Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

До колегите от Варна.Преди седмица пътувах Бс- Варна 2ч.На следащия ден при постоянен дъжд и 15 м. почивка в Обзор стана 3 часа.Препоръчвам ви след Ахелой да минете през Каблешково.Избягва се малко трафик.От Бс. до Приморско е 45м нормално каране.То има и поне 2 радара и не е препорачирелно да ги проверява човек дали правят снимки.Мисля че 3.5 часа са нормално В-на Приморско.

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
      Някой ще пътува ли от София в четвъртък?
      Колега аз ще пътувам в четвъртък
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Гответе се за ветрец От два дни подухва сериозно
        LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Много сте бързи, с хеликоптер ли ще пътувате?
          Само ще спомена някои точки през които може би ще преминете и Вие ще си направите сметка:

* излизане от Варна, и аспарухов мост с огран. 40км/ч.
          * края на магистралата и Близнаци-Приселци
          * гр. Бяла с огран. 50км/ч.
          * гр. Обзор с огран. 50км/ч. няколко светофара и здрави тапи
          * От Обзор до входа на обиколното но Сл. Бряг
          * Ахелой с огран. 40км/ч., полицаи, светофари и денонощни задръствания /жена ми се похвали, че 1/2 час не и стига да мине от там.
          * до Бургас се кара със скоростта на най-бавния примерно сдухан москвич осмак /не е за цилиндрите/
          * гр. Бургас и особенно изхода към южното черноморие да пишат бургазлии за какво става въпрос

Е за то-нататък не знам, но и това стига, за да си избиете детските мечти да пътувате в колона и да стигнете за 3 часа.

А забелязвам, че времето за петък и събота го предвиждат дъждовно според:
          http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100730338
          Нямам намерение да споря, този път през последните 3 год съм го минавал редовно при всякакви условия, най-вече с лека кола ! От 1ч45мин до 2ч15 мин..
          Затова пиша около 3 часа, може и повече с почивките...
          А за Дюлинския - красиво е, но е разбит, защо да не си пазим жипките ? Съгласен за Тънково-Каблешково, от там минавам
          Ако ще правим някаква организация, хаиде, ако не - ок
          Николай
          VITARA 1.6, 93 къса кабр
          КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Айде витараджийте стягайте се че Ванката и Добри са ви подготвили трасето за състезанието в събота.Търся подготвена витара за да се пусна на състезанието ако някой би се съгласил да му покарам витарката да се обажда.ИЛИ да сложа на паджерото надпис витара и да заставам на старта.
            OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
            www.offroadprimorsko.com
            0899883765

Коментар

Колеги, днес маркирахме трасето и в четвъртък ще го обходя с джипа. Само ще споделя че е много "палаво" и технично за минаване. Наградата за първо място е комплект гуми 4 бр. осигурени от Vromos.com
              Ако се запишат по-малко от десет сузукита ще включим и джипове от други марки.

ПС
              Дамянееее, на теб кола и жена не знам кой ще даде

Ето и малко Сузуки- Арт
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 05-08-09, 00:33.
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Само неразбрах какво стана с концесионерите....
                или,както каза някой по-горе,ще разберат че ще има сбирка,когато отидем
                ще се плаща ли,по колко....е такива маловажни неща
                да не стане, сузуки сбирка на хотел... за по-ефтино
                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                  Само неразбрах какво стана с концесионерите....
                  или,както каза някой по-горе,ще разберат че ще има сбирка,когато отидем
                  ще се плаща ли,по колко....е такива маловажни неща
                  да не стане, сузуки сбирка на хотел... за по-ефтино
                  Вчера след като маркирахме трасето отидохме до плажа, проблема е че беше 20.40 и нямаше кой да ми вдигне телефона.За сбирката са предупредени преди повече от месец, и те ще осигурят каравана с бира и скара.Понеже не можахме да намерим спонсор да покрие масрафа всеки ще си плати за палатката.В Четвъртък ще се изясни окончателната цифра.По-принцип искат по 10 лв. на палатка, но ще преговаряме да направят отстъпка.

Коментар

Хехе нали имаме и жипки? То и вътре е много уютно (поне аз мога да се подсигуря с колата, защото палатката нещо липсва. Май не й се ходи на събор ). Колкото до парите, не са много така че даже и без отстъпки цената пак си е приемлива. И при мен възниикнаха някои въпроси: за самата скара трябва ли да се носи някакво месо или и то е осигурено? Да взема двете си въдици да чопнем и някаква риба? Как сме с бирата? Да взема няколко двулитровки?

