Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
    Здравейте момчета!
    Ние отдавна сме в клуба на "Сузуки" , освен това Танасе на Грацията доста тренира покрай вип-а стойки и чалъми, та може да се включи в конкурса - приемате ли ни?
    И не разбрах къде ще бъде срещата?
    Ще се намира на миналогодишното място, плажа Корал между Китен и Лозенец
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      Ще те уредим колега, знаеш с каквото можем ще съдействаме

Само да предупредя всички кандидат гости че вече съм спретнал състезание в три номинаций.Конкурса ще се проведе в бивака, като давам жокер с една от категорийте "Най-мъжествен джипар" като всеки може да го тълкува както иска.В тази категория журито ще е от подбрани Русалки
      Еее значи идвам.
      Русалки от морето ли ще ги вадим.Кажете да слагаме големи шнорхели!
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Поздрави от Сървайвър-Филипини.
        Ако завършиме работа благополучно, ще се видиме на Корал.
        Ще ми осигурите ли една русалка, че с филипинките е трудна работата?
        Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
        Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
          Поздрави от Сървайвър-Филипини.
          Ако завършиме работа благополучно, ще се видиме на Корал.
          Ще ми осигурите ли една русалка, че с филипинките е трудна работата?
          Ще говорим със спонсора да видим какво ще измисли За момента съм се уредил с две асистентки русалки-близначки...ако си послушен може да ти отстъпя едната

Коментар

Ще говорим със спонсора да видим какво ще измисли За момента съм се уредил с две асистентки русалки-близначки...ако си послушен може да ти отстъпя едната
            А най-добре,бартер за филипинка
            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Ванка, ако е послушен - двойно или нищо. Една няма да може да го накара да слуша , то и за две не се знае, ама туковиж се навил .
              Относно филипинката ... имаш предвид от Филиповци???
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                А най-добре,бартер за филипинка
                Може и да се навия, ако умее да прави екзотични масажи

Коментар

Тука са забранени разводите, абортите та дори и презервативите. Вземеш ли си филипинка, остава за цял живот......нема лабаво...
                  Нека се порадваме на нашите си русалки, че са най-красиви...
                  Стефан, 0888851800

Коментар

...нема лабаво...
                    Нека се порадваме на нашите си русалки, че са най-красиви...
                    Привет!
                    Аз като най големия Русалко осквернител съм напълно съгласен с твърдението на колегата, че нашите Русалки са най красиви...
                    С нетърпение очаквам срещата...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Тази година имаме 4 русалки с нас, помощник организаторки, мацки луди купонджийки . Та днес докато си пихме кафето с 3 от тях и си говорихме за Сузуки срещата мацките предложиха да направим игри и веднага следващата идея беше "Мис мокра фанелка" и мистър "Мокър слип" . Журито ще се избира на момента за да не създаваме предпоставки за корупция . Давайте предложения за наградите, аз предлагам за мистър мокър слип - 1ва награда 3ка с близначки, а за 1во и 2ро място на мис мокра фланелка 3ка с мен
                      Иии Ванка, утре близначките ще са с мноооогооо къси полички и ще чакат да минеш да ги снимаш за форума .
                      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

привет колеги след дълги размишления /5мин/се събрахме семейния съвет и реших идвам и аз
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Привет...
                          Помислете върху идеята на срещата да подсигурите ДВД с МОНИТОР и всеки да носи видеоматериали от разходките си. Да погледаме, да се посмеем, да се забавляваме вечерта на купона...
                          Стефан, 0888851800

Коментар

Привет...
                            Помислете върху идеята на срещата да подсигурите ДВД с МОНИТОР и всеки да носи видеоматериали от разходките си. Да погледаме, да се посмеем, да се забавляваме вечерта на купона...
                            Хем и някой филм ще гледаме
                            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                              Тази година имаме 4 русалки с нас, помощник организаторки, мацки луди купонджийки . Та днес докато си пихме кафето с 3 от тях и си говорихме за Сузуки срещата мацките предложиха да направим игри и веднага следващата идея беше "Мис мокра фанелка" и мистър "Мокър слип" . Журито ще се избира на момента за да не създаваме предпоставки за корупция . Давайте предложения за наградите, аз предлагам за мистър мокър слип - 1ва награда 3ка с близначки, а за 1во и 2ро място на мис мокра фланелка 3ка с мен
                              Иии Ванка, утре близначките ще са с мноооогооо къси полички и ще чакат да минеш да ги снимаш за форума .
                              Жената не ме пуска вече. Сигурно може да дойде сама.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                                Жената не ме пуска вече. Сигурно може да дойде сама.
                                това е защото знае, че ти ще спечелиш състезанието за мистър мокър слип. Ако обещаеш да не участваш, сигурно ще те вземе, така че, Светльо, отказвай се от участие в състезанието и идвайте да се видим, пък наградата ....
                                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X