Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

имам едно питане дали изпускателните кулертори от сузуки слифт 1.3 стават на витарата 1.6 8 клапана ?
    Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
    Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от bat-zdravko Преглед на мнение
      имам едно питане дали изпускателните кулертори от сузуки слифт 1.3 стават на витарата 1.6 8 клапана ?
      За да не гадаеш, иди в някой магазин за авточасти и посикай да ти покажат гарнитури за колекторите на Витарата и на Суифта. ... за лифта си мълча, макар, че едва се сдържам
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Остава да се уточни лифта на кое сузуки е?
        Хаябуса?... И това е сузуки...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

В събота си смених задните амортисьори, коите се оказаха оригиналните 08седмица 92година, а по следите в багажника от хоросан още при закупуването на витарата ми беше ясно,че ще искат замяна с нови За мое щастие от старата австрийка ми останаха доста добри задни амортисьори Sachs Super Touring, които бяха монтирани, като старите след два дена пръскане със спрей за развиване на болтове и молене с ъглошлайфа бяха демонтирани, за всички, които ще вървят по стъпките ми е хубаво да знаят следните неща:
          1. Въоръжете се с търпение
          2. И с инструменти, като например-чук, гидория, френски ключ, тръба за удължението на гидорията, долу са 17размер камъни, а горе гайката е 14, и задължително се закръгля две витки преди да се развие
          3. Купете си първо новите амортисьори, сравнете ги и махнете всички инструменти от предният пост, махнете ламарината на калника, всъщност тя не може, защото е с болтове с кръстата отверка и за 20 години са станали само на болтове. Та значи-изкривявате я нагоре, за да може да се стигне с ъглошлайфа и само ако нямате тръба на газта да минава оттам-режете смело, ако не-като при мен, поставяте една тръба между тръбичката и гайката и пак режете смело. Така си спестявате сумати майки, лели и т.н., сърбите щяха да ми завидят и един час занимавки
          4. Една литровка бира за успокоени на нервите
          5. Следващият път ще си отрежа отвор вътре в купето, като капачка, махаш, развиваш и си пееш.
          Това е от мен-успех на желаещите

Коментар

Ами колега,има много по лесен начин.Два ключа 17 и електрически трион.Развиваш долния болт,и режеш горе с триона,не ти трябва да огъваш ламарина,нито да пазиш тръбички за газта ако има такива.Па и с галонче бира още по лесно върви работата.

Коментар

Да взема да се вкл. в любимата темичка. Та вчера случайно попаднах на едни 35" , които стояха в гумаждийницата от шест мисеца. На всичкото отгоре и 17-цолови. Даже и МТ-та !!! Как да не ги пробвам на дългата Витарка на жената. Та така! Пробвах ги и вече ги карам. И няма такъв кеф !!! Дълга Витара с гуми 35/12,5/17" МТ. Кефа е голям !
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Я дай да я видим тази витарка с 35-ците.Кажи какво и е състояниоето в смисъл какъв лифт има че ги подбра тези гумета?
                Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Протече ми задно дясно цилиндърче и се наложи смяната му.Моята е испанка с спирачна система лукас,в магазина казват има два вида малки и големи.Моето е малките 22,2мм и е от по скъпите и са еднакви,а при големите са ляво и дясно.Цената му е 47лв.Ако някой се интереува може да обясна как става смяната.
                  Бялото BUZUKI 1.6 8в
                  0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Ванка май 35-чките ми се струва че ще трябвя лек ветрец на 1 бар
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                      Ванка май 35-чките ми се струва че ще трябвя лек ветрец на 1 бар
                      Нали не сте забравили, че съм със шестак ?
                      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Чакаме снимки и видео да я видим в действие,че няма да мога да дойда на сбирката!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                          Нали не сте забравили, че съм със шестак ?
                          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
                            Протече ми задно дясно цилиндърче и се наложи смяната му.Моята е испанка с спирачна система лукас,в магазина казват има два вида малки и големи.Моето е малките 22,2мм и е от по скъпите и са еднакви,а при големите са ляво и дясно.Цената му е 47лв.Ако някой се интереува може да обясна как става смяната.
                            Отвиваш 5 болта и махаш гумата , отвиваш още 5 болта и избиваш главината.Махаш пружинките ,щифтчетата на накладките и всичко пада полу .Отзад имаш тръбичка която ВНИМАТЕЛНО я отвиваш,гледай да не превърти само че тогава....... .Ако не се лъжа даже тръбичките са 2 отзад и едната отива към другото колело (непомня ).След това отзад отвиваш 2-те гайки на цилиндърчето и го махаш .Сглабянето по-обратния ред .Като разглобиш всичко виж и са луфтове в лагера .Вземи си и разредител или бензин да изчистиш гняста ако е текло много старото цилинтърче .След това ти трябва още един човек който да ти помпа спирачките да за ги обезвъздушиш (да помпа на педала).
                            Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                              Да взема да се вкл. в любимата темичка. Та вчера случайно попаднах на едни 35" , които стояха в гумаждийницата от шест мисеца. На всичкото отгоре и 17-цолови. Даже и МТ-та !!! Как да не ги пробвам на дългата Витарка на жената. Та така! Пробвах ги и вече ги карам. И няма такъв кеф !!! Дълга Витара с гуми 35/12,5/17" МТ. Кефа е голям !
                              Брех......... ще я видиме Събота и Неделя .Щеше да ми звъниш , щеше да ми носиш някакви неща ?
                              За Събота и Неделя искам мен да ме назначиш на дрегера ,трябва да се разровя из нас трябва да имам и едно тесте катаджийки бланки за актове и ще пиша даже .
                              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
                                Не се заяждам ама ето и фактурата с цените Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC10770.jpg
Прегледи:1
Размер:102.9 КБ
ID:5282236дано се виждат де , цилиндъра е заден марка метели а накладките окебоно
                                Последно редактирано от jimito; 31-05-11, 20:54. Причина: допълване
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X