Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз с Витара

Кольо, получи ли фара?
    Между другото днес ми беше първата хард разходка..
    Витарката се представи отлично!
    На багажника, който монтирах, едната му тапа замина в калта, но не ми дреме.. Кефа цена няма!

Коментар

На 30.12 Еконт не работят. За днес не знам, ще отида да проверя.

А за тапата-това е само началото. Докато витарата не се излиже като капка все ще има какво да оставяш в калта. То гредички на тавана, то ванти, то халогени...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Някой може ли да постне снимки, как е захванал багажника на тавана си? Понеже тая глупост дето я сложих за халогени ще я разкарам и искам да сложа нещо истинско..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          Понеже тая глупост дето я сложих за халогени ще я разкарам и искам да сложа нещо истинско..
          Започваш сам да учиш кое е правилно. Ама по трудния начин, не слушаш като ти се говори.
          Махни ги тези фарчета от тавана, освен да се гъзареят друго няма да свършат. Ако толкова ти трябва яко осветление(ама надали)-има светодиодни истории. Правят по-светло от ден пред джипа, ама са си и цифра де. На Бреслау ги видях и се кефих яко. Продават се на "лента", можеш да си сложиш колкото си искаш. Единия диод май беше по два вата, ама не съм сигурен. Свети здравата, за момента не се сещам какво повече може да иска човек като осветление.

Вантите също са главно с цел "да изглежда свирепо". По разходките единствената благинка която съм виждал от тях е да събарят снега от клоните. Като се натрупа по тях, и надвиснат над пътя при преминаване снега пада на стъклото, и чистачките почти спират. Може и да изгорят, ако не ги спреш. Вантите малко подобряват положението, ама не с много. Основното им предназначение-да отмахват клоните за да не се счупи стъклото не може да стане с тези тънки въженца. Те махат тънките клони, които и без това не правят проблем на стъклото. Ако се срещнеш е наистина дебел клон, който може да счупи стъклото-тези въженца или ще се счупят, или ще изкъртят ламарината на тавана. Има някакъв смисъл, ако са захванати към клетката, но пък ти нямаш такава.
          Има и други излишни неща по джиповете, които се слагат заради "изгледа", или поради заблудата на собственика, че ще вършат работа.
          Ако ще караш витарата по горите и баирите-не се занимавай с тях. Знам, че ти е кеф да правиш разни неща по джипа, и на мен ми е кеф, ама от някои неща няма смисъл.

Още преди нова година получих фара, благодаря ти от сърце. Като за мен е перфектен.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Започваш сам да учиш кое е правилно. Ама по трудния начин, не слушаш като ти се говори.
            Махни ги тези фарчета от тавана, освен да се гъзареят друго няма да свършат. Ако толкова ти трябва яко осветление(ама надали)-има светодиодни истории. Правят по-светло от ден пред джипа, ама са си и цифра де.
            Не мога да отделям толкова много пари за такива светодиоди, поне на този етап.. Светлините ще ги ползвам по принцип..
            Вантите до сега ми вършат добра работа и са добре захванати.. Абе ще се учим..

Коментар

Абе ще се учим..
              И все по трудния и скъпия начин.
              Ей, туй младите не слушате патилите, и туй то. Ама то човек трябва да се опари за да научи урока истински.

Щом толкова държиш на таванни фенери-най-добре е да си направиш самоделна рамка. Която да се захваща не на едно място като тази гредичка, а на две или три. Това по дължината на тавана. Така става много по-устойчива, и ще държи на клони. Под нея, ама малко навътре слагаш фаровете. Така се пазят от клони, и могат да останат там по-дълго. Рамката може да използваш като таванен багажник, също да захванеш към нея вантите. Вместо към ламарината на купето. Определено е по-здраво.

Коментар

Захващането ще е като това на снимката, халогените на вътре прибрани, а пред тях ще сложа от мрежата като на дъното..
                Чудя се, дали да направя цял багажник като този или само клетка за светлините..
                За вантите, не знам все още.. Едно по едно..
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:139.7 КБ
ID:5440738

Коментар

Номера с оптичния тунинг на Витара аз го открих при Белослатинската група. На първата разходка ме прекараха през гората и след 10 метра тръняци всичко беше готово. Пластмаси, ауспух, мек таван, регистрационни табели и боя металик украсяваха шипките а Витарата беше много по готина.

Коментар

За неделя организираме разходка на Бакаджика.
                    Нека силата да бъде с нас!
                    Suzuki Grand Vitara
                    +34 642 91 4154

Коментар

• От: И аз с Витара

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
                      Номера с оптичния тунинг на Витара аз го открих при Белослатинската група. На първата разходка ме прекараха през гората и след 10 метра тръняци всичко беше готово. Пластмаси, ауспух, мек таван, регистрационни табели и боя металик украсяваха шипките а Витарата беше много по готина.
                      Ей за това установих, че тръбичката, дето я монтирах трябва да изчезне, щото тапите и изчезнаха в Бакаджиците.. За това искам да го направя здраво и мисля разни варианти..

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
                      За неделя организираме разходка на Бакаджика.
                      Видях, но до 3 следобед трябва да съм в Стралджа, че пак работа.. Не знам дали ще успея да се прибера на време и за това съм пас за сега.. Иначе ще следя с интерес организацията и ако ми огладнеят бръмбарите ще дойда да ги нахраня..

Коментар

Коле, ванти+шнорхел(където са ми монтирани) вижда ли ти се съвместимо?
                        Щот поръчах шнорхела, но имам съмнения, че въжето ще пречи?

Коментар

Шнорхела по принцип върви отстрани на колонката. Въжето на вантата-отпред. Не би трябвало да си пречат, ама само пробата ще покаже. Ако си пречат-махай вантата Шнорхела определено е много по-полезен от нея. Макар и да не се каниш да газиш по метър и половина вода, само факта, че смуче въздух от високо където праха е много по-малко е достатъчен за слагането му.

Какъв шнорхел поръча? Цена?

Коментар

Сигурно са ти познати от една друга стара тема, от архива.. 195 кинта за моя мотор..
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:16112009388.jpg
Прегледи:4
Размер:64.4 КБ
ID:5441992Натиснете снимката за да я уголемите

Име:16112009389.jpg
Прегледи:3
Размер:62.1 КБ
ID:5441993

Коментар

Сигурно са ти познати от една друга стара тема, от архива.. 195 кинта за моя мотор..
                              Не си спомням, ама карай.

Ама 200 лева???
                              Ти си извратен...

Коментар

Ето я.
                                Ти остави това.. Кви други извращения ми идват на акъла всеки ден.. Между другото е евтин.. В Англия под 80 лири няма без доставката..
                                Кофтито е, че явно ще се наложи да демонтирам вантите, щото не ми вървят точно отпред а отиват точно където ще залепне шнорхела..
                                Като направя стойката за халогените ще ги сложа там.. Това най-вероятно ще стане другата седмица, но да видим..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X