лагера на Перла.Следвайте табелите
    Ще се съберат по 5-10 лв. на джип/палатка да дадем някакви пари на концесионера за ток и вода, макар че той изобщо не си направи устата да поиска.Нека да ценим и уважаваме точните хора, за да имаме "очи" за догодина.
    Ще ви помоля да предупредите всички които знаете че ще идват за новото място на лагера.Телефони за връзка:

0888 417 383, 0898 590 500 - Иван
    0878 197 903 - Добри
    Станцийте на 8 канал.
    Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 05-08-09, 17:58.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      утре ще се разбере !!!

Вече се разбра, чух се с Дамян от Приморско и местим лагера на Перла.Следвайте табелите
      Ще се съберат по 5-10 лв. на джип/палатка да дадем някакви пари на концесионера за ток и вода, макар че той изобщо не си направи устата да поиска.Нека да ценим и уважаваме точните хора, за да имаме "очи" за догодина.
      Ще ви помоля да предупредите всички които знаете че ще идват за новото място на лагера.Телефони за връзка:

0888 417 383, 0898 590 500 - Иван
      0878 197 903 - Добри
      Станцийте на 8 канал.
      Положението е овладяно Иван да си мисли коя русалка ще ми води. а и трябва да черпи.

пп.ако няма русалка ще ми даде витарката да я покарам малко.
      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
      www.offroadprimorsko.com
      0899883765

Коментар

В Събота през деня ще дойда, хем да Ви видя, хем да проверим как е на Перла. Че нали и Събора ще е там септември, Вие сте нещо като тестова група. Трасето за траяла къде ще е?
        ПП Дамяне, трябва да те видя на всяка цена, Ники, много готин аватар, на тая пейка и аз съм завивал винтчета и съм мазал с безир.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ако има някой от София, аз тръгвам рано (5-6) сутринта в петък. Самурая ми е бавен-максимална 90 км/ч.
          Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
          Стефан, 0888851800

Коментар

Новото място ще е по хубаво и поне има хора, които да се радват на такива събирания а не само да смятат ква кочина щяло да стане, кви пари ще се дадат . А тия пичове от корал и да се обаждат сега да ни търсят няма да отидем там, много ме издразниха с репликата "Кво стана ся, какви спонсори сте събрали", тва изобщо не е тяхна работа, те просто трябваше да кажат цена и условия и ние да си правим сметката ... както и да е, аз смятам че така се получи по добре и ще се забавляваме яко . Много благодарим на Дамян за бързата реакция !
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
              Положението е овладяно Иван да си мисли коя русалка ще ми води. а и трябва да черпи.

пп.ако няма русалка ще ми даде витарката да я покарам малко.
              Хахаха русалка прежалвам, витарата не

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                В Събота през деня ще дойда, хем да Ви видя, хем да проверим как е на Перла. Че нали и Събора ще е там септември, Вие сте нещо като тестова група. Трасето за траяла къде ще е?
                ПП Дамяне, трябва да те видя на всяка цена, Ники, много готин аватар, на тая пейка и аз съм завивал винтчета и съм мазал с безир.
                Злати, състезанието ще е на терена където се проведе траяла в Приморско, добре си дошъл

Коментар

Хахаха русалка прежалвам,

Особено чужда
                  Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Злати, състезанието ще е на терена където се проведе траяла в Приморско, добре си дошъл
                    На линия съм със сигурност, макар и за кратко, ще ти звънна в петък.
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      На линия съм със сигурност, макар и за кратко, ще ти звънна в петък.
                      Ако можеш ела в петък, тогава е най-задушевна атмосферата и си изкарваме страхотно

Коментар

Ако можеш ела в петък, тогава е най-задушевна атмосферата и си изкарваме страхотно
                        Петък вечерта ще пътувам и не знам кога и дали ще сколасам да стигна, пък и ще спя в Созопол. Но ще се видим на всяка цена.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Значи последно и къмпинга и траяла са в Приморско
                          А неделната разходка из Странджа сигурно пропада , ще има ли друго трасе ?
                          Николай
                          VITARA 1.6, 93 къса кабр
                          КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
                            Значи последно и къмпинга и траяла са в Приморско
                            А неделната разходка из Странджа сигурно пропада , ще има ли друго трасе ?
                            Не разходката не пропада, тя така или иначе не беше планирана за района на къмпинг корал . Последно сбирката и купона ще е на перла, до приморско а траяла ( силно казано траял като се има предвид сухото време ) ще е до Приморско .
                            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

За маршрутче бих предложил едни горски пътечки към язовир Я.Поляна.Ако и завали както го предвиждат ще е супер ама дали ще се отървам без трактор?

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
                                Ако има някой от София, аз тръгвам рано (5-6) сутринта в петък. Самурая ми е бавен-максимална 90 км/ч.
                                Продължавам да се надявам от София да тръгнем група. И даже тайничко се надявам по пътя да се съберем с колеги от Пловдивско и/или от Стара Загора.

За реалистичен час на тръгване обаче смятам 7.30 - 8.00 от традиционния "Лукойл" след караулката след околовръстното. Във всеки случай по това време ще съм там (0887 727.489, както и 8-ми канал - Николай).

Иначе джипчето не ми ограничава много скоростта, но определено не обичам да карам бързо. Особено във влажно време, каквото се очертава.

Поздрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X