За колегите тръгващи от Варна: може да се срещнем на катедралата и да позадръстим малко бакшишите и всичко живо минаващо оттам (пък и да съберем очите на хорицата ) и като се съперем тръгваме към аспаруховия мост.
                    Последно редактирано от Nik16; 05-08-09, 10:27.
                    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                      Хехе нали имаме и жипки? То и вътре е много уютно (поне аз мога да се подсигуря с колата, защото палатката нещо липсва. Май не й се ходи на събор ). Колкото до парите, не са много така че даже и без отстъпки цената пак си е приемлива. И при мен възниикнаха някои въпроси: за самата скара трябва ли да се носи някакво месо или и то е осигурено? Да взема двете си въдици да чопнем и някаква риба? Как сме с бирата? Да взема няколко двулитровки?

За колегите тръгващи от Варна: може да се срещнем на катедралата и да позадръстим малко бакшишите и всичко живо минаващо оттам (пък и да съберем очите на хорицата ) и като се съперем тръгваме към аспаруховия мост.

Осигурили сме каравана "Скара & Бира" за тези на които не им се готви, който има желание може да си вземе мръвка и да я опече, а кака Мими ще нареже салатата За въдиците не знам, имам поръчка само Добри и Ники да извадят малко рапани
                      SS_1 Светльо са с голяма палатка, ще го питам дали няма да те приюти при тях, само да не хъркаш много че няма да се разберете с "Вълкодава" им

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                        Осигурили сме каравана "Скара & Бира" за тези на които не им се готви, който има желание може да си вземе мръвка и да я опече, а кака Мими ще нареже салатата За въдиците не знам, имам поръчка само Добри и Ники да извадят малко рапани
                        SS_1 Светльо са с голяма палатка, ще го питам дали няма да те приюти при тях, само да не хъркаш много че няма да се разберете с "Вълкодава" им
                        Освен "апартамента" ще носим и 2 малки резервни палатки, които "кака" Мими може да Ви отпусне, ако слушате.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

...Колеги, днес маркирахме трасето и в четвъртък ще го обходя с джипа. Само ще споделя че е много "палаво" и технично за минаване...
                          Би ли дефинирал "палаво"? Къде е то по скалата "хард - софт"? Или се мери по друга система?

А "технично" вероятно значи, че е трудно за "Витари"...

Поздрави!
                          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            Освен "апартамента" ще носим и 2 малки резервни палатки, които "кака" Мими може да Ви отпусне, ако слушате.
                            Днес взех наградите за състезанието, подгрявате ли гумите

1. Място: Комплект гуми 235/75/15
                            2. Място: Полиспаст Т-Макс с два шегела и колан.
                            3. Място: Малък полиспаст и шегел.

Имам и три брадвички, ще видим на кой ще ги дадем и за какво
                            Обадих се на пичовете от Корал, хммм нещо става там и не знам какво.Говорих с Наско - концесионера и като разбра че няма спонсори които да платят за мероприятието се почнаха едни приказки, не можело да го провеждаме там, против правилата било силна музика, какви са тези конкурси мис мокра фланелка...след мероприятието щяло да е кочина, нямало кой да изчисти боклуците изобщо много напушен.Утре ще ходим до Приморско да прогоня трасето с Витарата и ще отида да се видя лично да поприказваме.Можели сме да отидем като нормални туристи, щял да даде ток и вода, но без да пускаме музика и без никакви конкурси.Каравана с бира скара щяло да има ама нямало да осигури маси и столове, изобщо нищо общо с това което говорихме преди месец Надявам се утре да се споразумеем нещо или направо сменям мястото на лагера.
                            ПС

Ето я и моята мацка отново обута с кобрите, с нови брони и шнорхел, готова е за предизвикателства
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 05-08-09, 17:18.

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                              Би ли дефинирал "палаво"? Къде е то по скалата "хард - софт"? Или се мери по друга система?

А "технично" вероятно значи, че е трудно за "Витари"...

Поздрави!
                              Утре като го мина с Витарата ще кажа колко е Софт
                              Технично се отнася до шофьорите, модела няма значение

Коментар

Надявам се утре да се споразумеем нещо или направо сменям мястото на лагера.
                                Сменяй го
                                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X