Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на Дени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витарата на Дени

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
    По-добре ако имате съвети как да я запаля, да ми пишете на лични
    Изкарай патрона и бягай на ключар
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

В интересен филм си се вкарал. Ако не си отворил още - пиши ми, а нй-добре иди на ключар, наистина. НЕ ЧУПИ стъклата!
      Виж, с паленето е малко по-интересно, че не си спомням до къде се разкачаше таралежа...
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Е то така или иначе само палене не му върши работа, волана е заключен!
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
          Е то така или иначе само палене не му върши работа, волана е заключен!
          През мекия таван я отворих. Ще търся ключ втора употреба

Коментар

Това с ключа втора употреба малко не го разбрах. По-интересна е ключалката на волана, както правилно отбеляза Васето. Смяната и не е невъзможна, разбира се, но си е интересна веселба. Няма ли да ти е по-лесно, ако свалиш ключалката на вратата на пътника (предполага се, че е по-малко износена) и да ти направят ключ по нея?

Аааа ... за всеки случай огледай по калници, зад мигачи и прочее интересни места ... на няколко пъти съм намирал добре опакован резервен ключ там по разни джипки ...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
              Това с ключа втора употреба малко не го разбрах. По-интересна е ключалката на волана, както правилно отбеляза Васето. Смяната и не е невъзможна, разбира се, но си е интересна веселба. Няма ли да ти е по-лесно, ако свалиш ключалката на вратата на пътника (предполага се, че е по-малко износена) и да ти направят ключ по нея?

Аааа ... за всеки случай огледай по калници, зад мигачи и прочее интересни места ... на няколко пъти съм намирал добре опакован резервен ключ там по разни джипки ...
              Местен тенекеджия мина покрай мен докато се ядосвах и ми каза да съм взел ключалка втора употреба и че лесно се сменявало само с букса...

от вратата как може да се направи ключ за запалването? Те оригинално си бяха различни.

Коментар

Местен тенекеджия мина покрай мен докато се ядосвах и ми каза да съм взел ключалка втора употреба и че лесно се сменявало само с букса...

от вратата как може да се направи ключ за запалването? Те оригинално си бяха различни.
                Уф, тя твоята съвсем сложна
                проблема с ключа на волана е самото ми сваляне, че болтовете нямат глави и трябва или да се пробиват или да се режат, и двете са малко неудобни заради разположението.
                ама щом са ти различни - знам ли, може някой вече да го е отигравал тоя цирк и да е сложил нормални болтове, в който случай наистина всичко става много лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  Уф, тя твоята съвсем сложна
                  проблема с ключа на волана е самото ми сваляне, че болтовете нямат глави и трябва или да се пробиват или да се режат, и двете са малко неудобни заради разположението.
                  ама щом са ти различни - знам ли, може някой вече да го е отигравал тоя цирк и да е сложил нормални болтове, в който случай наистина всичко става много лесно.
                  Няма нужда от това усложняване. Отвиват се със секач или заточена права отвертка. Ако не си намерил още ключ , мога да ти пратя с патрона. Моята "червената" я почнах на части.
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Дойде ключар, свали патроните и ми направи нови ключове. Днес сутринта се събуждам и хората които изхвърлят боклука ми върнаха оригиналните ключове. Бил съм ги хвърлил в кофата.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                      Няма нужда от това усложняване. Отвиват се със секач или заточена права отвертка. ...
                      Прав си, ама не знам колко му е силата на Дени ... секача е малце опасен инструмент, знаеш

Дойде ключар, свали патроните и ми направи нови ключове. Днес сутринта се събуждам и хората които изхвърлят боклука ми върнаха оригиналните ключове. Бил съм ги хвърлил в кофата.
                      Къртиш ...

Коментар

Meжду другото ключалката беше с отрязани болтове да, но гайките се отвиха много лесно с малък секач и чукче. Отне 3 минути общо.

А за другото да, къртя. Няколко дена преди това си сгазих телефона с джипа...

Налегнала ме е каръщина.

Коментар

Meжду другото ключалката беше с отрязани болтове да, но гайките се отвиха много лесно с малък секач и чукче. Отне 3 минути общо.

А за другото да, къртя. Няколко дена преди това си сгазих телефона с джипа...

Налегнала ме е каръщина.
                          Ужаст! Не пускай пералната...
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Това Мездра е друга България,ако беше във Варна сега някой мангал щеше да продава витара (не разбивана)
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Аз живея на село с има няма 400 човека. Всичко се знае

Коментар

Баси касмета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X