Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Първоначално публикуван от hristo3000 Преглед на мнение
    Ако някой има от Ямбол и ще ходи да ми пише да тръгнем заедно пък и без това незнам точно каде се намира. поздрави
    Почти съм сигурен за един човек - Румен-KarTest, но все пак го попитай лично.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
      Почти съм сигурен за един човек - Румен-KarTest, но все пак го попитай лично.
      Да не си пил хапчета за познаване .....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        Не бе, Румба - той от малък си хвърля боб.
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Ще се радвам да се запознаем и ще направя всичко възмажно да дойда

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Не, но при положение, че беше на първата збирка няма начин да изпуснеш ъпгрейдваната версия.

ПП. А боб дори и не ям.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
              ....

ПП. А боб дори и не ям.
              Нужно е за повишаване тягата на самурайчето, че то смо на двигател не може да се разчита, трЕбе си и газово...

Шегувам, се не ми се сърдете. Ще строя жената и кучката /вълкодава/ и ако не ни мине котка път ще дойдем.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здравейте колеги.Аз сам нов във форума и не сам присъствал миналата година,но ще се опитам да се освободя от работа и дойда.Ще се радвам да се запозная с всички.Ако някой има от Ямбол и ще ходи да ми пише да тръгнем заедно пък и без това незнам точно каде се намира. поздрави
                Здрасти Христо,мога да ти кажа кой ще идва от Сливен,като гледам засега съм само аз!Ако има други от Сливен,да пишат!С вас от Ямбол можем да се чакаме на Петолъчката,ама като се замисля софиянци могат да присъединят по пътя пловдивчани,заралии,нас и т.н. и преди Бургас да сме колона от10км Сузукита
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Да да съгласен сам само че до тогава има още много време.Но е добре да сме повече хора така е по-весело

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    Здрасти Христо,мога да ти кажа кой ще идва от Сливен,като гледам засега съм само аз!Ако има други от Сливен,да пишат!С вас от Ямбол можем да се чакаме на Петолъчката,ама като се замисля софиянци могат да присъединят по пътя пловдивчани,заралии,нас и т.н. и преди Бургас да сме колона от10км Сузукита
                    колега ,има вариант аз да пътувам от Котел по това време,освен ако не съм в Равда...ще се чуем/пишем и ще се уговорим за една среща на петолъчката
                    куче или вълк?
                    в клетка ,или свободен?
                    въпрос на личен избор.
                    Вихрен Илиев
                    0888249888
                    blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                    Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Имам един въпрос.Ще има ли каде да се оставят платформи?
                      Защото на мен вече ми е невъзможно да се движа по улиците камоли за магистрали и пътища?
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Здравейте колеги.Аз сам нов във форума и не сам присъствал миналата година,но ще се опитам да се освободя от работа и дойда.Ще се радвам да се запозная с всички.Ако някой има от Ямбол и ще ходи да ми пише да тръгнем заедно пък и без това незнам точно каде се намира. поздрави
                        здравей гратски ако не ми мине котка път имам идея да ходя и аз не знам каде е точно ма ще го намерим колкой България
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                          Имам един въпрос.Ще има ли каде да се оставят платформи?
                          Защото на мен вече ми е невъзможно да се движа по улиците камоли за магистрали и пътища?
                          Ще те уредим колега, знаеш с каквото можем ще съдействаме

Само да предупредя всички кандидат гости че вече съм спретнал състезание в три номинаций.Конкурса ще се проведе в бивака, като давам жокер с една от категорийте "Най-мъжествен джипар" като всеки може да го тълкува както иска.В тази категория журито ще е от подбрани Русалки
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                            Ще те уредим колега, знаеш с каквото можем ще съдействаме

Само да предупредя всички кандидат гости че вече съм спретнал състезание в три номинаций.Конкурса ще се проведе в бивака, като давам жокер с една от категорийте "Най-мъжествен джипар" като всеки може да го тълкува както иска.В тази категория журито ще е от подбрани Русалки
                            Звучи ми интересно ... явно ще трябва да се помпам във фитнеса както и да помпам и колата до деня на срещата
                            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                              Звучи ми интересно ... явно ще трябва да се помпам във фитнеса както и да помпам и колата до деня на срещата
                              Е, може и да покажеш най-космати гърди Всеки по различен начин приема мъжественоста
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Здравейте момчета!
                                Ние отдавна сме в клуба на "Сузуки" , освен това Танасе на Грацията доста тренира покрай вип-а стойки и чалъми, та може да се включи в конкурса - приемате ли ни?
                                И не разбрах къде ще бъде срещата?
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X