Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Опааа грешката е моя , говорихте тогава за автоматичните скорости че стават само на 1.6
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
      За 2,5 V6 156 кс. не би трябвало да има проблем да се качи на стара Витара. При него задължително трябват и скоростите. Разликата в шаситата е най-малкия проблем. Въпроса е кой ще се наеме пръв да го направи?
      За колко горе долу пари може да се намери тоя двигател и колко ще е крайната цена да се направи на витарата
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Давайте донора аз съм готов, но съм почитател на 1,8 и благодаря на Иван, че без да иска сподели много важна информация, че ръчната кутия е съвместима Благодаря, надявам се да се видим с повечето след нова година

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
          За колко горе долу пари може да се намери тоя двигател и колко ще е крайната цена да се направи на витарата
          Преди години бяха редки и скъпи. Купувал съм от моргата на 10 ти километър гол блок с глави за 3000 лв. Сега с англичанките е по-поносимо. В Самоков има една обърната и искат 1 500 лв. за мотор, скорости и инсталация с ключовете.
          За монтаж и цена, вече е въпрос на договорка с майстора, който би се наел да прави тази " операция " .
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Аз мисля че тази операция е доста съкпа впредвид цената на мотора.Има вариант да се сложи опелов мотор 2.0 тъй като тия колици вече са по 500 лв и мисля че си заслужава тази инвестиция

Коментар

Малко бягам от темата, но може на някой да му е от полза мнението (особено за самураяджий) - познат мисли да си дава на скрап опел омега 1.8 карбуратор (в движение). Дават му 350лв. и ако някой е мераклия, да я взима, докато не е късно.
              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
              Mercedes w212 E350 4matic
              Ducati Monster 600
              O888795575

Коментар

И на мен ми се иска Опелов мотор 2.0-115кс.Обаче незнам каква е галимацията със свързването към скоростите-опашка,шлици и т.н.
                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                  Аз мисля че тази операция е доста съкпа впредвид цената на мотора.Има вариант да се сложи опелов мотор 2.0 тъй като тия колици вече са по 500 лв и мисля че си заслужава тази инвестиция
                  Да това е добър вариант, но за Самурай. За Витара не бих го предприел. От опит знам, че колкото по-вече бягам от заводските неща и по-вече преправям и напасвам - толкова по-вече после ме боли главата и колата стои по-дълго в бокса. Би трябвало и Вие вече да го знаете! За крайна цена с работа, напасване, надеждност и губене на време по различни майстори се съмнявам да е в полза на опела.
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Аз имам питане, ако се вземи от Гранд Витара двигател, скоростна кутия и раздатка имали много преправяне при захващане на двигателя, скоростната кутия и раздатката. За останалото е ясно, че необходима неговата инсталация, датчици и компютър.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                      Да това е добър вариант, но за Самурай. За Витара не бих го предприел. От опит знам, че колкото по-вече бягам от заводските неща и по-вече преправям и напасвам - толкова по-вече после ме боли главата и колата стои по-дълго в бокса. Би трябвало и Вие вече да го знаете! За крайна цена с работа, напасване, надеждност и губене на време по различни майстори се съмнявам да е в полза на опела.
                      Защо да не стане с опеловия заради това че отпреде не е с цял мост ли?

Коментар

Поредната тема приключила с мълчание!И аз имам разни идеи да ползвам Опеловият мотор,като започна правя бегачка!Търсих по темите информация и снимки,но не открих! (ползвах търсачката)!
                        Вече има няколко Витари с този двигател и се представят много добре!Тази на Светльо върви невероятно добре!
                        Моля,който е стигнал до някакво развитие или някаква информация за тази трансплантация да сподели!....ако има,а аз не съм намерил правилните теми,моля пуснете линкове към тях,тамън да допълним темата както си трябва!
                        Намерил съм си двигател+скорости и елекроника от Омега и ще ги взема на смешна цена....нито хляб,нито вода ми искат!
                        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Теми няма понеже никой не е правил или аз незнам или са правили и не са се обадили иначе може да пробваш и тамън ще споделиш с нас.Според мен нищо сложно стига да намериш някой който да ти направи камбаната от опеловата към витаровата скоростна кутия

Коментар

На моята в момента и монтират опелов мотор,камбаната е готова ,стария мотор е свален и чакам да работят ,ама като знам колко ме мотат моите приятели...
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Направи някои снимки да видим как става

Коментар

Хъм!...Аз знам поне две Витари с такъв двигател,ама никой нищо не споделя,което не го разбирам!
                                Я сега да побистрим малко.....Аз отвсички знам,че ползват двигателя с опеловата кутия!....Лошото,е че никаде не намирам информация как сработват раздатката и какви емоции са им пречили на изпълнението!
                                ....За Близнаците ще споделя,че идеята ми е след 1година да сложа бутала от C20XE и да ги запозная със старият чичо Гарет!
                                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X