Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за проект Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Помощ за проект Витара

Мисля да разпитам някой да монираме 2.0 16винтилка от гранд на витаровите скорости и раздатка мисля че е най-доброто решение
    Витара не e просто кола,тя е една мечта !

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
      Мисля да разпитам някой да монираме 2.0 16винтилка от гранд на витаровите скорости и раздатка мисля че е най-доброто решение

Ами,давай по-смело, че и такова преправяне понякога води до месеци труд.
      Успех!
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

Струва ми се че нищо няма да направиш,дори още нямаш концепция която да следваш. Вземи си нещо готово и ще избегнеш много главоболия. И спрете да си вярвате че подобрявате японски джип с руски части,напротив-осакатявате го. С нетърпение чакам да ми покажеш че греша,успех.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Вярно, че изключва, ама така е с руските железа. Моята съм и правил какви ли не магии, и пак като види повече зор на бавни-изключва.
          Не бих сложил такава раздатка, но исках да избягам от витарската, че имам три разтеглени вериги. А друга която да е с карданче от скоростната кутия и да е евтина и здрава-няма.
          Та преглътнах недостатъците, и я сложих.
          Ниощо сложно няма в слагането на такава раздатка. Две яки планки заварени добре за рамата, и два по-яки винкела, за да ляга върху тях раздатката, и това е всичко. Е, трябва и малко мерене и много мислене де, ама те са си неизбежна част от конструирането на нова машина.
          Има вариант Коле, ето ти ровърска ЛТ-230 с карданче към БМВ геарбокс.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image-1 (3).jpg
Прегледи:1
Размер:75.5 КБ
ID:5713614
          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Най лесно е да се вземе нещо готово.Но има и един много важен и съществен фактор-парите......и не на последно място,задоволството да направиш нещо което работи,дава мотивация за такива проекти.
            Yamaha Yz450F
            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Парите са много важен фактор без тях няма да сътвориш нищо от което да си доволен . Послушаи kokocholi няма да съжаляваш .

Коментар

Иво,когато парите са фактор,няма по евтино от готовата машина. Наблюденията ми са че продажната цена на сериозно доработен джип е около 1/2 от средствата които е погълнал проекта. За времето и нервите да не говорим.

Коментар

Това което се вижда на снимката е едно съвсем бюджетно решение с карета от автоморгата . Аз лично не се сещам за по-евтин вариант. Тука е важно да се оцени иновацията която се предлага напълно безплатно , но е плод на много работа на нашия екип за да стане тази схема работеща .
                  ПП. Колега Павле, благодаря за доверието !
                  Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                  Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Разбира се, че може да се направи от всяко нещо-друго нещо(или нищо), но това е въпрос на мислене, можене, инструменти и машини, и някой който да може да го направи. Че напоследък гледам, че има много хора с претенции, а още не им е направена операцията.
                    То и хирурзи вече няма...

Ама все пак и без пари не става.

Аз сега имам нов проект в главата си, и искам някакви по-яки мостове, че руските започнаха да се предават, ама става въпрос и за пари, както винаги.
                    И трябва или да работя бавно-бавно(когато изпаднат някакви пари за части), или да тегля заем, или да се откажа от проекта.
                    А освен този има и още един избистрен, за траялджийка, с която да съм конкурентен на Илиян...
                    Ама нали пак...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Един умен човек преди доста години ми каза, ако имаш пари можеш да мислиш, като нямаш ... правиш глупости. От друг пък научих , че сам човек за никъде не е дори до онуй място не може да отиде като остарее. По тази причина трябва да се знае , че без пари и без хора нищо не става. Грубо е, но е вярно.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                        без пари и без хора нищо не става. Грубо е, но е вярно.
                        Ооо. много добре го знам. Едно, че го знех отпреди да започна да се занимавам с разни откачени проекти, и друго-усетих го на собствен гръб.

Ама знаеш ли какъв кеф е като набиеш с машина "скрап тунинг" някой който е набил 30 000 евро в неговата.

И все пак-правилния начин е с правилните части, които си струват парите. И има защо.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Според мен е най-добре 2.0 16винтилка от гранд направо на витаровата скоростна кутия Започнах ремонт и може би ще почака двигателчето
                          Витара не e просто кола,тя е една мечта !

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
                            Според мен е най-добре 2.0 16винтилка от гранд направо на витаровата скоростна кутия Започнах ремонт и може би ще почака двигателчето
                            Провери преди това дали няма да е нужно още нещо да се направи. Четене му е майката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X