Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    Eхх, миналата година ... ахх
    Там сме!!! И кайсиева да няма тая година, пак ще донесем мастичка .
    ЕЕЕЙ, който упраска третата бутилка пещерска миналата година по нощите, да има предвид една за тая среща. Другите от мен са ясни
    Привет!
    Ако даде Господ здраве и кайсии всичко ще има...
    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
    .................................................................................................
    Е. Абу

Коментар

Вече си имаме официален спонсор на мероприятието
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        Вече си имаме официален спонсор на мероприятието
        Ако кажеш, че е Миркат ще падна от смях , пък може и да не дойда
        Майтапя се естествено. НЕма как да не дойда (да сме живи и здрави)!
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
          Ако кажеш, че е Миркат ще падна от смях , пък може и да не дойда
          Майтапя се естествено. НЕма как да не дойда (да сме живи и здрави)!
          Нееее, изобщо не съм ходил да ги занимавам.Спонсора е "Делта систем", които ще покрият разходите по изработката на специални фланелки (в момента мисля върху логото), указателни табели, консумативи и евентуално награди от един конкурс, който ми се върти в главата
          Както казах, тази година очаквайте много изненади и награди

Коментар

Какво ще се прави в този конкурс ? Ако може издай малко информация
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Със сигурност ще си ги мериме ......... гумите , шнорхелите и другите екстри !
              Само нещо лятото е доста далечеееее , а както повелява традицията за да е такава преди лятната среща е пролетната и нея я правим уикенда около 24.05. и също така около София .
              На наше рарположение са подвижната скара и наливна Бира с музика и още нещо . Идеята е за двата дни , а именно 23 и 24 май .
              ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ?
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                Със сигурност ще си ги мериме ......... гумите , шнорхелите и другите екстри !
                Само нещо лятото е доста далечеееее , а както повелява традицията за да е такава преди лятната среща е пролетната и нея я правим уикенда около 24.05. и също така около София .
                На наше рарположение са подвижната скара и наливна Бира с музика и още нещо . Идеята е за двата дни , а именно 23 и 24 май .
                ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ?
                Е как да няма бе Ванка нали знаеш аз и Мишо сме на линия пускаи друга тема да не оспамваме на колегите темата.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Здравейте колеги!
                  Приемате ли нови? Сузуки SX4 4х4. С удоволствие ще присъствам на срещата.
                  Христо Александров

Коментар

Здравеите колеги.
                    От Варна масово ли ще е участието.
                    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от dmaistor Преглед на мнение
                      Здравейте колеги!
                      Приемате ли нови? Сузуки SX4 4х4. С удоволствие ще присъствам на срещата.
                      Христо Александров
                      Приемаме всякакви Сузукита, даже и мотоциклети

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
                        Здравеите колеги.
                        От Варна масово ли ще е участието.
                        Свържи се с Пламен Митев - черен самурай.Той ще ти даде по-подробно инфо за варненската група

Коментар

ако дойда на 8-ми нали няма да ме върнете че жената на 7 има Рд пък не върви дане присъствам
                          куче или вълк?
                          в клетка ,или свободен?
                          въпрос на личен избор.
                          Вихрен Илиев
                          0888249888
                          blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                          Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                            Свържи се с Пламен Митев - черен самурай.Той ще ти даде по-подробно инфо за варненската група
                            Ок благодаря телефонъат го има шепо на горе.
                            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Здравейте и от мен. За тези които не ме познават аз съм "Пламен със черния самурай". Покрай едно друго хоби (риболова) морето ми взе телефона . И сега няколко дни съм без телефон. За връзка или другата седмица или на ЛС или тук в темата или ми пратете някакъв телефон вие и ще се чуем. А относно броя на Сузукитата от Варна ще видим колко ще са. Едно е сигурно и мисля че се досещам на кой е.

Коментар

Здравейте колеги.Аз сам нов във форума и не сам присъствал миналата година,но ще се опитам да се освободя от работа и дойда.Ще се радвам да се запозная с всички.Ако някой има от Ямбол и ще ходи да ми пише да тръгнем заедно пък и без това незнам точно каде се намира. поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X