Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнение
    Ехххх таз локва на мен ми излезе има няма 1000 кинта
    Ми то и аз съм тръгнал на там май..................
    TG

Коментар

Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнение
      Ехххх таз локва на мен ми излезе има няма 1000 кинта
      Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
      Ми то и аз съм тръгнал на там май..................
      На мен що не ми излезе нито стотинка бе?...
      Стига сте плашили хората с тази локва, че няма да посмеят да влязат в нашата гора

Цецо, Близнаците имат логика в предложението, вслушай се...
      Нали търсиш мощност.
      Ама после да няма пак оплаквания, че си намалил мощността с 50 %.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Няма да се притесняваш, Цецо, ще спасим положението, даже казах на Кольо за една витарка, автомат в Разград, англичанка, може и ако Кольо не я хареса ти да я отнесеш, ако не-слагаме двигателят на баленото, турбина и на равно с Иван Попов по състезанията, ще стане едни 160-180 коня Ей тогава, ако посмееш да се оплачеш, че няма мощност, вече ще те бия

Коментар

Аз и без това се двуомя дали да я вземам, с финансите съм малко назад. Ако Цецо я иска-да я взема.

Коментар

Колега,съжалявам за двигателчето.Аз бих взел някой по-мощен,тъй или иначе ще се дават пари.Ако се намери 1,8 от Сузуки,добре.Ако не-поинтересувай се за интервенция от някоя друга кола.Аз бих мислил за Опелов 2.0-115кс.Има много цели Омеги в движение за по 1000лв.Другия вариант е 2.4-125к.с.при 4800об.Върт.мом.195нм при 2400об.,на същите тези Омеги.Тези двигатели ги слагат на много по-тежките Фронтери и те си вървят много прилично с тях.Ултра дурако устоичеви са,с много евтина подръжка,икономични и държат на газ.
            Успех!
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Само да дооточня за цитирания мотор от омега 115hp C20NE е единствено подходящ за случая. Да си пресадиш 2.4 омеговия мотор е като да си имплантираш тумор,ще се намразиш. Това е недоразумение и който се е парил неще да чува за 2.4 мотора, не си струва главоболията за 10-тина коня разлика.
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                Колега,съжалявам за двигателчето.Аз бих взел някой по-мощен,тъй или иначе ще се дават пари.Ако се намери 1,8 от Сузуки,добре.Ако не-поинтересувай се за интервенция от някоя друга кола.Аз бих мислил за Опелов 2.0-115кс.Има много цели Омеги в движение за по 1000лв.Другия вариант е 2.4-125к.с.при 4800об.Върт.мом.195нм при 2400об.,на същите тези Омеги.Тези двигатели ги слагат на много по-тежките Фронтери и те си вървят много прилично с тях.Ултра дурако устоичеви са,с много евтина подръжка,икономични и държат на газ.
                Успех!
                Много е тежък този мотор,особено в сравнение с алуминиевия на Витарника.Според мен,ако ще се "сАди" друг,трябва да е нещо масово,евтино, сравнително по-мощно от оригинала и най-важното-максимално леко,така че да си заслужава интервенцията.Пример,както писа по-горе,2,0 литра от хл'Опел-115кс и 150кс,от Голф 115кс или 150кс или да се минава на "печка",както вече става модерно.
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

В мобилтето има един двигател от Балено от Варна проучи го
                  Лудак

Коментар

Баленото мисля че са му скъпи частите по добре опелов.Един приятел си взе омега 115 коня за 500 лева цялата и сега сложихме двигателя на самурая та така мисли.Блоковете са по 400 лв най малко по добре цял двигател за 500 лв или омега пак за тия пари някъде и да се почва.Опеловиа мотор не е толко сложен от към инсталация.Обаче има и друго омеговия за да го сложиш трябва или да се прави фланец или да се отреже от кожуха на витарата и да се завари към опеловия което не е малко пари и труд.За тая операция ще земат най малко 300 лв така че трябва да премислиш кой вариант е най удачен
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      На мен що не ми излезе нито стотинка бе?...
                      Стига сте плашили хората с тази локва, че няма да посмеят да влязат в нашата гора

Цецо, Близнаците имат логика в предложението, вслушай се...
                      Нали търсиш мощност.
                      Ама после да няма пак оплаквания, че си намалил мощността с 50 %.
                      Няма да я намали само ще увеличава
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Не си ме разбрал колега.
                        Нали Цецо каза, че е намалил мощността с 25%-заради единия цилиндър. Аз го бъзикам да не би другия път да издъни два цилиндъра вместо един Че като знам колко му е луда главата...

Коментар

Даже ако трябва да сме по точни е повече от 25%загуба защото той след като е издънен започва да пречи и загубите са по големи.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ген4, ако е до бутало с мотовилка, мисля, че имам решение. И блок имам, ама не става, затова не го предлагам. Мисля, че и за Колянов вал може да се уреди нещо.

От друга страна, сега е момента да хванеш Трент на тясно, да му връчиш едно мАторчЕ 2.0 от гранд Витара (j20 мисля че беше) и да се мятате в цирка. Най малкото, си спестяваш поне половината ядове с КАТ.Двигателя е достатъчно мощен и с достатъчно въртящ момент.

П.П. Коле, като идваме нататък, вземи ми я покажи таз прословута локва бре?
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              П.П. Коле, като идваме нататък, вземи ми я покажи таз прословута локва бре?
                              А 1000 лева излишни имаш ли?

В локвата като се влезе се излиза само с лебедка или назад на дърпане.
                              Пускал съм ги друг път, но ето ви пак:

Мога и координато да ти дам

Коментар

Не ме намесвайте и мен, аз съм само наблюдател относно търсенето на Цецо, аз съм му казал, мога да му предложа бутала и колянов вал и всичко необходимо, пак без блок, аз мисля моя да го оправя, но още не съм решил. Относно 2.0 на витара, може да стане, не знам дали си заслужава, смятам че е 1,8 е по-корав двигател и по-податлив за качествено турбо, но това е само въз основа на разговори и странично инфо от първа ръка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X