Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
    Сменяй го
    утре ще се разбере !!!

Вече се разбра, чух се с Дамян от Приморско и местим лагера на Перла.Следвайте табелите
    Ще се съберат по 5-10 лв. на джип/палатка да дадем някакви пари на концесионера за ток и вода, макар че той изобщо не си направи устата да поиска.Нека да ценим и уважаваме точните хора, за да имаме "очи" за догодина.
    Ще ви помоля да предупредите всички които знаете че ще идват за новото място на лагера.Телефони за връзка:

0888 417 383, 0898 590 500 - Иван
    0878 197 903 - Добри
    Станцийте на 8 канал.
    Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 05-08-09, 18:58.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      утре ще се разбере !!!

Вече се разбра, чух се с Дамян от Приморско и местим лагера на Перла.Следвайте табелите
      Ще се съберат по 5-10 лв. на джип/палатка да дадем някакви пари на концесионера за ток и вода, макар че той изобщо не си направи устата да поиска.Нека да ценим и уважаваме точните хора, за да имаме "очи" за догодина.
      Ще ви помоля да предупредите всички които знаете че ще идват за новото място на лагера.Телефони за връзка:

0888 417 383, 0898 590 500 - Иван
      0878 197 903 - Добри
      Станцийте на 8 канал.
      Положението е овладяно Иван да си мисли коя русалка ще ми води. а и трябва да черпи.

пп.ако няма русалка ще ми даде витарката да я покарам малко.
      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
      www.offroadprimorsko.com
      0899883765

Коментар

В Събота през деня ще дойда, хем да Ви видя, хем да проверим как е на Перла. Че нали и Събора ще е там септември, Вие сте нещо като тестова група. Трасето за траяла къде ще е?
        ПП Дамяне, трябва да те видя на всяка цена, Ники, много готин аватар, на тая пейка и аз съм завивал винтчета и съм мазал с безир.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ако има някой от София, аз тръгвам рано (5-6) сутринта в петък. Самурая ми е бавен-максимална 90 км/ч.
          Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
          Стефан, 0888851800

Коментар

Новото място ще е по хубаво и поне има хора, които да се радват на такива събирания а не само да смятат ква кочина щяло да стане, кви пари ще се дадат . А тия пичове от корал и да се обаждат сега да ни търсят няма да отидем там, много ме издразниха с репликата "Кво стана ся, какви спонсори сте събрали", тва изобщо не е тяхна работа, те просто трябваше да кажат цена и условия и ние да си правим сметката ... както и да е, аз смятам че така се получи по добре и ще се забавляваме яко . Много благодарим на Дамян за бързата реакция !
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
              Положението е овладяно Иван да си мисли коя русалка ще ми води. а и трябва да черпи.

пп.ако няма русалка ще ми даде витарката да я покарам малко.
              Хахаха русалка прежалвам, витарата не

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                В Събота през деня ще дойда, хем да Ви видя, хем да проверим как е на Перла. Че нали и Събора ще е там септември, Вие сте нещо като тестова група. Трасето за траяла къде ще е?
                ПП Дамяне, трябва да те видя на всяка цена, Ники, много готин аватар, на тая пейка и аз съм завивал винтчета и съм мазал с безир.
                Злати, състезанието ще е на терена където се проведе траяла в Приморско, добре си дошъл

Коментар

Хахаха русалка прежалвам,

Особено чужда
                  Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Злати, състезанието ще е на терена където се проведе траяла в Приморско, добре си дошъл
                    На линия съм със сигурност, макар и за кратко, ще ти звънна в петък.
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      На линия съм със сигурност, макар и за кратко, ще ти звънна в петък.
                      Ако можеш ела в петък, тогава е най-задушевна атмосферата и си изкарваме страхотно

Коментар

Ако можеш ела в петък, тогава е най-задушевна атмосферата и си изкарваме страхотно
                        Петък вечерта ще пътувам и не знам кога и дали ще сколасам да стигна, пък и ще спя в Созопол. Но ще се видим на всяка цена.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Значи последно и къмпинга и траяла са в Приморско
                          А неделната разходка из Странджа сигурно пропада , ще има ли друго трасе ?
                          Николай
                          VITARA 1.6, 93 къса кабр
                          КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
                            Значи последно и къмпинга и траяла са в Приморско
                            А неделната разходка из Странджа сигурно пропада , ще има ли друго трасе ?
                            Не разходката не пропада, тя така или иначе не беше планирана за района на къмпинг корал . Последно сбирката и купона ще е на перла, до приморско а траяла ( силно казано траял като се има предвид сухото време ) ще е до Приморско .
                            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

За маршрутче бих предложил едни горски пътечки към язовир Я.Поляна.Ако и завали както го предвиждат ще е супер ама дали ще се отървам без трактор?

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
                                Ако има някой от София, аз тръгвам рано (5-6) сутринта в петък. Самурая ми е бавен-максимална 90 км/ч.
                                Продължавам да се надявам от София да тръгнем група. И даже тайничко се надявам по пътя да се съберем с колеги от Пловдивско и/или от Стара Загора.

За реалистичен час на тръгване обаче смятам 7.30 - 8.00 от традиционния "Лукойл" след караулката след околовръстното. Във всеки случай по това време ще съм там (0887 727.489, както и 8-ми канал - Николай).

Иначе джипчето не ми ограничава много скоростта, но определено не обичам да карам бързо. Особено във влажно време, каквото се очертава.

Поздрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X