Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на Дени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витарата на Дени

Дени, гледам че с мерак и пари си го направил този ремонт. Дано всичко да е наред, дълги години и без брой километри да си я караш и да те радва.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
      Дени, гледам че с мерак и пари си го направил този ремонт. Дано всичко да е наред, дълги години и без брой километри да си я караш и да те радва.
      Благодаря. Жив и здрав да си.

Коментар

ИХУУУ

Коментар

Aйде давай я тая Витара в неделя на разходката, да прави моточасове,няма да скачаш у дълбокото,да прецакваш разработката.
          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
          Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
            Aйде давай я тая Витара в неделя на разходката, да прави моточасове,няма да скачаш у дълбокото,да прецакваш разработката.
            В петък сменявам маслото и съм пръв в дълбокото...

Коментар

Знам че натискането на десния педал те увлича (и само как върви, а),но се въздържай поне до към 2000км ! Сложил си нови лагери които трябва да улегнат и на шлайфан вал, а да не говорим че и лагерите са "пунта мара" нищо общо с първоначално вградените , тъй че едно на ум .
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Верно много върви. Тефчо нали каза до 200.... Ти до 2000. Всъщност съм минал към 600 и няколко часа работа на място. Абе един резервоар с бензин и 50л газ съм изгорил.
                Последно редактирано от Денислав Димитров; 06-02-13, 20:17.

Коментар

200 за да смениш маслото първи път ,а до 2000 да не я натискаш много.

Коментар

даваи пьлна газ нищо и нема

Коментар

Сменяй масло ако след ремонта не си го сменял!!!
                      Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                      Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                      "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Счупих вътрешен (по-дългия) кормилен накрайник на 1 см от външния. Демек парче от дългия накрайник стърчи от външния накрайник. Все едно е бил с дефект. Но дочух че и на други витари се е случвало и си мисля дали не е от лифта.

Като монтирахме новата щанга, ни направи впечатление че когато главината виси в най-ниско положение без закачена кормилна щанга, дупката за накрайника виси по-ниско от най-ниската точка на самия външен накрайник. При неговата най-ниска точка той опира в носача горе долу на мястото на счупване. Демек трябва главината да се вдигне нагоре за да може да се закачи накрайника и гумата, диска и главината да "увиснат" на щангата.

Абе мисля си че от лифта хода на предницата надолу е ограничен от контакта между носача и кормилната щанга. Накрайника се счупи в такова положение а именно дълбок коловоз в който се пързалях по корем.

Дали да не огранича хода на окачването отпред?
                        Мога и да си направя някакви други накрайници
                        Или говоря пълни глупости?
                        Последно редактирано от Денислав Димитров; 12-02-13, 18:14.

Коментар

Опитай да го обясниш по-добре и със снимки .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
                            Счупих вътрешен (по-дългия) кормилен накрайник на 1 см от външния. Демек парче от дългия накрайник стърчи от външния накрайник. Все едно е бил с дефект. Но дочух че и на други витари се е случвало и си мисля дали не е от лифта.

Като монтирахме новата щанга, ни направи впечатление че когато главината виси в най-ниско положение без закачена кормилна щанга, дупката за накрайника виси по-ниско от най-ниската точка на самия външен накрайник. При неговата най-ниска точка той опира в носача горе долу на мястото на счупване. Демек трябва главината да се вдигне нагоре за да може да се закачи накрайника и гумата, диска и главината да "увиснат" на щангата.

Абе мисля си че от лифта хода на предницата надолу е ограничен от контакта между носача и кормилната щанга. Накрайника се счупи в такова положение а именно дълбок коловоз в който се пързалях по корем.

Дали да не огранича хода на окачването отпред?
                            Мога и да си направя някакви други накрайници
                            Или говоря пълни глупости?
                            Ако искаш замени си подложката на ама със същата но по къса ,от 50мм на 37мм , така ще намалиш хода надолу ,Гошето бързия е направил така .

Коментар

Виж къде е счупен накрайника. Не на 1см както написах по-горе а точно на ръба на късия накрайник.

Въпроса ми е ако се вдигне джипа, и предната гума увисне във въздуха, кормилната щанга ли ограничава хода надолу или амортисьора?

Коментар

Разбира се, че амортисьора.
                                Щангата не би трябвало даже да си помисля за ограничаване на хода. Има нещо което не е в ред при теб с тази щанга.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X