Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Покана за втора лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 7-9 Август

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
    1. Имам следното питане относно яденето и пиенето, искате ли да осигурим каравана бар, където ще се продават скара и бира или всеки ще си готви сам ?
    2.Другата ми молба е да се преброим, колко човека и колко палатки ще бъдем, защото от това зависи колко ще платим на концесионера.
    3.Ако някой от вас не иска да спи на палатка да потърсим ли телефони на квартири за да се настани другаде ?
    Извини ме, че ти поорязах цитата, но нали знаеш-криза, икономия на всичко.

Отговори на въпросите:
    1. Хубаво ще е да може да си купим бира, кафе или нещо друго, но ще си готвим там. Много добри спомени ми останаха от миналата година и от салатите, барбекютата, мидите, и кафетата "Бекс". Също така имаше един къмпер-бар и от там много неща почерпихме: студени бири, фришове, топли кафета, сандвичи, така че кетъринга никога не е излишен.
    2. 2 възрастни, +1 дете-сина ни, кучка и каручка /витартата де/. За палатката: ако намеря желаещи на лампа да я сглобят в петък вечер-черпя студена бира, ако не-минавам на т.3.
    3. Предпочитам да съм с всички в лагера, но сме зависими от т.2. изр. последно.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Извини ме, че ти поорязах цитата, но нали знаеш-криза, икономия на всичко.

Отговори на въпросите:
      1. Хубаво ще е да може да си купим бира, кафе или нещо друго, но ще си готвим там. Много добри спомени ми останаха от миналата година и от салатите, барбекютата, мидите, и кафетата "Бекс". Също така имаше един къмпер-бар и от там много неща почерпихме: студени бири, фришове, топли кафета, сандвичи, така че кетъринга никога не е излишен.
      2. 2 възрастни, +1 дете-сина ни, кучка и каручка /витартата де/. За палатката: ако намеря желаещи на лампа да я сглобят в петък вечер-черпя студена бира, ако не-минавам на т.3.
      3. Предпочитам да съм с всички в лагера, но сме зависими от т.2. изр. последно.
      Знаеш че за построявването на "Замъка" винаги можеш да разчиташ на нас.Надявам се и другите да споделят мнението си за кетъринга, за да организираме нещата с време.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Това, че ще има ток 220V и течаща вода е много, много готино нещо, а за ел. колко дълги удължители да си предвидим?

Благодарско за палатката. За да си поберем багажа във витарката май трябва да правя експедиционен багажник, че се замислям кафе машина и перална и съдомиялна да понеса.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Това, че ще има ток 220V и течаща вода е много, много готино нещо, а за ел. колко дълги удължители да си предвидим?

Благодарско за палатката. За да си поберем багажа във витарката май трябва да правя експедиционен багажник, че се замислям кафе машина и перална и съдомиялна да понеса.
          Като имаш път към Бургас, мини си остави палатката или я вземете в кръчмата в Сл. Бряг, ние като ходим на там ще я вземем, да е в нас и да я разпънем през деня още . Пък кака Мими ще почерпи
          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
            Като имаш път към Бургас, мини си остави палатката или я вземете в кръчмата в Сл. Бряг, ние като ходим на там ще я вземем, да е в нас и да я разпънем през деня още . Пък кака Мими ще почерпи
            Това е супер предложение. Още на 01.07.2009 палатката ще бъде в р-т ChinaTown на автогарата в Сл. бряг. Ще ви очаква да и дойдете на гости, но сега се стягаме за ендурото в Казанлък и 3-4 дни няма да бъде там.

Коментар

"Юпи тим" ще е представен от 2-3 палатки, жена, 2 деца, Лимон(кучето ни) аз и 1-2 витари + още двама евентуални участници в мероприятието . Тоя път мастиката ще е с дозатор и секретен катанец , че тия "моите" дечурлига как и се радват .
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

ааа и лапета ли ще има,ами освен да взема и дивечите тогава...че аз смятах да идвам само с кучето и буля
                куче или вълк?
                в клетка ,или свободен?
                въпрос на личен избор.
                Вихрен Илиев
                0888249888
                blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
                  ааа и лапета ли ще има,ами освен да взема и дивечите тогава...че аз смятах да идвам само с кучето и буля
                  За малките сладури също ще има фланелки

Коментар

Ако съдя по миналогодишната сбирка, лапетата ще са полк равностоен на червените кхмери по брой и зулуми.
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

По принцип и аз имам желание да дойда,но все пак има много време до тогава. Тепърва ми предстои ходене на море. А иначе въобще не съм претенциозен към условията. На Корал съм бил преди повече от 20 години с мотор и имам много хубави спомени. Не знам колко се е променила сега обстановката.

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
                        Задължително ги вземете. Миналата година си оформиха здрава алтернативна на наш'та група, имаше много деца от памперси до пубери.
                        Дечурлигата също много добре си изкараха.

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                          Ако съдя по миналогодишната сбирка, лапетата ще са полк равностоен на червените кхмери по брой и зулуми.
                          Да не бързам с заявката че има време до тогава но сме 3 джипа с две палатки!
                          Надявам се да има зайгравки на трасето!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Няма нищо по-хубаво от дечурлигата! Аз много добре се разбирам с тях ... все пак съм на техния акъл радвам се, че няма да съм най-младшия на сбирката.

П.П. Ще се опитам да навия един приятел и той да дойде с неговото джипче (самурайче)
                            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                              Да не бързам с заявката че има време до тогава но сме 3 джипа с две палатки!
                              Надявам се да има зайгравки на трасето!
                              Ще съм благодарен ако всеки, който мисли да идва запише брой джипове и палатки,Трасето ще ви хареса, за Хард феновете ще има допълнителни препядствия да им е по-интересно
                              Ето и малко снимки на русалките и русалчовците, за съжаление днес беше много мрачно и не се получи това което исках

Последни указания:

Малееее, какъв студ е на бургаския плаж....

Русалка 1

Русалчо 1

Русалка 1, Русалчо 1 и 2

Русалка 1

Тук я клонирахме и вече имаме Русалка 1 & 2

Равнис по другарчето

Русалки и русалчовци...да видим какво ще стане накрая

Елате пиленца при Баткоооо

И аз малко да се порадвам на русалките

ПС
                              Имахме и четвърта Русалка, но преди два дни се е обърнала с едно АТВ и сега е малко в болнични със свалена кожа на ръката и лявото рамо

Коментар

МААЛЕЕЙЙ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X