Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Повдигане на Витара къса база от Славин

вчера е карах по черно , за там си е правена , шкодовите пружини вършат работа и за двете бази , като я вдигнахме стана малко нестабилна (клати се като патка) , дали аз дет съм свикнал на твърдо окачване?, как е при 50мм подложки ? коле твойта така ли се клати ?
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      вчера е карах по черно , за там си е правена , шкодовите пружини вършат работа и за двете бази , като я вдигнахме стана малко нестабилна (клати се като патка) , дали аз дет съм свикнал на твърдо окачване?, как е при 50мм подложки ? коле твойта така ли се клати ?
      Амортесьорите как са ? Обикновенно се клати от изтървали амове.Мойта е с 50мм подложки стои като "картинг" на земята.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

амовете са оригиналните здрави са ,само са удължени ,а твоите от каква кола са и марка ? джантите с минусово ет ли са и колко?

Коментар

Джими, не знам за какво клатене ме питаш. Моята си се клати, но това го отдавам на А-рамото. Доколкото съм запознат-клатенето е проблем при джиповете с А-рамо на задния мост. Но на мен не ми пречи, в гората не се усеща клатене, а по асфалт не вдигам повече от 70-80, така, че не ми е проблем.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле и моята е с а рамо бре , сега не съм я вдигнал ,с гумите на аудито я карам 195/65/15 и е по склонна да се пързаля в завой от колкото да се накланя в страни , а тази дет я вдигнах на един приятел почна да не става стабилна ,незнам как да ти го обясня точно , абе като матрьошка е ,че моята ще я вдигам накрая на лятото и събирам инфо за +и- на повдигането , взех си джанти с минус 12 ет и ако я вдигна с 50мм лифт и ако ми стане една такава неадикватна в завой ще мина на стария вариант с 35мм подложки барем е по стабилна , а може и да ида до ямбол до колегата джаксан да покарам неговата щот казва че била трупче след лифта( ако джаксан няма нищо против де )

Коментар

( ако джаксан няма нищо против де )[/QUOTE]
              Разбира се че нямам.Амовете ми са монро газови с подложки т.е. стандартни за витара.Джанти менгелс с ЕТ-25,гуми кобра трак нт-1 225/75/15

п.п. с 50 мм подложки лифта става някъде към 80-90мм!!!И много важно е с колкото вдигаш с толкова да разкрачваш!!!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                ( ако джаксан няма нищо против де )
                Разбира се че нямам.Амовете ми са монро газови с подложки т.е. стандартни за витара.Джанти менгелс с ЕТ-25,гуми кобра трак нт-1 225/75/15

п.п. с 50 мм подложки лифта става някъде към 80-90мм!!!И много важно е с колкото вдигаш с толкова да разкрачваш!!![/QUOTE]

да точно за този лифт дет се води 3" или 80мм ,моя мангелс е -12 , дали ще е достатъчен за лифта или трябв ада търся по изнесени , и остави някой тел за връска да се оговорим кой кога е свободен да пием по бира

Коментар

при мен няма никаква разлика след лифта . нито се клати нито е по нестабилна.и за какви скорости говорим 70-80 км ? отначало имах едно наум ,но после се отпуснах и пак газ . сега след ремонта (2300 км) още съм до 90-100. но и при тази скорост в завоите е стабилна .факторите са много- гуми, амортисьори, тампони по щанги и т.н. е с калните гуми нещата са по други - там се плъзга когато е и мокро .тоше моята по скоро друса почти като самурай .
                  899180483

Коментар

Аз мойта след лифта си я карах и с 150 с багаж отгоре , но напоследък съм се кротнал.
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

При моята поведението на пътя се подобри, в гората обаче е склонна на преобръщане(още не съм с правилните джанти), на 2 пъти вече ми се разминава на косъм.

Коментар

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
                        При моята поведението на пътя се подобри, в гората обаче е склонна на преобръщане(още не съм с правилните джанти), на 2 пъти вече ми се разминава на косъм.
                        с какво ет са твоите

Коментар

Оригиналните са си, не с кръглите отвори а тези като капки дет' са. Мисля, че ги водят +10. Есента ще търся, че сега други работи са на дневен ред.

Коментар

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
                            Оригиналните са си, не с кръглите отвори а тези като капки дет' са. Мисля, че ги водят +10. Есента ще търся, че сега други работи са на дневен ред.
                            Оригиналните на витарата са +35.

Коментар

още по-лошо..

Коментар

Ето малко инфо и от един млад участник (мен) за жсички които неим се слагат подложки на предните пружини и се чудат от какво стават предни пружини стават от гранд витара аз от няколко дни сам с такива и трябва да ви кажа че витарката стои мн добре на пътя вси1ко друго което съм сложик е благодарение на травелинк за което му благодаря искренно. тези дни ще направа и някоя друга сниомка и ще я кача за да видите как изглежда поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X