Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за проект Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Помощ за проект Витара

Няма спор колега прав си, Просто патролите в моя град винаги са били най високите и огромни джопове
    Витара не e просто кола,тя е една мечта !

Коментар

Искам да видя мнението ви за двигател 1.8 turbo от audi a4 с раздатка от frontiera може би или от нещо друго ?

Коментар

Здравейте искам да попитам задните носачи (лонгони) от гранд витара стават ли на обикновеннята защото моста доста избяга напред и се чуда как да го връщам ама с тази лястовица мисля го за 4 линк

Коментар

Колеги някой може ли даде тема със законите или препоръки за изграждане на 4линк отзад защото ще се захващам да го правя благодаря предварително

Коментар

http://www.therangerstation.com/Maga..._link_tech.htm Може и да махнат линка...Ако искаш да стане истински...Доста четене те чака...Ако ли не...Поне 8 инча разстояние на горните и долните носачи при моста...От страна на шасито от паралелни до събрани...Колкото по-събрани толкова по-голям анти суата и изменението на ъгъла на пиниона при ход...Горните носачи около 75 % от дължината на долните...И треангулирането да не забравиш, че иначе става забавно..Ако искаш фул инфо почвай да четеш пиратите...Ако не си сигурен в себе си по-добре се насочи към някой вещ...Гаранция обаче ти давам, че не са много...
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Благодаря ти много защото не останаха хора който да споделят поне в моята тема Може би съм банален.
              Ще се опитам поне на теория да науча всичко след това ще разменя малко опит или поне да поема опит със групичката от самоков и накрая 1 година практика заваряване и след 2-3 изпадания на моста дано да ми се получи когато почна да я правя ще поствам в тема за да може да ми давате съвети да си спестя малко главоболия

Коментар

Хора помагайте дайте предложение за качване на двигател на тия скорости и раздатка дето е правено,тези текезарски раздатки не ми вдъхват доверие..Знам за калибров двигател но нищо повече..там съединителя ме притеснява.Казаха ми че има омегов качен на витарови скорости, но никой нищо не казва повече.

Коментар

В обявите има Витаров 2.0 мотор... според мен той е най-удачното решение
                  Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...E3%E0%F2%E5%EB

ето я темата
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Някой има ли идея 1.8turbo мотора от a4 и passat дали ще стане със скоростите на някоя раздатка дали е удачно в българия не съм виждал такъв вариант

Коментар

Някой има ли идея 1.8turbo мотора от a4 и passat дали ще стане със скоростите на някоя раздатка дали е удачно в българия не съм виждал такъв вариант . Тези и двете коли са с предно предаване . Вземаш мотора и правиш фланец или от двете камбани 1 .

Коментар

Интересувам ме съединителя от какво и как да е защото толко сила и дали ще издържат раздатката и скоростите

Коментар

Съединителя гледай да е за съответния двигател. Също така е добре да се ползва и скоростната кутия която се куплира към него. Така всичко си е в комплект, и е сметнато още от конструктора да издържа на силата на конкретния двигател.

А от газковите раздатки напразно се плашиш. Доста яко желязо са, само дето тежат като двама умрели цигани.
                            Е, и малко са шумнички, ама ти пък не правиш кола за комфорт и лукс, та воя от зъбчатките може да се понесе.
                            Отделно от това-на тази раздатка сравнително лесно(а в моя вариант и евтино) се слага КОМ, ако мислиш да слагаш механична лебедка.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Значи ясно мотор и скорости и съединител мога да ги вържа със текезарската раздата, имам една но не ми вдъхва доверие не ми харесва после лостовете, някой казват, че изключвала също така ще ми вземат доста пари за работа защото там вече и филма е малко по голям

Коментар

Вярно, че изключва, ама така е с руските железа. Моята съм и правил какви ли не магии, и пак като види повече зор на бавни-изключва.
                                Не бих сложил такава раздатка, но исках да избягам от витарската, че имам три разтеглени вериги. А друга която да е с карданче от скоростната кутия и да е евтина и здрава-няма.
                                Та преглътнах недостатъците, и я сложих.
                                Ниощо сложно няма в слагането на такава раздатка. Две яки планки заварени добре за рамата, и два по-яки винкела, за да ляга върху тях раздатката, и това е всичко. Е, трябва и малко мерене и много мислене де, ама те са си неизбежна част от конструирането на нова машина.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X