Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Добре де, нали трябва да се качиш в колата, и после да слезеш от нея. В скафандър ли ще си?

П.П. Алергии лекувам всякакви. Дайте ми 20-30 алергични, имам царевица за копане, след терапията няма вече да са алергични ми се струва.

Айде, пак ме изядохте с парцалите...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наименованието за поленов филтър всъщност идва оттам, че задържа много фини частици прах, това е идеята, оттам и наименованието. Според мен би трябвало да се казва филтър против задръстване на изпарителя(дефакто баш радиаторчето за охлаждането), но като цяло идеята е да се спре безпроблемното навлизане на всякакви видове боклуци по-едри от 1мм. Относно алергията към полените, аз съм горд носител от около 8години и да ти кажа няма значение къде се намираш, освен ако не си в открито космическо пространство спасение няма, не че съм бил, но ми се иска

Коментар

Trent дунапрена е лоша идея ще попива влагата от вън и ще се разложи бързо и ще гледаш как лятата парченца през духалките , гледах преди гонити един такъв тарикат да не си купува филтър и сложи дунапрен ........
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
          Trent дунапрена е лоша идея ще попива влагата от вън и ще се разложи бързо и ще гледаш как лятата парченца през духалките , гледах преди гонити един такъв тарикат да не си купува филтър и сложи дунапрен ........
          И аз така мисля, но от дунапрен до дунапрен има разлика, ще видим

Коментар

Има една материя нещо като вата която се среща на по новите прахосмукачки, мисля че ще е по добре от дунапрен.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Голяма глупост е това с дунапрена. Васето най-вероятно говори за юталин или руселин.
              Като си дойдеш в Русе ще те заведа до Юта да си избереш, мисля че произвеждат материи за точно такива цели.
              Пък ако почерпиш, ще ти подаря малко юталин за проба. Остана ми от хидроизолацията на гаража.

Коментар

Ей, изкара една бираОколо великден чакай включване

Коментар

С вата защо не пробваш, тя също е филтърна материя.
                  Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                  Mercedes w212 E350 4matic
                  Ducati Monster 600
                  O888795575

Коментар

Днес измих витарата.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Днес измих витарата.
                      Снимки?!Или те е срам

Коментар

Бе срам ме е... Толкова чиста(отвън) съм я виждал само като я взех.

Между другото-олекотих я с едни 15-20 кила. Вследствие от измиването.
                        Поне така прецених теглото на кофата с кал която изхвърлих след миенето...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Бе срам ме е... Толкова чиста(отвън) съм я виждал само като я взех.

Между другото-олекотих я с едни 15-20 кила. Вследствие от измиването.
                          Поне така прецених теглото на кофата с кал която изхвърлих след миенето...
                          браво Коле ,но меже и повече ,че тези 20 килца сигурно си ги събрал само по хасвалта
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

На моята току-що и махнах всичко, което е след изходящия колектор. Преди 3 дена се прее..а за пореден път, само че сега капитално, задното гърне също даде фира. 2-3 дена карам като голфаджия, направо ми се подду главата. Днес ми остана малко време ... добре де, нямам време, просто ми писна окончателно... и я подкарах с флекса. Днес - утре ще има отчет за олекотената версия.
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

коле абе що не я боядиса ами я ми. едно време така си правехме. то затова ли тече оная кална вода към пачето .а как е сега има ли мощност мотора. жив и здрав.
                              899180483

Коментар

Трент,аз на моята отдавна съм и сложил "поленов" филтър.Първо пробвах с една марля на 2 пласта между гофрирания въздоховод (от моторчето) към парното.Става идеално.После с вата за аспиратор-още по добре.Има и такава с активен въглен-за премахване на миризми.Някъде бях писал за това.Няма вече прах в решетките на въздоховодите и като пуснеш парното на 3-4 степен да те "напудри" хубаво.Отделно не се задръства радиатора на парното/климатика.
                                Ето в тази тема съм писал http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...32#post1330832
                                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X