Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за проект Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Помощ за проект Витара

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1444123990582.jpg
Прегледи:1
Размер:144.9 КБ
ID:5685277май са твърди пружинките малко
    Витара не e просто кола,тя е една мечта !

Коментар

Някой ако иска кугара с джантите чисто нов е, и сигурно джантите ще ги обърна до половината тия дни за тракторки с джанти да пише на лично

Коментар

Доволноо

Име:20151024_172838.jpg
Размер:110.0 КБ
ID:5689035

Име:received_725206190947647.jpeg
Размер:102.3 КБ
ID:5689036

Име:20151024_162638.jpg
Размер:143.5 КБ
ID:5689037

Коментар

Нещо няма много интерес темата Тази седмица боядисах мостовете изкърпих купето и почти всичко се доизпипа на витарата...
          така остана въпроса за двигателя.Вчера имах шанса да се кача да се повозя на витара къса база с двигател от 2.0-ка сложен от дълга база и ми хареса страшно много как върви много кеф ти доставя..Аз съм се насочил към bmw 1.8is скорости двигател и електроника + раздатка от газ69 която вече я имам но трябва да я обслужа.Някой слагал ли е такъв мотор какви са проблемите и какво мислите за него..Цел ми е да сложа 33 силвърстони и да си има сила.Знам че слагат от омега но ми се струва че ще дойде малко слабичък.А искам да добавя за гранд витаровия мотор 2.0 16в струва ли си какво се преправя мотора бил същия като баленовия, по лесно мога да го намеря.
          Последно редактирано от naner; 08-11-15, 17:38.

Коментар

Снимките са неясни малко ,но отпред принципно може по-добре да стане от към шанги...много са наклонени панхарда и кормилната.Можело е да преправиш хебела ,а след него да понадигнеш щангите...
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Мостовете от УАЗ са слаби,редуктора е друга работа,раздатката от ГАЗ 69 също не се слави с кой знае каква здравина.33-ки е голяма гума + агресивния грайфер ще създава ядове ми се струва,защо не се насочи към мостове от Патрол Y160/260 пак е цял мост ,но къде къде по здрав от Уазовите,така и така си влязъл във филма ,комплекта е 400-500 лева и търпят на извращения и с 35-ци.
              Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
              Уаз 469
              Nissan Patrol Y160

Коментар

Колегата е прав . Преден руски мост , заден витаров мост и ако им сложиш силин мотор за нула време ще натрупаш една горичка с потрошени полуоски . Патрулските У 60/61 са най силните мостове които можеш да намериш на достъпна цена по нашите ширини . Аз лично не бих ти препоръчал и Газковата раздатка . Много кофти работа става с късото карданче между скоростите и раздатката . Отделно и задния кардан става доста къс . Най добре си избери комплект скорости и раздатка от истински по съвременен жип .

Коментар

Здравейте колеги искам я витарата за разходки и моста няма как да го сменя защото преди месец го сложих може би за 33 ките ще си по мисля но искам мотор който ще мога да карам като трофи дълги километри и бързи.Омегата се чудя дали не малко тромава а за бмв то не знам как се преправят работите защото в форума не намерих колега с такъв мотор благодаря за отговорите.

Коментар

Омегата е супер ,но ако мотора е читав! И ако работи коректно.Ама 31ци човек...Туй е размера...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151030_130910123.jpg
Размер:177.2 КБ
ID:5690508
                    Ето ги моите щанги при нормална височина...
                    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Да но мойта витара е много дигната и затова така ми идват щтангите да може ли са да се свалят но така ги оставям доволлен съм иначе колега витарката ти е супер.Или омега или 2.0 ка 16винтила ще сложа от гранд витара.

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
                        Да но мойта витара е много дигната и затова така ми идват щтангите да може ли са да се свалят но така ги оставям доволлен съм иначе колега витарката ти е супер.Или омега или 2.0 ка 16винтила ще сложа от гранд витара.
                        Карах Витара с 2.0 мотор,беше с 31-ци BFGOODRICH MUD TERRAIN,наистина много добре се представяше и развърташе гумите без проблем,момчето на което беше джипката никак не я жалеше.Мотора от Омега пък видях с очите си как развърта 35-ци на баир ,където лебедката спираше от натоварване,джипа е на Мехата от Кубрат.Да не казвам пък бай Кольо от Шумен ,какво прави с Омеговия мотор.Моторите към който си се ориентирал са добри ,но мостовете към ,който си се насочил са евтини и не издържат на каране.
                        Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
                        Уаз 469
                        Nissan Patrol Y160

Коментар

Първоначално публикуван от PIT BULL Преглед на мнение
                          Да не казвам пък бай Кольо от Шумен ,какво прави с Омеговия мотор.
                          Какво, какво... Дупки от двете страни на блока...

Ма това няй-вероятно от прегряване, че преди дупките в блока се беше появила дупка в радиатора, и вследствие на "сичката газ" някое бутало е задрало, и биелата не е издържала на инерцията на маховика...
                          Още не съм го разглобил този мотор за да видя какво точно се е случило де.
                          Иначе са си добри моторетки, нямам оплаквания.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря на всички за отговорите когато направим нещо по въпроса ще постна но проекта се отложи за лятото

Коментар

Здравейте колеги някой знае ли как а се направи прекъсвач за витара карбуратор ?

Коментар

Трябва ти електрончик, да направи джаджа която да прекъсва захранването на бобината при достигане на зададените обороти, и при падане до друга зададена стойност-да пуска наново захранването.
                                Със съвременните средства става лесно, ама си трябва някой който да знае какво прави.
                                Що не биеш една телеграма на Тефчо от Стара Загора, той е доста в час с електрониките, а и с колите.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X