Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
    Тази година може да ви спретнем едно траялче на сузуки срещата.И аз съм екс-витараджия но пък съм отсрамил витарите доста до сега така че надявам се ще ме приемете да хапна една пържолка.
    Привет!
    Приятелю Дамяне миналата година не забелязах пък да си чак толкова срамежлив...
    Я се стягай и да идваш...само пържоли щял да яде...що бира не пиеш ли...
    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
    .................................................................................................
    Е. Абу

Коментар

Ееее, щом ще има Русалки, пишете ме........идваааам.
      Като стана дума за Корал, къде там има баня и топла вода, че къмпирам от 15 год на това място?...?:
      Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
      Стефан, 0888851800

Коментар

Сега се сещам за част от маршрута...може да се върже между горното поречие на р. Велека и местността около с. Кости...много красива е тази част от планината...
        Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
        Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
          .................................
          Като стана дума за Корал, къде там има баня и топла вода, че къмпирам от 15 год на това място?...?:
          Толата вода е в бидона!
          Миналата година почти пареше .... по обед ....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Толата вода е в бидона!
            Миналата година почти пареше .... по обед ....
            Аааааа още от сутринта беше гореща водата, специално ходих да я наливам от Китен. Добре че имаме ятаци навсякъде

ПС
            И да не забравиш да си вземеш хладилника
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
              Привет!
              Приятелю Дамяне миналата година не забелязах пък да си чак толкова срамежлив...
              Я се стягай и да идваш...само пържоли щял да яде...що бира не пиеш ли...
              Ям всичко и пия всичко Само на бой не мога държа.(повече от 1час.)
              OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
              www.offroadprimorsko.com
              0899883765

Коментар

...А бе аз знам,ама все пак да питам, Suzuki Patrol-ите добре дошли ли са,или не са !!!? Подразбира се,че те си вървят с пиенето,купона и простотиите !

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                  Я дай някакъв тел да се видим през седмицата, или ми се обади 0888 417 383, 0898 590 500
                  ОК.Може да се чуем в четвъртък или петък.Сега заминавам за 2 дни на планина.0888 535060 Атанас.Ще се радвам да се запознаем.

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                    Ям всичко и пия всичко Само на бой не мога държа.(повече от 1час.)
                    Привет!
                    Антъй...виж колко е лесно...пък и само пържола ша ти присяда бе авер...трябва да преглъщаш с бира...и ракия...и вино...абе квото дал господ...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                      ...А бе аз знам,ама все пак да питам, Suzuki Patrol-ите добре дошли ли са,или не са !!!? Подразбира се,че те си вървят с пиенето,купона и простотиите !
                      Добре дошли са, само да имат нещо на което да пише Сузуки

Коментар

Този път по живо по здраво, ако не съм зает с правенето на пари за лифт на витарата и за някоя друга гумичка с някоя джантичка , мисля да не пропускам и да дофтасам да запиша и Китен в големия отбор на Сузуки. За съжаление миналата година станах собственик на витарката късна есен, а и пуста му работа - край няма, та още се заглеждам по табелата вляво от моста на Караач "Сузуки Среща" , която май ще опътва и тази година колегите. Ще се радвам да се запозная с всички!
                        [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                        0899089976 Адриян

Коментар

Браво ванка много ме кефиш
                          Миналата година беше супер,а както гледам тази направо ще е мега купон.
                          ще чакам с нетърпение

Коментар

Eхх, миналата година ... ахх
                            Там сме!!! И кайсиева да няма тая година, пак ще донесем мастичка .
                            ЕЕЕЙ, който упраска третата бутилка пещерска миналата година по нощите, да има предвид една за тая среща. Другите от мен са ясни
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

колеги,сега остава за такива като мен дет не са били миналата година да обясните къде ще бъде срещата точно,или ако е обяснявано в друга тема,дайте моля линк...
                              куче или вълк?
                              в клетка ,или свободен?
                              въпрос на личен избор.
                              Вихрен Илиев
                              0888249888
                              blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                              Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
                                колеги,сега остава за такива като мен дет не са били миналата година да обясните къде ще бъде срещата точно,или ако е обяснявано в друга тема,дайте моля линк...
                                Прочети в темата от първата среща:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36298

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X