Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за проект Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за проект витара

Ето това е отговора !!!! мен ми е само че много бързо ще изтъркам гумите
    Витара не e просто кола,тя е една мечта !

Коментар

Здравейте на всички иии така счупих ухото на прасето на предния диференциал баш за самоков 4х4 закарах го завариха го и на първата проба пак се откърти имате ли идеи ?? некачествено заварен ли е или си трябва нов ? Само кожуха на прасето ли да търся или направо ново прасе и така май пак ми се върти в главата цял мост аа за кугарите на сняг не съм доволен копат яко но не бутат джипа напред ако сложа цял мост ще ги сменя с 7,5 mitas

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
        Здравейте на всички иии така счупих ухото на прасето на предния диференциал баш за самоков 4х4 закарах го завариха го и на първата проба пак се откърти имате ли идеи ?? некачествено заварен ли е или си трябва нов ? Само кожуха на прасето ли да търся или направо ново прасе и така май пак ми се върти в главата цял мост аа за кугарите на сняг не съм доволен копат яко но не бутат джипа напред ако сложа цял мост ще ги сменя с 7,5 mitas
        Аз карах със заварен повече от година и не мръдна (после разкарах джипката, не че се е счупил де), но винаги съм се съобразявал къде и колко газ давам.
        ... С изключение на случаите, когато ми падне пердето и изобщо спре да ми пука ще се потроши ли или няма
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

той беше свален и го занесох да го заварят самото уше което държи прасето на предния диф отдолу се е отчупило и заварчика каза ще е вечно и ето на тази проба се счупи,удари в корен, просто дали да давам пари да ми го свалят пак и да го закарам да го заварят наново някъде другаде или да си взема нов кожух на прасето, който маи е 70-80лв
          Поздрави !

Коментар

Изпиляваш остатъка от ухото, правиш една гривна от желязна шина, едно "блокче" също от желязо, разпробито за да минат болтовете които държат диференциала към тампона, малко заварка, и караш.
            Докато не се пръсне целия корпус, там си е слабо място при по-хард каране.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010047 (Medium).JPG
Прегледи:1
Размер:94.8 КБ
ID:5648719

Име:P1010048 (Medium).JPG
Размер:137.9 КБ
ID:5648722

Име:P1010049 (Medium).JPG
Размер:143.5 КБ
ID:5648723
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря тииииииииииии !!! сега остава да намеря някой в самоков да го извърши този ремонт трябва да почерпвам

Коментар

Пия всичко
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Има и по лесен и работещ начин. Трябва да вържеш "прасето" да не бяга. Това ухо се чупи при напън на задна скорост. Свали го и го завари пак. Предполагам Бойко ти го е правил, кажи му да го усили със шина. След като го монтираш на мястото му вземи арматурно желязо Ф 10 или 12 и маркуч гумен /може градински или от водно съединение/. Пъхаш желязото в маркуча и правиш U-образна скоба, която обхваща дифа близо до фланеца за кардана. Заваряваш от едната страна скобата за гредата на шасито, след това обираш луфта и издърпваш до край от другата и пак заварка. Ако се налага демонтаж става лесно с флекса.
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

От: Помощ за проект Витара

Благодаря ще измисля кой от 2 та начина да използвам.. а иначе мнението за кугара на сняг 0 дано на кал да е друго

Коментар

Продължаваме с ремонтите..смених газовата уредба защото старата изпускаше. Настройка на газовата,вече маха не е на 4000 а на 8000 оборота.И дойде време за заварка на задния диф

Име:11198934_642592592542341_11036857_n.jpg
Размер:56.0 КБ
ID:5656754

Име:11198706_642592605875673_169772428_n.jpg
Размер:69.5 КБ
ID:5656757

Име:11125480_837555426322255_847848659_n.jpg
Размер:77.3 КБ
ID:5656759

Предният мост още не съм го оправил но идва и неговото време или както аз искам русняк направо

Коментар

Име:11148442_359318930935836_326491338906588006_n.jpg
Размер:35.5 КБ
ID:5656996 Внимавай да не попаднеш на заварчик с чувство за хумор
                        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

А какво ли ще стане ако се заварят и двата? Дали изобщо ще може да се кара по завои ?

Коментар

Аз също се чуда кои да заваря.

Коментар

Ако си с ръчни хъбове няма да има разлика като ги изключиш. С един заключен ще имаш някакво поносимо управление а втория ще заключваш само на тежка кал без страничен наклон. Общо взето губиш много от управление и печелиш малко от проходимост.(лично мнение)
                              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Аз съм с капачки, постоянно зацепени каретата, според теб кой ще е по добре да заваря?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X