Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за проект Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за проект витара

Искам да питам 7,5 митас 16 на гранд витарови джанти влизат ли без да опират ? отзад съм с варбург отпред 5см подложки.При махимално прибрата гума в калника (разкрач) ще търка ли в калника ?
    Витара не e просто кола,тя е една мечта !

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
      Искам да питам 7,5 митас 16 на гранд витарови джанти влизат ли без да опират ? отзад съм с варбург отпред 5см подложки.При махимално прибрата гума в калника (разкрач) ще търка ли в калника ?
      Влизат, и на джантите влизат, и безкамерни стават, и в калника влизат и не търкат, и сега им е баш сезона. Има два комплекта в момента за продаване. Едните са 4-броя с железни от гранд, другите са 5-броя с ал. джанти от В6. И двата комплекта са карани само на две с-я и са с Митас 7.50/16 модел TD 13 с най високия грайфер. Можеш да ги видиш и да ги пробваш. Тел. ми го знаеш.
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Здравейте

Взех нова витара без ръжда направихме и лифт и и сложихме нови гуми..сега искам да направя боди лифт ако можете да ми препоръчате защото знам че ги правят когато сменят тампоните или с профили, но с профили не знам как става..Искам да знам отзад колко мах разкрач може да се направи без да се променя нищо..и кави амове могат да се сложат..След боди лифт ще обърна джантите.Имам проблем с хъбовете те са автоматични и когато сложа 4х4 и понякога когато тръгвам се чува виене и след това удря яко и си продължавам без проблем...Мисля или да ги заваря или да ги почистя и гресирам и ако трябва нещо да им сменя.Ще се направи и заварка на задния диф и това е за сега.Давайте мнения

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150101_104453.jpg
Прегледи:4
Размер:112.6 КБ
ID:5633573
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150101_104509.jpg
Прегледи:3
Размер:72.8 КБ
ID:5633574

Коментар

Ако ще заваряш диф,завари предния и си сложи ръчни хъбове.Задния го остави отворен.
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Защо да не заваря задния ? витарата става много проходима

Коментар

А как ще стигнеш до там където искаш витарата да е ''много проходима'' Това някой ти го каза или си карал кола със заварен диф? И този който ти го е казал,дали си е заварил неговия или....
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ако ще караш тежък офроуд, разкарай автоматичните хъбове. Или капачки, или ръчни. Автоматите можеш да го отвориш и почистиш, след което ги смазваш мнооооого икономично! Никакво мацане на грес с мистрията! Тъкмо от това се ебават най-много. Смени задължително о-пръстените. Силикона там не е особено добра идея. Абе има поне 2 теми за автоматични хъбове с обяснения, иска търсене.

Бодилифта е нож с 2 остриета и ако не се налага, аз лично бих го прескочил, но ти си знаеш какво искаш да постигнеш.

За заварени дифове - питай Кольо, той ги троши най-добре
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Тези джанти не ги обръщай, ама въобще не си играй. Меки са, продай ги за 160лв, добави още 200-300лв и си вземи сериозни джанти с метален вентили и по-навътре, ако не ме послушаш, пак ще говорим, успех

Коментар

Благодаря ти трент много че го сподели ще те послушам.
                    Ще сменя автоматичните хъбове когато имам възможност.
                    И за заварката на задния диф..карал съм такава витара ,и на всяка разхода е с мен ,и повече излиза от витара без заварка ,така че заварката на дифа си остава в плана.
                    Абе ще видим какво ще стане

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                      Тези джанти не ги обръщай, ама въобще не си играй. Меки са, продай ги за 160лв, добави още 200-300лв и си вземи сериозни джанти с метален вентили и по-навътре, ако не ме послушаш, пак ще говорим, успех
                      +1 Само че много трябва да понажда 300лв - 160лв=140лв. 15ки се намират все още читави 2ра у-ба 16ките са ми кът Успех.
                      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Не разбрах математиката ти, но имах предвид че вместо да дава 100-на лева за обръщане с неизвестен изход, може да продаде джантите за 160лв, общо 260лв които ще си спести и може да добави още 100-на и да вземе нещо свястно, ама след като вдигне джипката, че сега още му е рано.

Коментар

Искам да попитам само сега ако обърна джантите без боди лифт ще опират ли ? 74см са високи.

Коментар

Няма да успееш да докараш нужното ЕТ, и най-вероятно ще опират. Пробвай и пиши

Коментар

Здравейте пак се вкарвам в филм.Реших да сложа 1.8is от БМВ двигател върви по 400-500лв скорости инсталация съединител всичко и една раздатка да намеря от gaz69 само остава да намеря кой да го сложи.Вие какво мислите за този вариант четох из форума слагат омега 2.0 и балено мазда но засега съм намерил 2 мотора БМВ който се продават.Само чакам да продам една таратайка и я почвам.Сигурно разхода ще ми се вдигне може ли да оставя газовата уредба да я сложа на бмв двигатела.Това няма да стане веднага а може би към лятото.
                              Последно редактирано от naner; 22-01-15, 21:49.

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
                                Здравейте пак се вкарвам в филм.Реших да сложа 1.8is от БМВ двигател върви по 400-500лв скорости инсталация съединител всичко и една раздатка да намеря от gaz69 само остава да намеря кой да го сложи.Вие какво мислите за този вариант четох из форума слагат омега 2.0 и балено мазда но засега съм намерил 2 мотора БМВ който се продават.Само чакам да продам една таратайка и я почвам.Сигурно разхода ще ми се вдигне може ли да оставя газовата уредба да я сложа на бмв двигатела.Това няма да стане веднага а може би към лятото.
                                Колега,немога ти се начуда що се вкарваш в филми айде да не си от Самоков да попиша амаа опцията (за мен най-добрата)е смена само на мотора тоест след него всичко си е витарово щом на ферозови скорости се насади омега....
                                Другото си е чисто по нашенски (попари)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X